אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

את יודעת למה יש הבדל? כי לחדור ולהיחדר זה לא היינו הך.

אין מה לעשות, צד פעיל וצד סביל תמיד משנים את הכל התמונה.

מי אמר שאשה מנוסה היא סבילה?

ובקשר לתפיסה שלך של "נחיתות" ו"עליונות", תתייחסי אליו כנחות, תתנהגי בהתאם, ותראי שהוא נחות.

Berethor

New member
"All Women Are Prudes"

"In some parts of Fictionland, sex is something women just give to men to shut them up for a while. But women don't enjoy sex, and they definitely don't desire it. The only reason a fictional woman should ever want sex is if she wants to get pregnant. And many times, it is clearly implied that a desirable woman shouldn't want sex in any way, shape or form if she wants to be respected."

"Many modern folk believe this to be Older Than Feudalism. However, it's actually a Cyclic Trope. The humor in Lysistrata in its own time, for example, came from the trope that All Women Are Lustful and therefore would be incapable of withholding sex from men. The common belief that a woman needs to have an orgasm to get pregnant (putting "pleasing your wife" high on the list of a man's priorities) also precedes this trope. Both this trope and its inversion, All Women Are Lustful, can be invoked to support claims for Mars and Venus Gender Contrast. This is also part of the reasoning behind A Man Is Always Eager."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AllWomenArePrudes[/URL]

מה לא הבנת? התכוונתי לעוסקות בזנות.

נגיד בזמן שזכר גוהר עליהן נראה לך שגם הן זזות ונהנות? לא נראה לי.

מעמקים39

New member
החלטתי לא להגיב יותר לכלבים שכותבים כאן

לא מתכוונת לקרוא אותם ובטח שלא להתמודד עם המילים המסריחות שיוצאות מהם. עכשיו אני מבינה אותך. מבינה למה את מקללת. מבינה היטב ומסכימה איתך. אין עם מי לדבר. יש לנו אחת את השניה. זה הכל. החזיקי מעמד

כתבתי תגובה שלמה ולא עלתה. או נמחקה.

ובכן, "חדירה" היא ביטוי שוביניסטי פטריארכלי מנוול, ולא עובדה. העובדות הן שלזכר איבר חיצוני והואגינה הנשית היא איבר פנימי, ושיש הזדווגות. המילה האלימה "חדירה" מבטאת מנטליות מסוימת, אלימה. הלא יכולתי באותה מידה לומר שהאשה בולעת את הזכר, שהאשה גם מסייעת לו לסחוט את עצמו ממיציו. ולמעשה, הפין הזיכרי נוצר באבולוציה כמשרת (עזר כנגד) של הנקבה. הואגינה קודמת בהתפתחות הטבעית לפין (צנור הטלה). וכשהופיעו היונקים והתפתח הרחם , היה צורך בהעברה של הזרע לתוך הגוף. ולכן התפתח הפין כאיבר חיצוני "נקניקי" המתאים לואגינה.
אני מציעה שאם את פוגשת זכר שחושב ומדבר על "חדירה", תתרחקי ממנו קילומטרים. ואם התפיסה האלימה הזו (ומצד האשה, המזוכיסטית) קנתה שביתה בנפשך, תלכי לסקסולוגית ולפסיכולוגית כדי לשטוף אותה ממך ולקבל גישה בריאה (ופעילה!) לנשיותך.

Berethor

New member
זה אירוני, איך יש נשים מחזיקות בהשקפות קשות כאלה לגבי עצמן

בסופו של דבר להאמין במשהו בסגנון "אם יש לי איבר א' ולא ב' אז אוטומטית אני מנוצלת כמעט בכל מצב", זה בערך כמו להגיד "אני מצטערת שנולדתי אישה". כי מה לעשות איבר המין הוא לא רק חלק מהמגדר של האדם, אלא גם החלק הכי חשוב שמבדיל בין נשים לגברים, מבחינה ביולוגית. לדעתי ניצול בכלל לא נקבע לפי איזה איבר יש לכל אחד, אלא לפי דברים אחרים, כגון כפייה או התעללות, אם עצם המין עצמו הוא "ניצול של האישה" אז "עדיף" לכל הנשים להתנזר או לשכב רק עם נשים. גישה כזאת גם שוללת כמעט לחלוטין את המיניות של האישה.

Berethor

New member
נראה שאת מבלבלת בין "זונה ממין זכר" לגולדיגרים או סטוצרים

אני מבין את הסיבה לבלבול, אבל זה לא בדיוק אותו דבר. לגולדיגרים או סטוצרים זה בדרך כלל לא המקצוע שלהם.

"This is a character who hooks up with a partner, known as a Meal Ticket or Sugar Daddy, specifically to mooch off of said partner's money and status (usually in exchange for sex.)"

"We use "she" because the digger is usually female in modern shows, but not always, and often MUCH more attractive than her partner. Often Distracted by the Luxury quite easily. Generally stunningly beautiful, to explain her success. Often a blonde whose hair is dyed. The golddigger who is deluding herself about her looks is a rarity."

"Many a golddigger would be happy to marry a man who is old or in bad health, just so long as he'd be so kind as to leave at least some of his inheritance to his spouse when he dies; if she's a Black Widow that could happen much sooner than expected."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoldDigger

מעמקים39

New member
גם לי היתה דילמה לגבי הסוגיה הזאת

אבל אני נוטה להסכים עם מטריו. מעניין מה יהיה לפוב להגיד על העניין

Berethor

New member
זנות זו זנות, מזה משנה אם זה גבר או אישה?

חוץ מההבדל "הטכני והביולוגי" בין איברי המין, אין הבדל עקרוני בין הג'יגולואים לבין נשים שעוסקות באותו מקצוע.

pov2

New member
ה"הבדל הטכני" אינו עניין של מה בכך. יש הבדל בין המינים בזנות

כדי שגבר שהוזמן ע"י אשה יוכל לקיים איתה יחסי מין, עליו להיות זקוף
כדי להיות זקוף, הוא צריך להיות מגורה.
אם וכאשר הוא מגיע איתה למצב כזה, סימן שהוא מגורה וסביר שהוא גם יגמור.
הנשים בזנות לעומת זאת, לא מגורות ולא גומרות ולא נעליים.
בנוסף, הן מתנהלות בפחד תמידי מפני הלקוח, שתמיד יהיה חזק מהן ועלול להתעלל בהן מעל המשוער.
לגברים- אין את הפחד הזה מפני לקוחות ממין נקבה.
כמו כן, הנשים בזנות סובלות מתדמית שלילית ביותר, שהרי אשה המקיימת יחסים עם מס' גברים היא ****
ואילו גבר העושה אותו דבר (ואף מתפרנס מזה), נחשב ל"תותח".
ההבדל שבין לחדור להחדר אם כן- הוא פיזי ומנטלי כאחד.
מכל זאת, ניתן להסיק, שהנשים בזנות סובלות יותר מהגברים בזנות
כשהכוונה היא ספציפית, לאותם גברים שמוזמנים ע"י נשים.

לגבי גברים המוזמנים ע"י גברים אחרים- כאן אין ויכוח וברור שהם סובלים לא פחות מהנשים בזנות.

כמו כן, יש לזכור שאחוז הגברים בזנות הוא זניח, יחסית לאחוז הנשים בזנות
ושאחוז הלקוחות ממין נקבה זניח יחסית לאחוז הלקוחות ממין זכר
כך שכל נסיון לאזן בין סבלן של הנשים לזה של הגברים, הוא מיותר
ובמקרים שהוא זהה- האשמה היא שוב, על הלקוחות ממין זכר
וכן על הסרסורים שגם הם- גברים.

אגב, אחת הסיבות שהנשים בקושי משתמשות בשירותיהם של גברים בזנות
זה שבניגוד לגברים, אין להן בעיה של ממש להשיג מין בחינם.
כמו כן, הן לרוב גם זקוקות לרקע ריגשי, כדי לרצות לשכב עם מישהו ועם הגברים בזנות- אין להן את הרקע הזה

Berethor

New member
אז אם הוא "מגורה" פיזית הופך את זה לבסדר מבחינתך?

ואם אישה "רטובה" או מי יודע אפילו הגיע לאורגזמה אז זה גם הופך כל אקט מיני אוטומטית לבסדר? אתה לא מודע לכך שזה אחד התירוצים הכי ישנים בספר לדברים כגון אונס? אבל כמובן אם הקורבן הוא גבר אז הכל "בסדר" כרגיל.

"When a rapist denies that his/her actions can be classified as rape because the victim climaxed. This ignores the physiological fact that orgasm is as much a function of sufficient nerve stimulation as anything else."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NotIfTheyEnjoyedItRationalization

pov2

New member
מי שמגורה פיזית- מגורה גם מנטלית ובמצב כזה

אין מה לדבר על סבל ואין מה לדבר על אונס.
לא ברור לי איפה ומה קראת, אך נשים שמותקפות מינית, סובלות כאבים ויסורים- לא רטיבות ואורגזמות.
וגם גברים שנאנסים- לא חווים שום גירוי מיני אלא כאבים ויסורים.
ואם שמעת פעם על מקרה אונס שבו אשה "אילצה גבר להכנס לתוכה"
ובכן- אם אותו גבר הצליח- סימן שלא נאנס.
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
בדיוק כך

ואחר כך הכניסה את "זה" בעצמה והיא הייתה מעליו, ועשתה הכל, או שאיימה עליו לעשות את זה במקום.

למעלה