אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

יש בחורים שלא אקרא להם בכינוי הגנאי "זכר". למשל לmatter .

מצד שני, אני לפחות זוכרת ש"גבר" מתחרז עם "קבר" "שבר" ו"דבר", ובכלל שהמילה הזו מצלצלת באזני רע מאד. מצד שלישי, לבחור שפוי ונחמד אקרא "בחור" או אפילו "עלם חמודות". את כמובן קוראת להם איך שמתחשק לך.

Berethor

New member
ניצול ועוד איך, במיוחד אם אין לו בחירה בנושא

חוץ מזה, זה ברור שהסיבה העיקרית שגבר הזה שוכב עם האישה הזאת זה בגלל הכסף שלה, כך שזה זנות לכל דבר.

"זנות היא קיום פעילות מינית (לרוב יחסי מין) תמורת תשלום. מרבית העוסקים במקצוע זה הן נשים, אך קיימת גם זנות גברית, בין אם עבור גברים אחרים ובין אם עבור נשים. הזנות כונתה "המקצוע העתיק ביותר בעולם"."

http://he.wikipedia.org/wiki/זנות

Berethor

New member

BlackMetal6

New member
יש הבדל

הזכר חודר והאישה נחדרת- הזכר משתלט על גופה של האישה עם החדירה שלו ובנוסף לכל גם מנצל אותה כספית כשלוקח ממנה כסף על סקס

מעמקים39

New member
אני לא מאמינה למראה עיניי

זו פעם ראשונה שאני רואה פה מישהו מלבדי שזז מהדעות שליוו אותו בתחילת הדיון. זה מראה שאתה אמיתי כל כך.

matteryou2

New member
המוח שלי עשה ג'וגינג, קפץ לבנק, עבר בביטוח לאומי- והנה,

חזר עם תשובה :))

matteryou2

New member
ועכשיו ברצינות, לא עניתי כי התגובה שלך עזרה לי לנסח את

התשובה לברטור

Berethor

New member
האישה היא זאת שבאה לנצל את הג'יגולו, שכחת תפרט "השולי" הזה?

היא משתמשת בו כאילו הוא "הויברטור" שלה, תמורת תשלום כספי כמובן, גם הויברטור "מנצל" תאישה שרוכשת אותו?

BlackMetal6

New member
ויברטור הוא לא יצור חי ולכן לא באמת יכול לנצל

הג'יגולו נהנה מהסקס וגומר בזכותו (פוב אמר כבר שכדי שזכר יוכל לקיים יחסי מין האיבר שלו צריך לעמוד והוא גומר בסוף) וגם מנצל את האישה כספית והאישה נהנית רק מהסקס ולכן הגי'גולו מרוויח יותר בסיטואציה כזאת ולכן הוא המנצל כנראה

BlackMetal6

New member
אבל יש גם את הקטע

שהג'יגולו עושה כל מה שהאישה רוצה והאישה ככה שולטת בו ולכן בסיטואציה הזאת האישה יוצאת פחות מנוצלת

Berethor

New member
זה לא רק השליטה של הלקוחה וההשכרה למטרות מיניות של הג'יגולו

כי שמלבד זאת האישה גם "בולעת" את איברו, "וסוחטת את מיציו" כאילו היה פרי, וגבר משרת את האישה לעברת הזרע.

למעלה