בהזדמנות
F FrankBlack New member 6/2/13 #40 כמה הרמות להנחתה היו לי פה אבל נסתפק באחת you pay expensive for this
ל לא מתדיין בקלות New member 6/2/13 #17 גם אני וזוגתי עברנו לארץ חדשה 4 שנים גרנו כמו מלכים. אופק הקידום שלי היה בלתי מוגבל של זוגתי פחות. היא הרגישה ניכור מסוים והחלטנו לחזור. העושר הוא דבר חשוב מאין כמוהו, אבל לא תמיד החשוב ביותר. בסופו של יום טובת כלל המשפחה קודמת לכל, ומכלול השיקולים קצת יותר מורכב מקנאה או כסף לבדם.
גם אני וזוגתי עברנו לארץ חדשה 4 שנים גרנו כמו מלכים. אופק הקידום שלי היה בלתי מוגבל של זוגתי פחות. היא הרגישה ניכור מסוים והחלטנו לחזור. העושר הוא דבר חשוב מאין כמוהו, אבל לא תמיד החשוב ביותר. בסופו של יום טובת כלל המשפחה קודמת לכל, ומכלול השיקולים קצת יותר מורכב מקנאה או כסף לבדם.
W wish2 New member 6/2/13 #20 אף פעם לא חטאת בהאשמה כלפיה? על שאולי הרווחת משפחה אבל פיספסת משהו אחר?
ל לא מתדיין בקלות New member 6/2/13 #24 חטאתי, גם אם לא באופן ישיר ומפורש. לא מרגיש שפספסתי. בסה"כ אבן דרך שעברנו. מסתכלים עם חיוך על אלבומי תמונות העבר, אבל שוקעים בכיסופים כשרואים את ההווה. משפחה צריכים להרוויח כל יום מחדש.
חטאתי, גם אם לא באופן ישיר ומפורש. לא מרגיש שפספסתי. בסה"כ אבן דרך שעברנו. מסתכלים עם חיוך על אלבומי תמונות העבר, אבל שוקעים בכיסופים כשרואים את ההווה. משפחה צריכים להרוויח כל יום מחדש.
ס סוקרטס פה New member 6/2/13 #25 האישה צריכה לוותר עבור הגבר זכות (מלשוך זך) דעתו של הנהג חשובה מדעתו של הנילווה הלא כן?
ד דאגרוטיפ New member 6/2/13 #27 בעיקר אם שימת הדגש הוא על האדרת האחד מבני הזוג. במובלע משתמע שהאחר הוא האבן נגף להצלחה המסחררת. והפשטנות שבטפילת קנאה כסיבה עיקרית להעדר השתלבותו הופכת את כל העלילה הזו לטלנובלה.
בעיקר אם שימת הדגש הוא על האדרת האחד מבני הזוג. במובלע משתמע שהאחר הוא האבן נגף להצלחה המסחררת. והפשטנות שבטפילת קנאה כסיבה עיקרית להעדר השתלבותו הופכת את כל העלילה הזו לטלנובלה.
צ צ ע ד New member 6/2/13 #30 אני אכן מציגה פה צד אחד בסיפור... כי יש לי רק צד אחד. אין לי ספק שעל מנת שכל הדברים הללו יקרו היה צורך בשיתוף פעולה ותמיכה מהבעל בכל מיני מובנים.
אני אכן מציגה פה צד אחד בסיפור... כי יש לי רק צד אחד. אין לי ספק שעל מנת שכל הדברים הללו יקרו היה צורך בשיתוף פעולה ותמיכה מהבעל בכל מיני מובנים.