אישה מגיעה לרופא

אישה מגיעה לרופא

עם תינוק לשם בדיקה. האחות מכניסה אותה לחדר הרופא ומבקשת ממנה להמתין. מגיע הרופא. הוא בודק את התינוק ביסודיות, שוקל אותו, ומגלה שהתינוק סובל מתת-משקל חמור. הוא פונה לאישה ושואל: "האם התינוק ניזון מהנקה או מתחליף חלב ?" "הוא יונק בלבד" עונה האישה. "בבקשה חשפי את החזה שלך, גברתי", אומר הרופא. האישה חושפת את שדיה והרופא בודק את שניהם ביסודיות רבה: מעסה, לוחץ, סוחט, ממשש...ולבסוף הוא מבקש מהאישה להתלבש "לא פלא שהתינוק סובל מתת משקל" אומר הרופא,"אין לך חלב כלל". "אני יודעת" עונה האישה, "אני הסבתא, אבל אני כל כך שמחה שבאתי".

מובחרת

New member
גברת בת 80-,

מגישה תלונה בגין אינוס- נגד חתיך הורס בן 18. חוקרי המשטרה נכנסים לעובי הקורה, ומגלים לתדהמתם, שהזקנה בדתה את הסיפור. אוטומטית, נשאלה:``מדוע?? למה העללת``??? עונה הזקנה:`` רק רציתי לשחזר ת`פשע``...

מתלבט13

New member
כנראה שזה רומז לבתולות חרדיות

"חסודות" נו, שוין. יש דוסים שגולשים בפורום הזה. למה להחטיא אותם?

גברת בת 85

נכנסת לבית מרקחת ושואלת את הרוקח : סליחה יש לכם כדורים נגד עצירות? בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם כדורים שינה ? בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם חיתולים למבוגרים? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מקל סבא? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מים לחיטוי תותבות? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם סיר לילה? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מכשיר למדידת לחץ דם? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם..... רגע.... רגע.... עצרי .מדוע את שואלת כל כך הרבה שאלות? כי ארתור החבר שלי, בן 85 ואנו מתחתנים בעוד שבועיים. רצינו לדעת אם אצלכם אפשר להשאיר רשימת מתנות לחתונה?

Le Fay

New member
אם כבר קשישים (בדיאוק קיבלתי במייל)

אחד עוצר ברחוב יהודי זקן ושואל אותו: איך מגיעים ללשכת הסעד ? עונה היהודי: תלך ישר... כל החיים.

אנילה1

New member
עכבר תפש את אישתו העכברה

לשיחה. תראי אני לא מבין למה אתה בוגדת בי עם עטלף. הוא כזה מכוער איך את מסוגלת? מכוער מכוער...אבל טייס, ענתה העכברה.

babylon_a1

New member
אפשר גם למחזר ?

לזקן אחד היה כלב, שהיה ידידו הטוב ביותר. יום אחד, הכלב מת בשיבה טובה, והזקן, שהיה קשור אליו מאוד, הלך לרב, וביקש ממנו שיעשה לכלב אזכרה ושיקרא עליו קדיש. הרב הסתכל עליו בפליאה ואמר לו: "אדוני, קדיש אומרים רק על יהודים שנפטרים, ולא על חיות. אבל, אם זה באמת כל כך חשוב לך, אז בצד השני של הרחוב, יש בית כנסת רפורמי. תנסה שם, אולי תמצא שם את מבוקשך." "אתה חושב שהם יסכימו לקבל תרומה של 275 אלף דולר לבית הכנסת לזכר הכלב?" שאל הזקן. הרב הסתכל עליו ואמר: "275 אלף דולר!!! למה לא אמרתי לי שהכלב יהודי???".

הבן ההומו...

אב הולך עם בנו ההומו לרופא, לאחר כמה בדיקות שיטחיות אומר לו הרופא: תאכל הרבה שעועית הרבה כרוב ושאר מרעין בישין. אומר לו הלא: הלא זה משלשל? עונה לו הרופא: אולי ככה תבין בשביל מה יש תחת....

למעלה