אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

Hastelloy

New member
יש לא מעט שובניסטים ושובניסטיות שקוראים לפמיניזם בשמות כמו

"מועדון הסימטריה" ועוד כינויים דומים שבאים מהביקורת שלהם בנוגע לאיך פמיניסטיות רוצות שיוויון כל הזמן

valery13

New member
ההחלפה שאתה עושה שטחית ולא פמיניסטית

תנסה לדוגמה להחליף את ה"יש טיפול חודרני במיוחד לגברים שנשלט בעיקרו על ידי נשים, שהן גם דומיננטית מספרית וגם הבכירות בתחום. אותן נשים מתנשאות על הגברים, יש נשים שתקפו מינית גברים שהלכו אליהן, זה מקצוע בו לעיתים קרובות במהלך הלימודים האווירה מבזה כלפי גברים (על אף שכאמור הוא יעודי לטיפול בגברים)" וכן הלאה, מה שתקבל זה שכאשר כתוב שם גברים זה המצב המצוי, וכשכתוב שם נשים זה נראה מופרך עד כדי מדע בדיוני. תרגיל ההחלפה שלך יוצר תוצר מופרך, זה כמו כל תחום אחר שבו תגיד להחליף בקטע את הקבוצה המדכאת בקבוצה המדוכאת ותגיד 'התוצאה תהיה פוגעת'. מה שפוגע זו הדינמיקה המופרכת של הכחשת דיכוי והמצאת סימטריה היכן שהיא לא קיימת. תסלח לי- ההבדל בין גברים ונשים בחברה שלנו הוא לא מה שיש להם בין הרגליים, ואם לדעתך המצב המצוי כיום הוא שההבדל בין גברים ונשים הוא רק בין הרגליים אז הקשר בינך לבין פמיניזם איננו בנמצא ומדובר בהתכחשות שוביניסטית בפערים עצומים מבחינת פגיעות מיניות, מצב כלכלי, יכולת השפעה ברמת מאקרו ומיקרו, תפקידי מגדר וכד'. את ההתכחשות הזו (זה לא 'קומן סנס פשוט' אלא התכחשות שוביניסטית שכיחה) נא להפסיק להפיץ פעם אחר פעם בפורום. הפצת הפורום בתכנים שאינם קשורים למציאות בשום צורה ואופן ובאופן שמתכחש לפגיעות הקיימות בנשים היא פוגענית ולכן ראויה להימחק מכיון שהפורום מיועד לדיון פמיניסטי.
&nbsp

מעמקים39

New member
כתבת מאוד יפה אך חוששני שאין עם מי לדבר

Hastelloy

New member
התגובה שלך לא קשורה בכלל למה שאני אומר

זה ידוע שיש יותר נשים זונות מגברים זונות ושזונות ממין זכר זה נדיר. את מתווכחת סתם ומפספסת את הפואנטה ואת מה שאני מגיב עליו בתגובה של "מעמקים". מעמקים מתרגזת מיזה שמדברים על זונות ממין זכר(הנושא הועלה בכלל על ידי אישה פמיניסטית) ועל דברים שונים בהם הגבר הוא המסכן כי זה מפריע לה לעשות הכללות מטופשות והזויות כמו "משחר הימים זה היה ונשאר שגברים הם הפוגעניים ונשים הן הקורבנות" ו"גברים הם כלבים ונשים קורבנות!". ואפילו אם מנסים לשייך את האימרות האלה רק לעניין הזנות עדיין זה לא נכון, זה שמישהו עם בעיות נפשיות הולך לעבוד בזנות לא הופך את הלקוחות שלו ל"פוגעניים" ואותו ל"קורבן" שלהם, זה טרמינולוגיה שהיא משתמשת בה בתור תירוץ בשביל להמשיך לקלל ולגדף גברים באופן כללי רק כי כיף לה לקלל ולגדף אוכלוסיה מסוימת כל היום ולהוציא עליהם עצבים.

הנושא פה הוא לא הזנות אלה משהו שמעמקים ועוד כמה בנות פה עושות כל הזמן וזה ולתקוף גברים כל הזמן בשם ה"שיח הפמיניסטי", כמו איך שפנטרית קוראת לגברים "זכרים" בתור ניסיון להעליב ואיך שפלסטלינה התחרפנה ויצאה נגד מישהו שעקף אותה בתור רק כי נדמה לה שהוא עשה את זה "רק כי היא אישה" ואף העלתה את המקרה הזה לפורום תוך כדי שהיא מציגה את זה כאילו הגבר היה "שובניסט" והיא "הקורבן".
הנושא פה הוא העובדה שבשם "הפמיניזם" יש נשים שמוציאות פה כל מיני תסכולים אישיים שלהן על אוכלוסיה מסוימת ויוצרות שיח מטומטם של "נשים נגד גברים" ו"גברים כלבים נשים קורבנות!"

טוב, אתה תמיד יכול להכפיף את העובדות לרצונך

קשקשת קשקשת קשקשת, ושום מילה שקשורה למציאות. מעייף.

זאת אסטרטגיה

בהתחלה הוא מגבב ערימות על ערימות של שטויות ושקרים גסים.
אח"כ כשעונים לו- הוא מוציא דברים מהקשרם.
הלאה:זה לא הולך לו -אז פתאום הוא מיתמם בשאלות כמו :"מה בדיוק עשיתי? אילו עובדות כופפתי?"
ואם גם תעני הוא כמובן ימשיך:" אם את חושבת שאני מיתמם אז הבעיה היא אצלך לא אצלי."
וכן הלאה וכן הלאה, זאת שיטה ישנה ולעוסה.

הפיכת היוצרות בשקרים, בשביל להוציא אגרסיות, להתגרות ולעורר כעס- ואז כשתכעסי הוא ישמיץ אותך ויקרא לך אלימה ומתוסכלת (למרות שברור לעין מי המתוסכל פה)..להתנצח איתך.
(גם על זה תראי אותו מיבב :"אני לא מתנצח, אתן מתנצחות
")
הבנאדם שחוק.

Hastelloy

New member
כולה מבקשים מימך לומר מה בדיוק אני "מכופף" ומוציא מהקשר

את לא יכולה לבוא פתאום ולומר למישהו "אתה מכופף עובדות" ואז להתחמק מהדיון כי אין לך מה לענות כששואלים אותך בנוגע למה בדיוק אני "מכופף". ובכלל מה הקטע את כל הזמן מייחסת לי משפטים שבחיים לא אמרתי? את לא יכולה לייחס לאנשים משפטים שהם מעולם לא אמרו רק כי היית רוצה שזה מה שהם יאמרו כדי שיהיה לך משהו לומר בנוגע לזה, אם אין לך משהו רציני לומר בנוגע למה שכן אמרתי אז מין הסתם עדיף שפשוט לא תכתבי כלום.
&nbsp

שקרן שקרן מגעיל שמעליל עלינו דברים ועלק מבקש "לדעת" מה העליל

עושה בכאילו- מיתמם. וככה ממשיך להסתובב סביב הדיון עם עצמו.
פרובוקטור ושקרן.

שמעי הוא לא מפסיק למחזר את ההיתממות והמלל הריק:

"את לא יכולה לבוא פתאום ולומר למישהו "אתה מכופף עובדות" ואז להתחמק מהדיון כי אין לך מה לענות כששואלים אותך בנוגע למה בדיוק אני "מכופף". ובכלל מה הקטע את כל הזמן מייחסת לי משפטים שבחיים לא אמרתי? את לא יכולה לייחס לאנשים משפטים שהם מעולם לא אמרו רק כי היית רוצה שזה מה שהם יאמרו כדי שיהיה לך משהו לומר בנוגע לזה, אם אין לך משהו רציני לומר בנוגע למה שכן אמרתי אז מין הסתם עדיף שפשוט לא תכתבי כלום
;
-("
&nbsp
מעגלים מעגלים-. איזה שקרן ומסכן.
להמשיך לתת לו לבכות ולהתמסכן, הוא נהנה מזה.

את התגובות שלך תשרשרי אליי, אל תצרי איתו קשר. הוא שקרן

כמו חבר שלו,מכניס את כולם ללופ בלתי נגמר.

כשאת מגיבה את נותנת לו חוט בשביל למשוך

למשוך עוד טענה מופרכת שהוא המציא.אין לו מה לעשות הוא משועמם רקלבוא לפה לבנות אנשי קש מטופשים.

valery13

New member
אתה בור, גס רוח , ומלא אידיאולוגיות פוגעניות.

החל משוביניזם, וכלה בבורות ורשע כלפי מחלות נפש ואנשים מתמודדים. אין לך לא דרך ארץ ולא תורה, רק ריקנות, חלילות, שעמום, ופוגענות. נא להשלים את המידע בנוגע להבדל בין אובייקט לסובייקט. כי בלעדיו יוצאים לך מהפה משפטים תמוהים ומטומטמים. נראה שההבדל העיקרי בינך לבין בריון רחוב הוא לא השפה ולא האידיאולוגיה, אלא מספר מיומנויות טכניות של מחשב כמו הקלדה (כי מיומנויות נרחבות יותר כמו מידענות, בבירור אין לך) השליטה הגברית היא שמציבה את האשה בתפקיד הזונה והגבר בתפקיד הלקוח השולט היא המאפשרת להבין את הסיטואציה בקונטקסט החברתי לרבות עולם הדימויים שפורנו מציף את הציבור בהם.רק בקונטקסט הנכון אפשר להבין שעצם יחסי החודר נחדר זה יחסי שליטה,יש חודר ויש נחדר ולהיות חודר זה לשלוט ולהיות נחדר זה להיות נשלט וחלש ומוחלש- שולט נשלט.העובדה היא שרוב האנשים יודעים שהמילה "אובייקט" כחפץ זה משהו חסר רגשות. ועל זה הדיון- על התייחסות לאישה כאל חפץ חסר רגשות שמטרתו מוגדרת מראש, כמובן על ידי בני המין הזכרי. להיות אובייקט פירושו להיות משהו של מישהו אחר, הסובייקט. לאובייקט משויכת הפסיביות, הוא נטול זכות קיום משל עצמו, הוא נטול זהות/ אישיות/ רצונות זולת הנגזרות של זה המשתמש בו, זה בעצם ישות שנועדה לספק צרכים של סובייקטים. וזה המניע החברתי החזק שמניע את הגברים. כיבוש - הכיבוש של המהות הזו של האישה הוא מאוד מאוד חזק,יש שימוש גס ואגרסיבי בנשים להאדרת האגו של הגבר, זה סוג של נרקיסיזם ואגואיזם. נשים מזמינות חשפן וצוחקות מזה, חה חה, כמה משעשע. אין פה עניין של ניצול מיני או החפצה באמת כמו במקרה ההפוך מהסיבה הפשוטה שנשים לא מחוברתות להתייחס לגברים בצורה מבזה ומחפיצה. ומידת החשיפה-חשפן מסיר הרבה פחות ומכסה הרבה מחלקיו האינטימיים, זאת בניגוד לחשפנית שבמקרה הטוב נשארת עם חוטיני (כשהחזה כמובן חשוף) ובמקרה הנפוץ מסירה הכל. גברים לא מופשטים בכל הזדמנות אפשרית במדיה, ילדים בני 12 לא מתחפשים לאובייקטים מיניים עם נצנצים ומחשוף, לא חושבים שכל ערכם הוא בכמה הם מפתים ו"סקסיים" ונשים לא לומדות לחשוב ככה על גברים.
גברים זה דבר עגול ועמוק, מיניות זה רק חלק קטן ממה שהם נתפסים בעיני נשים. גברים מחוברתים להתייחס לנשים בצורה מבזה ומחפיצה, הם נחשפים לדימויים האלו מגיל צעיר מאוד בסרטוני סקס הבסיסיים ביותר שזמינים ברשת ובסמארטפונים. הם לומדים שנשים נועדו לשרת אותם מינית, להיות ערומות, להיות חשופות ומפתות. שימוש בגוף של בת שמנענעת איבריה בעירום על ברכיהם משליך על היחס לנשים באופן כללי - ככלי בידיהם, כנחותות מהם, כנסחרות בגופן, בעלות תג מחיר על איבר מינן. אישה שמכרה איבריה ופיזזה עירומה מול חבורת גברים שיכורים - היא אישה מבוזה בעיני החברה, מלוכלכת, שרמוטה, זולה. גבר שמשלמות לו נשים כדי שיתפשט יוכל להתגאות בזה ואולי אף חבריו יקנאו בו, יש בכך כבוד מסוים, בטח לא זילות ולכלוך.
יש לך טון מתנשא ודיבור מתלהם שלא לומר טענות חסרות שחר ומכיוון שכבר מכירים טיפוסים כמוך מקודם זה ברור שאתה עושה הפוך על הפוך מתוך שעשוע, לא מתוך מקום מכבד, אלא ממקום של לגלוג- אולי עם תפסיק להפיץ את הפורום בתגובות מכחישניות, יסתדרו לך הפקקים ההפוכים ותפסיק לטעון שתכנים פמיניסטים הם "הוצאת תסכולים"- אז תפסיק לקבל תגובות על הפוגענות בהודעות שלך. ובגלל השיטתיות של הפוגענות שלך והעדר לקיחת האחריות שלך גם על הזדון שיש בהתנהלות שלך.
&nbsp

Hastelloy

New member
את באמת מגיבה אליי או שיש פה עוד מישהו שלא שמתי לב אליו?

אני מדבר על משהו אחד ואת מדברת על משהו אחר בזמן שאת מייחסת לי "אידיאולוגיות פוגעניות" נגד "תכנים פמיניסטים" ועל הדרך מקללת אותי בלי קשר לכלום. לבוא ולהתבכיין על כל דבר ולהאשים בוא את הגברים, להתנפל על גברים שרק עקפו אותך בתור ואז להמשיך לקלל את כל הגברים בצורה מגעילה ומבזה בפורום פמיניזם זה ממש לא "פמיניזם", זה פשוט טמטום ואין שום סיבה שאני אכבד את זה.

ומה הקטע את מדברת על האובר סקסואליזציה של נשים כאילו אני עומד מאחורי זה? ובכלל זה לא דווקא משהו שרק הגברים גרמו לו, הרבה נשים רוצות להרגיש מיניות ומושכות ושום גבר לא יכול לגרום להן לשנות את דעתן בנוגע לזה וזה לא כמו להשכיר את הגוף שלך לאיזה מישהו או להתפשט ולהימרח על אנשים בשביל כסף שזה אגב משפיל בין אם אתה אישה או גבר וכן גם חשפנים מתפשטים לגמרה הרבה פעמים(יש לא מעט סרטונים עם חשפנים שמתפשטים באיזה מסיבה ונותנים לבחורות לגעת להם חופשי כולל באיבר למטה). זה אולי מרגיז אותך באופן אישי האוברסקסואליזציה של נשים אבל זה לא אשמתי או אשמת "הגברים" באופן כולל, אני רוצה לראות אותך אומרת לנשים להפסיק לרצות להיראות מיניות ומושכות, אחר כך תתלונני כמה שבא לך על זה שגברים נהנים מיזה.

כל התגובה שלך מייצגת בדיוק את מה שאני מדבר עליו, כל ההשתלחות העיוורת והמטומטמת הזאת על כל הגברים וכל גבר שלא בא עם הראש למטה ומעז להעיר לכן על משהו, להתבכיין ולהתמרמר בצורה חסרת פרופורציות על כל דבר שלא נוח לכן ולהאשים את כל הגברים בוא או סתם להוציא תסכולים שונים על אוכלוסיה מסוימת כי זה כיף. אין שום סיבה לכבד את הגישה הזאת ואין פה שום קשר לשובניזם אלה אם כן "שובניזם" זה לא להסכים עם כל שטות שיוצאת לכן מהפה.

valery13

New member
סלח לי, אתה באמת חושב שהתעמולה הפתטית שלך עליי רושם?

אתה כ"כ נסחף באטימות שלך. זה שגברים חושבים שזה בסדר גמור שצריכת זנות של נשים אחרות יהיה חלק מחייהם של הרבה גברים זה בדיוק הסימפטום שצריך להכחיד.האטימות וההתנשאות שלך זה בדיוק הסימפטום שצריך להכחיד. השקרים שאתה מפיץ כאילו שזו תעשיה חביבה מרצון כדי להצדיק את הפוגענות הזו זה בדיוק הסימפטום שצריך להכחיד. אין הרבה יותר דברים חמורים יותר מתעשייה רחבה שכותשת את אינספור הנשים שנמצאות בה ומהווה דלק לפגיעה בכל הנשים שלא נמצאות בה.
לך לצפות בסרט 'מחיר העונג' כדי לראות באיזו זוועה מדובר.אם אכפת לך, תלך ותברר במה באמת מדובר במקום לחזור כמו תוכי על תעמולה תומכת שמפיצים תומכי תעשית הזנות.

את ההמנון של'נשים רוצות להרגיש מושכות' אפשר למצוא מליון בשקל מכל טוקבקיסט באינטרנט, מכל כיוון. אנשים שמוכנים לעצור ולחשוב ולברר יותר- זה מה שנדיר. אז אם באת לפורום פמיניזם וחשבת שכאן אין שום בעיה להפיץ תעמולה שקרית שמכחישה את הפגיעה בנשים בתעשית הזנות, היתה לך טעות.
כל דמגוגיה אם חוזרים עליה מספיק בסוף נשחקת- התכסיסים הרטוריים שלך יכולים להמשיך להציף את הפורום עד מחר.כל ההשוואות הקורבניות שלך 'גברים מנוצלים ע"י נשים" זה ניתוחים רדודים וחלולים. מדובר כאן בתעשיית מין פוגענית מאין כמוה כלפי נשים והשאלה היא האם את מוכן להכיר ולדעת יותר על הנזקים האלה או האם את באה לנסות להכחיש ולטשטש אותם. להצביע על הפוגענות ועל האטימות בהכחשה וטישטוש הנזקים האיומים והאדירים האלה - זו לא הכפשה ולא קללות ולא כל מה שהזעם שלך מפריח.
תמשיך להיות עסוק בכמה את הנעלב שאמרו לך שהדברים שלך אטומים ופוגעניים, ואיך אפשר לנסות להעליב בחזרה כי אתה תתעדיף את העלבון של אי ההסכמה איתך יותר גבוה מהפגיעות בנשים שאינן את בתעשיית המין של הזנות.
כי אתה חי בלה לה לנד בו הכל סבבה, אלא אם יש הוכחה בשלושה העתקים שצריך להאכיל אותך בו בכפית שמצביע שאולי יש בעיה.
עד כמה תפיסת המיניות שלך התעוותה כתוצאה מכך שסיפוק מיני של גבר לא נראה לך דברים שהוא עושה בהסכמה עם פרטנריות או עם עצמו במסגרת אוננות אלא נראה לך לגיטימי ללא מחשבה שניה שחלק אינטגרלי יהיה צריכה של זנות.

למעלה