"אישה אישה, תמיד אישה..."

SmartToyBoy

New member
"אישה אישה, תמיד אישה..."

לא, זה לא מה שאתם חושבים
חשבתי להביא בפניכם שני קטעים משני עיתוני נשים שהזדמנו לידי לאחרונה. האחד - "לאשה" המיתולוגי. השני - "נשים", מבית מקור ראשון. החוט הדק המחבר את הקטעים השונים הללו, לדעתי, הוא חוט התקופה נכון, רוח הדברים ב"לאשה" יותר חריף. גם ההקשר קצת שונה (מדור ייעוץ בנושאי מיניות). אבל... מה מתחולל במקור ראשון? שימו לב למסר לאמא: מהו הדבר העיקרי שהיא יכולה להעניק לבנה? מה קודם למה? ו... שומו שמיים, מה יקרה אם יהיה לו חבר? אנחנו בתקופה אחרת, ללא ספק. לאן התקופה הזאת לוקחת אותנו? באיזו דרך חיים יבחר רוב הציבור ההומו-דתי? האם הציבור הדתי יכיל את בתוכו את ההומואים הדתיים? כן, כביכול שאלות קצת גדולות עלינו. אבל מה שנעשה בדור הזה, הן בפעילות ציבורית וחברתית והן בחיינו הפרטיים - ישפיע מאוד מאוד על הדור שאחרינו. סתם, נקודה למחשבה... ואי אפשר בלי קצת פנינה: http://www.youtube.com/watch?v=EeAzH2rxQwU&feature=related תהנו
קובי.

SmartToyBoy

New member
לאשה - חלק שני

ויש סיום שנקטע: "... כאשר מה שמפעיל אותך הוא הפחד. האם אתה רוצה להמשיך ולאפשר לו לנהל לך את החיים?" סוף ציטוט.

SmartToyBoy

New member
ואחרון חביב - "נשים"

פורסם במוסף "נשים" של מקור ראשון בתאריך 14.8.2009

גייניש

New member
אמור לי, סמארטי,

יש לך במקרה גם את גיליון 'נשים' הקודם, עם החצי הראשון של התשובה? כי קראתי את הזה בשבת וזה עשה לי תיאבון. הרי גם אני סקרן לראות (כצופה,כמובן. אני, מה אני קשור לזה...:)) איך החברה הדתית תתמודד ותכיל (או לא תצליח להתמודד ותקיא, חלילה) אותנו, בעלי המיניות ה"בעייתית". כן, סקרן, זאת בדיוק המילה:) תודה מייראש ניש בקרוב חוזר לישיבה

DannyDinn

New member
סוגיית ה"מה יאמרו?"

אכן חזקה כ"כ בחברה הדתית וחבל שכך

למעלה