אישה ואיש

*pank

New member
אישה ואיש

איש אישה אחד לשניה חבורים יד אוחזים בקווי מתאר מעוגלים כהים רכים אוהבים כך מפוסלים אני מביטה ותוהה האם זה נכון.

חן (*_*)

New member
אישה ואיש

גבר ואישה מעולם לא כמהתי ללמוד את שפת הגבר טוב לי בהיותי אישה -ברמ"ח כל איבר ואיבר אכן, שונים אנו זה מזה היא כזו, והוא כזה ההבדל בין זה לזו בשפה מן הסתם עורם קשיים באהבה עפ"י קלישאה גברים מין באהבה, קונים ונשים אהבה במין, אולי כך דרך עולם האנשים מבראשית, מקדמת דנה - לך תאמין. אלה מנׁגה, אומרים, אלה ממאדים וקופידון - אפשרות יורָה התאהבויות - חץ אל לב - ואֵי החברות? אולי עדיף חברות יפה, אמיתית, בין גבר ואישה, כשהיא יודעת מה הוא חש, והוא מבין את שהיא מרגישה. שיש לה למי לספר סודות כמוסים שבלב והוא יכול להשיח לה כל מדווה ולחץ, כל פחד וכאב.

*pank

New member
חן אפרופו שפת גבר

מי יכול לתרגם לי את המשפט הבא חיביתי לך כל חיי נאמר לי ע"י מישהו שחיכה כל חייו לעזוב אותי.

*pank

New member
חיביתי יצרתי מילה חדשה

תרגום: הכלאה בין כיביתי לחיכיתי תכונה מולדת המופיעה אך רק בזכרים, אם אף אחד עדיין לא חיבה אותך, תני לי פוש קטן כולם כבר יצאו מזמן מהארון פאנק, ערפדה חסרת מנוח

אהבתי../images/Emo24.gif

במיוחד אהבתי את העניין של ההתבוננות המעמיקה אשר מלווה בתהייות שמטרידות אותי. את יודעת מזכיר לי משהו שקרה היום (אני יודע שאני בן אדם שלילי פויה לי, שאני אתבייש לי, כזה מציצן) טוב אני הייתי בבריכה, וממולי שחתה, לודמילה כזו, עם מחשוף עד השמיים, שתהיה בריאה, וכל פעם שבאה ממולי, שחיתי יותר לאט כדי להנות מההתבוננות הענוגה על מחסופה (אני שלילי אני יודע). ובזמן ההתבוננות הרגשתי את הכייף ויחד איתו החרדה ותהיתי אם אי פעם יצא לי להיות מאושר בצורה כל כך מופשטת ופשוטה. מאצ'י.

*pank

New member
../images/Emo67.gif זה לא פשוט

מי בעצם מחזיק בקצה החוט איפה מוצאים אהבה עם איכות???

איפה מוצאים??!

משום מה מזכיר לי את השיר "איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא" או את סבתי עליה השלום שהייתה תמיד אומרת איפה שמיפה. כל פעם מנסה להבין (באמת מתאמצת!!!) מדוע בני האדם כל כך מתעמקים ומתעסקים במילה הזו. כשהולכים (או עפים תלוי) על הדרך, תמיד מוצאים באחד ממשעוליה איכויות מיוחדות שולחת לך שקית של כוכבי דרך רק טוב!!!

למעלה