אישור ניכוי מס

peach20

New member
אישור ניכוי מס

הדפסתי אישור ניקוי מס מהאתר של מס הכנסה- רשום שם -שירותים ונכסים-30%, תוצרת חקלאית-15%, עמלת ביטוח-40%, תקנות מס הכנסה- 48%, ריבית ושוק ההון-45%- אם אני נותן שירות רגיל, כמה מס צריכים להוריד לי במקור? לא ברורות לי כל הרובריקות הללו.

במה אתה עוסק?

עבור מה משלמים לך הספקים שלך? אגב, ניתן לדאוג (ישירות או באמצעות המייצג שלך) לפטור מניכוי במקור

afikiminfo

New member
לדעתי את בצרות ואפשר לתקן

החזרת אותי לטראומה שהייתה לי לפני כשנתיים. את מיוצגת על ידי מישהו או עושה הכל בעצמך? היה לי מייצג "תכשיט" לא דיווח מקדמות, כתובת העסק הייתה שגויה ועוד המון... מתישהו אני מתחיל להבין שמשהו לא בסדר ופונה למס הכנסה בעצמי. כדי לקצר לך את סרט האימים הזה. מניסיוני, במידה ואין דיווח על מקדמות, המנגנון של מס ההכנסה מקפיץ את ניכוי המס במקור לאחוזים כאלה גבוהים. לקח לי חצי יום במס הכנסה כדי לתקן את העיוות. ועוד שניה וחצי להחליף מייצג. שיהיה בהצלחה אלי ששון

peach20

New member
אני מתעסקת בטיפולים אלטרנטיביים

שיאצו ועיסויים. אני מבינה שהאחוזים מאוד גבוהים, אני גם שכירה שמרויחה בסביבות 11 ברוטו בחודש, אולי זה בגלל זה.

afikiminfo

New member
אין קשר לסכומים או לעיסוק. משהו בדיווח לקוי

עצתי אלייך לפנות מעט זמן ולהגיע למשרדי מס הכנסה. ממה שאני מכיר, לפחות באשקלון הם עם הפנים לאזרח. יום טוב ובהצלחה אלי ששון

afikiminfo

New member
לפי דעתי "שרותים ונכסים" אבל 30% זה מעל ומעבר

כל האחוזים שציינת קודם הם ברירת המחדל לגבית מס במקור וזה במידה ולא מדווחים. אינני חושב שלטמון את הראש בחול הוא רעיון חכם. את מיוצגת ע"י מישהו או מייצגת את עצמך? בהצלחה אלי ששון

peach20

New member
תסביר למה??????

אני עובדת כשכירה ומרויחה כ-11500 ברוטו, אני מגיעה למדרגמת המס של 35%, למה 30% ניקוי מס בשירותים ונכסים זה מוגזם?

למעלה