אישור לדקא

אישור לדקא

שלום לכולן אחרי שלילי נוסף,\ החלטתי שזה הזמן לדיכוי ממושך עד לטיפול הבא. מהי הפרוצדורה (למבוטחות מכבי) לקבל הדקא במחיר מוזל? (הבנתי שהוא עולה 800 ומשהו, אולם כחלק מ פרוטוקול IVF מקבלים אותו ב35 ש"ח) הערה חשובה: האבחנה הרשמית של אנדו נעשתה אצלי רק לפני שבועיים, והתיעוד לה מצוי ביחידת הIVF בלבד. התור הכי קרוב לרופא שם הוא בעוד 3 שבועות. אני רוצה להתחיל עם הדיכוי ממש עם המחזור. האם כל רופא נשים של הקופה יכול לרשום ולקבל בהנחה? האם יש איזו פרוצדורה וטופסולוגיה שצריך לעבור? בתודה, ובסליחה על השתתפותי הלה עד חסרה, (עוברים עלי ימיםפ קשים לאחרונה) דארא

נעמי 17

New member
היי דארמה

לא כל רופא מסמך מטעם מכבי לרשום דקא. יש מספר מצומצם של רופאים לצערי. את צריכה לקבל סיכום תיק רפואי ממחלקת IVF , אולי דרך המזכירה. איתו ללכת כנראה באופן פרטי לרופא שיוכל לרשום לך דקא. תנסי לאותו מנהל מחלקה שהיית בה. לאחר מכן לגשת עם המרשם + הוראת הזרקה למשרדים של מכבי והגיש בקשה לועדת התרופות. זה לוקח כמה ימים. ואז יש לך אישור. לדעתי אני שילמתי 179 שח....

תודה נעמי

אני מבינה שהמסקנה היא שהחודש יהיו כאבים, ומן הסתם גם בחודש הבא- בו אתחיל להזריק. די מפחדת מזה... (מהכאבים) לאור העובדה שהכאבים במגמת עלייה מתמדת ובחודשיים האחרונים ממש רציתי למות מהם. נקווה לטוב.

נעמי 17

New member
עדיף

לקבל את הזריקה ביום הראשון של המחזור, כי היא גורמת לדימומים ... מקווה שתעברי את זה בקלות.

גל 4

New member
היי דארא../images/Emo9.gif

זו לא בעיה לקבל זריקות דקא עם הנחה של מכבי, פשוט צריך לקבל אישור בסניף ומקבלים אותו מהר מאוד אם הרופא כותב על המרשם שזה בגלל אנדומטריוזיס. אז זה עולה בערך 100 ש"ח (קניתי בשבוע שעבר) כי ברגע שמקבלים אישור זה מופיע במחשב בבית מרקחת ואפשר לקנות בהנחה (אבל לא בכל בית מרקחת - צריך לשאול בסניף איפה).אולי כשנמצאים בתהליך IVF זה עולה פחות, אני לא יודעת כי עשיתי IVF מזמן. כל רופא נשים וגם רופא המשפחה יכול לכתוב את המרשם, אם הוא מכיר את הבעיה ומעורב בתהליך הטיפול. אצלי רופא המשפחה והגניקולוג משתפים פעולה וזה מאוד עוזר לי כי הכל בסופו של דבר קשור. מקווה שזה עוזר לך. שמאחלת לך ימים נעימים יותר. גל

מצטרפת לדבריה של נעמי

ורק רוצה להגיד שמצטערת לשמוע על השלילי
תרגישי טוב. חושבת שדיכוי לטווח ארוך זה רעיון טוב בשלב בו את מצויה. שיהיה בהצלחה

קשהמאוד

New member
הי דארמה

אני קניתי דקא לפני שלושה שבועות. הרופא שכתב את המרשם - רופא פיריון של מכבי הסיבה היתה טפול דיכוי לפני IVF, כך שעדיין לא היה לי אישור העלות - 35שח מקווה שעזרתי, ושתוכלי לקחת כבר החודש בהצלחה מכל הי

למעלה