אישור עבודה ....ב

סנדייז

New member
אישור עבודה ....ב../images/Emo49.gif

קיבלנו אישור עבודה .יש לי כמה שאלות 1.מישהו יודע לעומק מה המשמעות של אישור עבודה בחו"ץ. 2.מהן הזכויות בעקבות האישור. 3.האם הזכויות תופסות אוטומטית לגביי המשפחה-ילדים ואישה. אשמח לקבל אינפורמציה מיודעיי דבר דרורה

סנדייז

New member
האיש הקטן....אני מחכה לתשובות../images/Emo79.gif

אני מחזיקה ממך כידוען בנבכיי חו"ץ אל תאכזב
אני רוצה לדעת מהן הזכויות בקבלת אישור עבודה (בן זוגי קיבל) והאם זה תופס אוטומטית גם למשפחה:ילדים ואשה. דרורה

אני?

אפילו לא חשבתי לרגע שהבקשה מכוונת אלי, אולי משום שלא היה לי מה להגיד עליה כשלא היתה מכוונת לאיש. האמת שאיני יודע מה הדין לגבי מי שהגיע מחוץ לאיחוד האירופי. אני כן יודע שאם אחד מבני הזוג בעל אזרחות אירופאית (מכל מדינה באיחוד) אז חייבים לאשר לו/לה שהייה ועבודה בכל אחת ממדינות האיחוד, וכן אשרת שהייה ועבודה לבן/בת הזוג ולבני המשפחה (וזהו הליך בירוקרטי, אסור למנוע אישורים כאלה). מה הדין לגבי בני הזוג של מי שמגיע ממדינה שאינה חברה באיחוד - איני יודע. מצטער.

ועוד פרט קטן

למיטב ידיעתי, לכל מדינה באיחוד שמורה הזכות להחליט ולבצע בעצמה את מדיניות ההגירה שלה (למרות שיש כללים משותפים), כך שייתכן שזכות שניתנת במדינה אחת לא בהכרח תינתן במדינה אחרת, אבל מרגע שניתנה - היא תקפה בכל מדינות האיחוד. מוזר - אבל זה כך.

pachanga

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

יו איזה כיף לכם גם אני רוצה כזה
סתאם קפצתי לביקור תמי אני מתה עליך

Gefen

New member
היי דרורה, ראשית מזל טוב...../images/Emo65.gif

שנית - נעים מאוד, נדמה לי שעוד לא יצא לנו להכיר.. שלישית - את בספרד.... מי יודע מה זה אומר אישור עבודה בספרד? פה במלבורן- אישור עבודה לאחד מבני הזוג מקנה אישור עבודה אוטומטי גם לבן זוגו (שלא כמו בארה"ב..) אני מקווה שאחד מהיידעונים האירופאים של הפורום יידע לעזור לך, ואם לא- תמיד אפשר לפנות ל...ביטוח לאומי הספרדי (אצלינו זה נקרא ה- city link) ולשאול מה זה אומר.. ומה זה אומר דרורה, שעכשיו תצאי לעבוד? שלא עבדת עד כה? שזה טוב ליהודים? ושוב...שיהיה הרבה בהצלחה.. גפן

סנדייז

New member
גפן,תודה.....ו...

זה אומר שאני ירוקה בחוץ לארץ.עדיין תוהה וטועה בנבכיי החו"ל(מה שהפוך אצלך,ממה שאני קוראת את מזה בקיאה ברזיי חו"ל) אישור עבודה הוא תמיד טוב ,זה הופך אותך לחוקי.אבל האיפורמציה שאני מחפשת זה את הפירוט מתחת לחוקי. בכל אופן אני אקח את ההמלצה שלך ואחפש את הביטוח.....(בתקוה שיש פה). לא,אני לא עובדת פה.לעת עתה זה טוב ליהודים .בהמשך אם לא....יגרדו מישהו בשפכטל מהקיר
. שוב תודה..ואגב גם לי נעים להכיר אותך... דרורה

למעלה