אישה צנועה

gruvi

New member
אישה צנועה

כבר זמן רב אני משתתף פסיבי בפורום ולאור הפתיחות המינית שלכם היתי רוצה להעלות בעיה שאם לא היתה כואבת היתה מצחיקה.להלן הבעיה התחתנתי עם אשה מאוד יפה וסקסית עם גוף מדהים לפני הרבה שנים.היא באה מבית מאוד שמרני שהמוטו היה שכל הגברים רק רוצים לשכב אתכם.כמובן שעקב כך היא היתה בתולה בחתונה.לאחר שהתחלנו לקיים יחסי מין (אני בעל דם חם ממוצא הונגרי וכבר קראתם על האופי ההונגרי במיטה)התברר שהיא צנועה!!!! לקח מספר חודשים עד שנתנה לי ללטף את התחת שלה מכיוון שטענה שרק חולי מין עושים דברים כאלה.כמובן שעקב צניעותה עד היום לא מוכנה לרדת לי שלא לדבר על מין אנלי.לפני מס' שנים היפתעתי אותה עם ויברטור בצורת אבר מין וכמעט נזרקתי מהמיטה בטענה שאני סוטה.במקרה התקלקלה נשבר המברשת השיניים החשמלית ותוך גילוי תושיה הסבתי אותו לויברטור.מתברר שהוא תפקד יותר טוב כויברטור מאשר השימוש המקורי והיא הסכימה להשתמש בו מכיוון שהוא לא מזכיר אבר מין.כרגע אני מנסה לשכנע אותה שתיתן לי לרדת לה אולם גם זה בעיה עקב צניעותה.היתי רוצה לברר כיצד להוציא ממנה את הצניעות והאם הגברים שביניכם נתקלו בבעיה כזאת וכיצד פתרתם אותה.

הספרנית

New member
איך מסבים מברשת שיניים לויברטור?../images/Emo12.gif

ובתור התחלה את יכולים לפנות לסקסולוגית ולנסות לפתור ביחד את הבעיה.

gruvi

New member
הסבת מברשת שיניים

מדובר על מברשת שיניים מאוד זולה שבנויה ממנוע שמסובב ציר עם משקולת לא ממורכזת שגורמת לרעידת האיזור ששם מורכב מברשת השיניים.(לא כמו במברשות המשוכללות יותר ששם המנוע מסובב את המברשת).איזור זה נשבר ונותר מוט קוני ארוך שהולך ומתרחב כלפי מטה בצורת קונוס.בהפעלת המנוע נוצר אפקט של ויברטור כאשר הקונוס מתאים בדיוק לגרוי הדגדגן וכמו כן ניתן להשתמש כויברטור אנלי.עלות של מברשת כזאת היא 20 עד 30 ש"ח והוא נותן תמורה כמו ויברטור של מאות שקלים.

להבא בבקשה תשרשר

בסוף ההודעה יש לך אפשרות של הוספת תגובה.
יופי של רעיון נתת לנו פה
ברוך הבא לפורום הקט שלנו

gruvi

New member
../images/Emo52.gif

מדובר על מברשת שיניים מאוד זולה שבנויה ממנוע שמסובב ציר עם משקולת לא ממורכזת שגורמת לרעידת האיזור ששם מורכב מברשת השיניים.(לא כמו במברשות המשוכללות יותר ששם המנוע מסובב את המברשת).איזור זה נשבר ונותר מוט קוני ארוך שהולך ומתרחב כלפי מטה בצורת קונוס.בהפעלת המנוע נוצר אפקט של ויברטור כאשר הקונוס מתאים בדיוק לגרוי הדגדגן וכמו כן ניתן להשתמש כויברטור אנלי.עלות של מברשת כזאת היא 20 עד 30 ש"ח והוא נותן תמורה כמו ויברטור של מאות שקלים.

הונגרים חמים במיטה? ../images/Emo12.gif

אז שנוAה תגלה לכולם שהיא הונגריה?
ולבעיתך, אי אפשר לעשות את זה על רגל אחת, ובטח שלא אנחנו... נוAה ממליצה לך לעשות את מה שספרא הציעה. אתם זקוקים לייעוץ וטיפול מיני. לא קל להפתח אחרי כל כך הרבה שנים של קיבעון ולשכוח את מה שגדלת וחונכת עליו. הדבר שכרגע אתה יכול לעשות הוא לשוחח עם אישתך ולהסביר לה את מה שאתה רוצה, חושב ומרגיש. שתף אותה מעמדה של הבנה ורצון לחלוק ולא מתוך תקיפה. תן לה את הזמן שלה לעכל את הדברים וללכת בקצב שלה. בהצלחה

טל991

New member
באמת היית רוצה שהיא תשתנה?

אם אשתך תשתחרר סוף סוף ותהיה לך חתולת מין סוערת ופרועה במיטה, לא תתגעגע לאישה הצנועה שהתחתנת איתה? לא תתחרט שגרמת לה להשתנות? האם הצניעות לא הייתה הגורם המרכזי שמשך אותך אליה? הרי ידעת שהיא כל כך שמרנית, בטח אהבת את זה, לא?

gruvi

New member
../images/Emo108.gifלטל 991

בטוח שלא אתגעגע ולא נראה לי שתהפך לחתולת מין מספיק שתהפך לגורת מין. מכיוון ששמרה את עצמה עד החתונה לא ידעתי את מידת השמרנות.בכל מיקרה קיוויתי שעם האוכל יבוא התאבון בפועל לי יש את התאבון להיא אוכלת.

טל991

New member
הבנתי אותך...

ואני מרוצה מהתשובה. ההודעה הזו שכתבת עניינה אותי כי אני דיי שמרנית במיטה וחבר שלי מורגל לזה וגם הוא רוצה שאני אשתנה, אבל אני מודעת לזה שרוב הגברים אוהבים ילדות טובות (גם אם לא יודו בזה), ולכן אני לא מרשה לעצמי להשתחרר מהסיבה היחידה שאני לא רוצה שחבר שלי יסתכל עלי באור אחר(למרות שאני והוא ליברלים וממש לא שוביניסטים, אולי זה בתת מודע). זו למעשה הסיבה היחידה. אני מאד הייתי רוצה להיות הרבה יותר אקטיבית במיטה, אבל אני מאד מוטרדת מאיך שחבר שלי יחשוב עלי לאחר מכן, ל מ ר ו ת, ואני מדגישה זאת שוב, למרות שהוא כל הזמן מנסה לשכנע אותי להיות משוחררת במיטה. אולי זה המקרה עם אשתך. אולי אתה פשוט צריך לוודא שהיא תדע שאיך שאתה מרגיש עכשיו כלפיה לא ישתנה אם היא תשתנה במיטה. בהצלחה:)

tokit

New member
מי קבע שרוב הגברים אוהבות ילדות

טובות? אני לא בטוחה שהם אוהבים ילדות רעות, אבל מהנסיון שלי הם אוהבים נשים משוחררות, נשים שמרשות לעצמן להנות מסקס, נשים שמוכנות להתנסות, נשים בטוחות בעצמן במיטה. אם חבר שלך אומר לך שהוא מעוניין שתשתני, מדוע את חושבת שהוא בעצם לא רוצה בכך?? וזו אמורה להיות ליברליות??

gruvi

New member
../images/Emo132.gifחודש בפורום

הלואי שהיתה משתכנעת להכנס ליום אחד בפורום .לדעתה כולם חולי מין

אתה מוזמן להביא אותה לכאן ולהוכיח

לה שלא!
יש פה אנשים רגילים לחלוטין. אנחנו מדברים על דברים שמפריעים לנו, על הבעיות שלנו, מספרים על חוויות וסודות כמוסים שאין לנו את מי לשתף. יש פה הרבה אנשים איכותים, שבסך הכל מדברים... היא מוזמנת להציץ, רק תגיד לה להזהר - בסוף מתמכרים

מאיפה הבאת את זה? ../images/Emo12.gif

ראשית את עושה טעות שאת לא משתחררת בשביל עצמך. את מפסידה המווווווון! שנית, למה את חושבת שבחורים אוהבים ילדות טובות? נוAה חושבת ששום קיצוניות לא טובה. לא לכיוון התמימות ולא לכיוון השני. את צריכה להבין שאין קשר לזה שאם תהיי משוחררת במיטה עם החבר שלך ותהני, לבין הדיעה שלו עלייך, נהפך הוא. אם תחלקו חוויות משותפות יחד, זה יכול לקרב אותכם. הבסיס של מערכת יחסים וחלק נכבד ממנה היא לבטוח בבן זוג ולהיות עצמך. מה זה שווה שאת לא עצמך ואת מפחד להיות חופשיה?! את צריכה להיות משוחררת איתו, להרגיש שלמה עם מה שאת העושה ולא לפחד. תנסי להשתחרר לאט לאט. אל תעשי שינוי גדול בבום. תראי שעם הזמן זה יבוא כבר מעצמו, ומה שבטוח זה שלא תצטערי.

gruvi

New member
בחורות טובות

לנוAה:יש לך טעות גדולה בחורים כן אוהבים ילדות שטובות ב מ י ט ה.לי יש לא ילדה טובה אלא צדיקה.

למעלה