אישור הגעה למיפגש

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
אישור הגעה למיפגש

אני צריך לדעת מי בדיוק מגיע למפגש על מנת שנערך בהתאם מבחינת הקניות והכמויות. אנא הימנעו מלשרשר כאן הודעות לא קשורות. אני אתחיל - אני מגיע!
כבר מתגעגע מהמפגש הקודם

syrus

New member
פארק הירקון

יש גישה נוחה מבחינת תחבורה ציבורית (אוטובוס ורכבת)

levona

New member
שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה

איך עושה ברווז? לא.... באמת... תגיד... מה? אי אפשר להגיע עם שמלה ועקבים???? אז אני לא באה סתאםם.. סתאם.. נו ... (אבל שעה, לא ציינת שעה) ואני שואלת לא כדי להגיע בזמן.. אלא כדי לדפוק איחור אלגנטי.... אז באיזו שעה זה? (ברצינו נו)

Reeloop

New member
מאה אחוז - אסור להביא

ידידים/אנשים - שהם לא מנהלים/שומרים/אופרים וכיו"ב אילללללל כואבת לי הבטןןןןן :| אכלתי שניצל :(

GoldenEyes

Well-known member
אני מגיע

וכמו שנאמר בתאריך 20.4.06 אבל תגידו שעה כבר אוף והפעם הבנזוג שלי לא יגיע איתי כי הוא בצבא :(

איל אמר:

להרים ידיייייייייים ! איל אמר להשים ידיים על הראשששש! סתם נו.. איל אמר לא לשרשר סתם... למה לעצבן אותו?!

Queenati

New member
אמממממ - גם אני 'צה

אני כמובן גם באה - פיספסתי את המפגש הקודם
- אין מצב שאפספס את זה, מה גם שאני סוחבת את הבשר - וזה מסוכן מאוד (והמבין יבין). באשר לשאלה הקודמת בנושא בני זוג - התשובה היא לא - זה מפגש סגור אז נא לא להביא חברים, בני דודים, בני זוג וכיוצ"ב (למעט דלמה ועידן - נו אין ברירה). באשר לשעה, צריך לקחת בחשבון שזה יום חג (הערב שאחרי המימונה). אנשים בטח ילונו בפארק בכדי לתפוס מקום, אז נצטרך להגיע כמה שיותר מוקדם על מנת להתחרות איתם על מקום אסטרטגי. אני ואיל נשתדל להיות שם כמה שיותר מקודם ולתפוס מקום אידיאלי. לדעתי אפשר להתחיל להגיע לשם כבר משעה 16:00-17:00 - לשיקולכם כמובן.
אז נתראה

למעלה