אישה שנדבקת אליי..

אישה שנדבקת אליי..

היי!

חלמתי שאני עושה הליכה ופתאום נצמדת לידי איזה אישה אחת שלא ראיתי את הפנים שלה, אני רק זוכרת שהיה לה שיער שטני. היא עשתה את ההליכה שלה קרוב אליי ובאותו הקצב שלי אז הגברתי מהירות, והיא הגבירה מהירות גם כן. הייתה בי רוח תחרותית קצת. התחלתי לרוץ ריצה קלה והיא התחילה גם לרוץ ריצה קלה. כל הזמן הזה היא נשארה צמודה אליי ולקצב שלי. אז רצתי מהר וכך גם היא. ספרינט- וכך גם היא (למרות שבמחשבות תוך כדי ידעתי שאני לא יכולה להישאר הרבה זמן בעצימות כזו גבוהה). זה עיצבן אותי שהיא לא עזבה אותי וגם שלא הצלחתי להיות יותר מהירה ממנה. היא גם אמרה לי שממש כייף לה שאנחנו באותו הקצב. עצרתי, הסתובבתי אחורה ועשיתי הליכה לצד השני והשארתי אותה להמשיך לרוץ או ללכת בכיוון ההפוך שלי.

רקע:
אין לי עדיין עבודה.
רוצה לפתח את העסק שלי בתפירה אבל ממש פוחדת להיות פחות ממושלמת. אני יודעת שאני טובה מאוד אבל אני רחוקה משלמות, תמיד יהיו פיקשושים..

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך על תחרות הריצה

( שימי לב לשינוי השם)

האישה הזו היא המתחרה הדימיונית שלך, או ליתר דיוק, את מתחרה במישהי טובה. אל אף יצר התחרות שלך היא נהנית מהתחרות איתך ואת... מתעצבנת ממנה. את חשה מאויימת בעצם מכל מתחרה פוטנציאלי שיכול להשיג אותך. את רוצה להיות ראשונה! זה לא פשוט. את יכולה לרוץ היטב, למרחקים קצרים. אם המתחרים שלך טובים ממך – את פורשת מהמרוץ חזרה לצד השני והם...ממשיכים קדימה.

החלום משקף את החששות שלך, בפתיחת העסק שלך. את יודעת שאת טובה מאד, אבל הם ( האלמונים, או האלמוניות) – מושלמים ואת לא. אם בתחרות איתם " תמיד יהיו פקשושים" כלשונך - את תחזרי לנקודת ההתחלה. אם הריצה ללא הישג היתה מעצבנת , הרי החזרה אחורה - היא הפסד של ממש!!

החלום קורא לך, להיזהר מתחרות או מפתיחת עסק . את יכולה להפסיד הכל. אפשרות נוספת: דחי את פתיחת העסק לתקופה שבה תהיי מושלמת. בתקופה שבה תוכלי לרוץ מהר (ספרינט) למרחקים ארוכים ועד אז – תתאמני!

כן, אני מאוד שונאת תחרויות.

פירוש קולע! אני אפתח אותו, אני ממש רוצה.
בדיוק התחלתי חוג אצל מישהי, מקווה להשתפר עוד אצלה.
תודה רבה!

אלישבע777

Well-known member
תודה על התגובה!

את שונאת תחרויות אבל רוצה להיות הראשונה! אין פלא שאת חוששת מהתחרות, מאידך ללא תחרות, לא תהיי הראשונה ( הטובה ביותר), אלא היחידה, שאינה בהכרח הטובה ביותר. עסקים, הם תחרות אין סופית על לקוחות (שדורשים שלמות). תלמדי איך בונים עסק ואז תוכלי להגשים במציאות את החלום.

תודה רבה!

למעלה