אישורי משרד בריאות

אישורי משרד בריאות

דוכן ריבות תוצרת בית בתחילת דרכו מעוניין במידע להשגת אישורי משרד הבריאות. שירת הים! כדוכן העוסק בבצק סוכר, האם יש לך אישורים של משרד הבריאות? והאם תנחי אותי כיצד לקבלם כאחת בעלת נסיון שמשתתפת מזה שנים בירידים?

HayaBee

New member
הנחיות כיצד להשיג אישורים או מה התהליך

תוכל למצוא בפורום או בקומונה בשם "יריד הדוכנים" הנושא הועלה בזמנו ויש גם מידע בבלוג, ניתן לעשות חיפוש והפרטים נמצאים שם. מנוע החיפוש של תפוז מעולה , השתמש בו.

תיקון טעות: "שירת אהבה"

פניתי לקבלת עצה מ"שירת הים" העוסקת בבצק סוכר ולמעשה היא "שירת אהבה" ועמך הסליחה. האם יש לך אישורים של משרד הבריאות?האם תאוצי לי כיצד לקבלם? או מה תהליך קבלתם? מצפה לתשובה. תודה.

HayaBee

New member
אבקש להפסיק להציק לאנשים בפורום איש לא חייב

לענות לך , אינך יכולה להכריח איש להשיב לך על שאלות פרובקטיביות וגם לא על שאלות רציניות, כל אחד חופשי לענות או לא לענות. מחקתי את מספר הטלפון שלך על פי בקשתך מרשימת המפיקים מאחר ואינך רוצה להנות מהשרות של הפורום והבלוג אז המנעי גם מהצקות וכניסה כטרול לפורום. כתיבת תשבוחות עצמיות על היריד בהרצליה בפורום שאינך רוצה קשר איתו זה קצת פאתאטי. גם ללא הזדהות ברור מי הכותב. היום פגשתי כמה דוכנים שהצהירו שלא ישובו לשם, רק אחד חושב שזה ישתנה ויש כאלו שהיו מאושרים - אז מה חדש? ככה זה בכל מקום. עצתי, התקפה לא תמיד היא ההגנה הטובה, לפעמים כדאי לשתוק ולתת לדברים להמשיך בזרימתם הטבעית. מעבר לזה תני לדוכנים ולאנשים אמיתיים ומוכרים לשבח אותך ואת הניהול והאוירה, אני בטוחה שיש כאלו מאחר ואכן הניהול והאוירה הנם טובים, בינתיים - הרי היתה רק פעם אחת של יריד, גם בשנה שעברה תחת ניהולו של שמוליק היו טובים ולכן השנה זה התחיל מתוך נסיון העבר בתקוות רבות ושם טוב, חבל לשבש. המעשה של הדמויות המופיעות כאן הוא שתילת טרולים, מעשה לא חביב על הנהלת הפורום .

ליצי6

New member
פרגון למפיקה

הייתי, נהנתי וצריך לדעת לפרגן למפיקה. חיה, בדר"כ את מגיעה לסיורים בירידים, ומדווחת... ומה קרה שהפעם לא עשית זאת מיוזמתך??? האם האתר נוצר עבור השמצות?! וכשמפרגנים זה לא טוב, כלומר את נותנת יד לנילוזים?? הקפידי שהאתר אכן יהיה כמקור מידע חיובי. שבת שלום, דוכן תכשיטים!

HayaBee

New member
לא ברור מאיפה הידע הרב הזה מאחת שרק היום.....

נרשמה לתפוז. טרול נוסף - כבר ספרתי 4 דרך אגב, היוזמה שלי היא בזמן שיש לי ואיש לא יכול להכתיב לי את הזמנים- לשפוט מתי הזמן בידי, יכולה, רוצה להגיב או לדווח. רוצה להזכיר שהמשכורת שלי היא משכורת של - שקל לשנה וההוצאות עוברות את ההכנסות. פרגון זה דבר טוב ואנו עושים זאת כשמגיע, האתר נוצר למען העברת דברי אמת, החלפת דעות, החלפת מידע , דיווח על התנסות - כל שנאמר היו דברים מהלב מרחשי ליבם של אנשים ונסיון שאנשים עברו ונשמעו כדברי אמת , לא נצפו שקרים כל מי שהגיב הוא דמות וותק בתפוז. השמצות, דברי בלע לא נצפו. תגובה לנושא הנדון לא הגיעה, רק מתקפות צדדיות והעברת כובד המשקל לתגובות של טרולים ומחמאות עצמיות - אם אין הם לי אני לי....זה תמיד עובד. אבקש שתיפסק התקפת/שתילת הטרולים, אני בזה סיימתי להגיב לכל הטרולים שבוודאי ימשיכו ויופיעו באותו נושא. זה לא מענין אף אחד הנושא עבר לדף השלישי מכאן, תם, נסגר gone with the wind...... ס ו ף

ברביונה

New member
מעניין שכל הטרולים...

גרים בת"א מרכז - פחחחחחחחחחח לפחות תשקיעו ותשנו איזור שיהייה מעניין.

למעלה