אישה

אישה

אישה... כיין טוב משתבחת עם הזמן. לפעמים מראה פניה לפעמים הגב. ללגום אותה אט אט להנות מכל טיפה של יין לפעמים הוא קצת יבש לפעמים חמוץ הוא, צריך ללגום את כל הטעמים לא בבת אחת, ואם ראשך יהיה סחרחר אל נא באפך כשם שיין עתיק הוא טוב... כך גם האישה

אופה3

New member
פנינוש, אהבתי את השיר

אבל למה שאישה נהיית עתיקה יותר היא טובה יותר, לא כל כך נראה לי? מה דעתך אולי תסבירי לי את המשפט הזה? ביי האופה

אופה,מרוב כל ההשתוללויות שלי

אתמול,עם כל העליות והירידות בין ובתוך האשכולות
פיספסתי למעשה את שאלתך. אז אומרים מותר מאוחר מאשר אף פעם. ראשית שמחה לשמוע שאהבת את השיר. ולגבי השאלה... וקחי בחשבון שזאת היא דעתי. אישה בעודה אישה צעירה היא לדעתי כמו פרי בושר שטרם הבשיל. היא עסוקה בלמידה של עצמה וגופה, עסוקה בפיתוח הקריירה שלה, במרדף אחרי הזמן. עסוקה בלהיות אישה,אמא,עקרת בית,ואומרים גם מאהבת במיטה. אולי הגברים יחלקו עלי אך זאת בהחלט דעתי... אישה באמצע החיים(כמו יין עתיק) היא פחות עסוקה בפיתוח קריירה הילדים כבר יוצאים מהבית היא יכולה יותר להרשות לעצמה את כל הפינוקים שלא הרשתה לעצמה פעם כאשר היתה פרי בוסר שטרם הבשיל. כעת היא כבר יודעת מהן רצונותיה, ואודה ולא אבוש שגם המיניות שלה משתפרת ומשתבחת. שונה הדבר אצל הגבר. זה ממש כמו פירמידה הפוכה,הגברים והנשים.

חן (*_*)

New member
סליחה שאני לדברייך מתפרצת ../images/Emo8.gif

אבל, לחשו לי באוזן שאישה צעירה מאוהבת בבעלה והבוגרת- בבעל של אחרת
והגברים........... נו, טוב, מיצאו לבד את ההבדלים

חןןןן ../images/Emo24.gif שמחה שהתפרצת

לדברי. אני חושבת שאם הבנתי אותך נכון על פי הקובץ של התמונה שצירפת את בעצם מאשרת את דעתי הפירמידה ההפוכה בין הגברים לנשים. זה אומר.... ככל שהגבר צעיר יותר הוא חתיך יותר גם המיניות שלו בשיא.... ועיני נשים נשואות אליו ואז האישה נמצאת כפרי בוסר,עסוקה בדברים אחרים פרט למיניות. ואז לפי התמונה שצירפת ועל פי חוק הפירמידה ההפוכה שלי... ככל שהגבר מזדקן,גם ממדי הגוף שלו משתנים, המיניות שלו יורדת,ואז עיניו נושאות לעבר נשים צעירות יותר ויפות יותר. הבנתי אותך נכון? והמשפט שלך חן שהאישה כאשר היא פרי בוסר היא מאהבת של בעלה ובאמצע החיים היא מאהבת של בעלה של אישה אחרת קרעתתתתתת אותי מצחוקקקקקקקקקקק בטחחחחחחחחחחח הרי מה אמרנו,שהפירמידה הפוכה איך היא תהיה מאהבת של בעלה כאשר הוא כבר לא בשיא המיניות שלו? חחחחחחחחח

חן (*_*)

New member
פנינתי....../images/Emo140.gif

מלבד העובדה שהשיר מעודד כל אישה הוא פשוט שחיר נפלא עתה נותרו רק בירורים מה דעתם על כך של הגברים

גחליליתוששש...בהחלט אפשר להבין

את הגברים הנה שולחת לך את ההבדלים בין המוח של הגבר למוח של האישה... קודם שולחת על המוח של הגבר

חן (*_*)

New member
ומכיוון שפנינתי עסוקה........

אני שולחת לך תמונת המוח של האישה

נה נננה נננהה נייי נהה ננננננהההה

ועדיין חושבת שהנשים אמממממממ איך נקרא לזה? טובות יותר, חזקות יותר, חכמות יותר, בקיצור הכל יותר רק טוב!!!

למעלה