אישה.....למטבח!

../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

הגיע במייל... ו liat liat מועתק מחדר 30+ זוג חגג יום נישואין. כמו בכל שנה הם סועדים בסלון לאור נרות ומשוחחים על השנים המשותפות. פתאום אומר הבעל לאישתו: "אני לא רוצה להיות חטטן, אבל כבר כמה שנים מסקרנן אותי לדעת מה יש לך במזוודה שמתחת למיטה שלנו ???". האישה חושבת ולבסוף הסכימה לגלות . היא מובילה את בעלה לחדר שלהם ופותחת את המזוודה. הבעל נדהם לגלות שבמזוודה נחים להם מיליון שקל ושלושה תפוחי אדמה. הבעל קופץ ושואל את אישתו: "אבל למה שלושת תפוחי האדמה ?" והאישה משיבה: "כל פעם שבגדתי בך שמתי במזוודה תפוח אדמה". הבעל שמסנוור מהכסף סולח לאישתו. רק כשהם הולכים לישון נופל לו האסימון והוא שואל "אבל בעצם איך הגיעו מיליון השקלים למזוודה??" האישה בתגובה: "כל פעם שהגעתי לקילו תפוחי אדמה - מכרתי..." הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ´ מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה – שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים

../images/Emo150.gif ולמה שאני התכוונתי

• מסתבך והולך...ו Lord_of_Code ו√ הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ´ מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה – שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג. ו... א. לא אני כתבתי את זה. ב. זה נמצא פה בגלל הסנדוויץ והקפה. ג. כל התשובות נכונות. הכותב הוא מנהל פורום מתכונים ד"א אחלה פורום

../images/Emo150.gif

הלו מה אני מסעדה???? היום מצאתי את עצמי ביביסיטר של 7 ילדים חלקם עם האמהות שלהן ואיזה באלגאןןןןןןןן אישתי שאלה אותי אם מתאים לי 7 ילדים חחחחחחחחחחחחחחח הכנתי לכולם פנקיק אכלו את הצלחות ואח"כ לקחתי את ביתי בכורתי ועשינו מסיק זיתים היום יש רק זיתים לאכול רוצה????? זיתים בשום ופלפל? ולקינוח זיתים בשוקולד ואני מחכה שתגידי....

זיתים תאכל אתה והבת שלך...חחחחחחחחח

אני רוצה סניה... עכשיו!!!!!!!! עם ביס מהשוקולד שלך... בלי ששייכת תראה... חחחחחחחחחח

../images/Emo150.gif

אין לך כל הערכה זיתים זה טעים ועוד אלה שאני מכין לבדדדדדדדדד את עוד תשמעי עלי חמוצי שוקולד בע"מ ואת תתחנני לביס ו......... לגבי הביס את רוצה שאסתבך איתה יש לה זכות ראשונים אני מוכן לזרוק לה מילה טובה.... רק תגידי מאיזה חלק?????.

למעלה