אישור מרופא תעסוקה

צופיה ד

New member
אישור מרופא תעסוקה

אני עובדת קבוע בערייה ולפני כ-3 ח' היה לי התקף "גרנד-מאל" מאוד חזק שהבהיל את הצוות שעבד איתי ולא ידע על המחלה מאז אני נדרשת לגשת לרופא תעסוקתי שייאשר את ה'טיקים' הקטנים היומיים שלי לייתר בטחון .(הבאתי אישור על כך שאני מאוזנת מהתקפים גדולים מהנירולוגית שלי). אני חוששת מהעברה במקום עבודתי ואיך להתמודד כל פעם מחדש להסביר לסביבה איך חיים עם אפילפסיה והצורך להתפרנס בכבוד . אני מודה שזה מתיש אותי. מבקשת מכם עידוד תמיכה והכוונה לפני הפגישה עם הנירולוגית שלי והרופא התעסוקתי. אגב ברובד המקצועי מאוד משבחים ומרוצים ממני.ועוד...כשהתחלתי לפני שנים רבות לעבוד בערייה יידעתי והבאתי אישור מנירולוגית ורופא תעסוקתי וכל פעם מחדש לא מרפים מהנושא אע"פ שאני עובדת טוב בתחום שלי.

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

למי את מתכוונת כשאת כותבת שלא מרפים מהנושא? למי את צריכה להביא אישורים מהרופא התעסוקתי ומדוע? האם פנית להסתדרות העובדים בעיר מגוריך בכדי לבדוק מהן זכויותיך?האם את יודעת שאת יכולה להגיע לרופא התעסוקתי בליווי של עו"ד ? עליך לזכור שמדובר בנושא אישי מאוד ולא בנושא ציבורי,אם עבודתך המקצועית משובחת ומרוצים ממך אינני מבינה היכן הבעיה... את שם כדי לעבוד ועושה רושם שאת עושה זאת על הצד הטוב ביותר,האם לא הבנתי משהו?

צופיה ד

New member
תשובה לדינה על אישור מרופא תעסוקתי

א- במקום העבודה שלי לא מרפים מנושא בטיחות הילדים (אני עובדת עם ילדים).תמיד נמצאים בחשש מזה שיהיה התקף אפילו אם אני מאוזנת מהתקפים גדולים.ומבקשים ממני שאבין אותם ואת הדרישה שלהם לפניה לאישור מרופא תעסוקתי. ב- האישור מרופא התעסוקתי כמובן למחלקת גני הילדים בערייה. ג- הבעיה היא ה'טיקים' הקטנים בידיים שלפעמים גורמים לי להפיל דברים. ד- פניתי לוועד בערייה שהרגיע אותי שאני 'קבועה' בעבודה ולא יכולים לפטר אותי אלא לדאוג להעברת מקום עבודה וזה ע"פ מה שייכתוב הרופא התעסוקתי. תודה לך על המענה.

צופיה../images/Emo24.gif

א.אני מבינה שאין מנוס מהדרישה של מחלקת הגנים לבדיקה אצל רופא תעסוקתי,הייתי ממליצה לך לגשת אליו בליווי עו"ד,ידוע לי שישנם עורכי דין שעובדים עם עמותות כדאי שתצרי קשר עם הסתדרות העובדים/נעמת/שי"יל/ויצ"ו באזור מגורייך לשם התיעצות. ג.האם הנוירולוג שלך בדק אפשרות של שינוי תרופתי לשם הפסקת הטיקים הללו? גם אם התשובה היא חיובית תמיד אפשר לפנות לחוות דעת נוספת אצל מומחה בתחום האפילפסיה. ד.אני הייתי מערבת עו"ד בשל הנושא הרגיש,נראה לי שצריך לדעת לעמוד מולם מאוד זקופים ולא לשכוח שלכל אחד מהם יש כמה שלדים בארון
תודה גם לך ותאמיני ביכולות שלך...

ruthty

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לך צופיה

קודם כל תפסיקי להלחץ היות וזה יפגע בבראותך שנית יתכן שהורי הילדים לוחצים על העיריה לפעול בקשר אליך לפי דעתי האישית היות ומדובר בילדים לא יעזור שום עורך דין לכן אם יציעו לך עבודה משרדית כדאי ללכת על ולא לצאת נפסדת אם תלחמי אתם עד הסוף יתכן שיפטרו אותך ואז מה תעשי צריך לחשוב על כל ההבטים חישבי בהגיון ללא רגשות ותתיעצי עם הוריך ואני מבטיחה לך שהכל יסתדר לא להתיאש

צופיה ד

New member
ערב טוב לך ruthty

א- אני לא לחוצה ואחרי 30 שנה של להיות 'צנחנית' מוסמכת אני די יודעת איך לאזן את עצמי רגשית ופיזית. ב - הורי הילדים לא יודעים על כך ומאוד אוהבים ומעריכים אותי. ג - אמי נפטרה עלי ואבי מבוגר מכדי להכביד עליו , הרי אני בת 42 . מאוד אהבתי את עצתך הכללית ואגש לייתר בטחון להתייעץ בשי"ל. תודה רבה לך ומאוד מעריכה את הכוונות שלך לחשוב בהגיון ולהיות 'פרקטים'.

למעלה