אישור ל- IVF

מצב
הנושא נעול.

nura c

New member
אישור ל- IVF

אישור ל- IVF
בנות יקרות אני חדשה "בשכונה" ומבקשת את עזרכתכם לגבי מס' שאלות: אני מבוטחת במכבי ושאלתי מה הפרוצדורה לגבי אישור ל- IVF? האם רק מומחה לפוריות אמור למלא את הבקשה או גם רופא נשים רגיל. והאם יש שוני לגבי תרומת ביציות. וכן האם אתן יכולות להמליץ לי על מומחה לפוריות מטעם מכבי באיזור ת"א.

מכבי

אישור ל- IVF
בנות יקרות אני חדשה "בשכונה" ומבקשת את עזרכתכם לגבי מס' שאלות: אני מבוטחת במכבי ושאלתי מה הפרוצדורה לגבי אישור ל- IVF? האם רק מומחה לפוריות אמור למלא את הבקשה או גם רופא נשים רגיל. והאם יש שוני לגבי תרומת ביציות. וכן האם אתן יכולות להמליץ לי על מומחה לפוריות מטעם מכבי באיזור ת"א.
מכבי
יש צורך לקבל אישור לטיפלי IVF מרופא מחוזי. זה לוקח מס' שבועות. זה הכרחי לגבי ההמשך בטיפול תרומה ע"מ לקבל את כל התרופות בהנחה וגם אם צריך טופסי 17 להחזרת עוברים במידה וזה בארץ. לגבי החזר כספי צריך אישור נוסף מאותו רופא לעניין תרומת הביצית. שיהיה בהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif וגם שנה טובה!

אישור ל- IVF
ברוכה הבאה
וגם שנה טובה!
למה את מתקמצנת
תספרי עוד מעט על עצמך . אין לי מה להוסיף על מה שנרקיס אמרה. בהצלחה!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

אישור ל- IVF
ברוכה הבאה
ו

לא חברת מכבי- אז לא יכולה לעזור לך בעניין הנהלים שלהם (אני בכללית- ומכיוון שהם ממילא לא מחזירים כלום- אין שום טעם בשום וועדה לעניין תרומת ביצית). מה שכן- אני יודעת שבפורום יש המון המון המלצות על פרופ' זיידמן שעובד גם במכבי וגם מפנה לפדיוס (אם כי לצורך תרומה הבנתי שאת צריכה להגיע אלין פרטי...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה