אירלנד

motherhood

New member
אירלנד

טוב... כפי שאתם יכולים לראות מהודעות קודמות, בכל שבוע עולה לי הצעת עבודה ממקום אחר באירופה, ואני נאלצת לבדוק מחדש את השאלות... עכשיו עומדת על הפרק הצעה לאירלנד (קודם היה מלטה וגיברלטר שעדיין נשארו על הפרק). האם מישהו יכול לומר לי מה יוקר המחייה? אם רק אני אעבוד ואנחנו זוג + ילד בן שנתיים, כמה כסף אני צריכה בחודש כדי לכסות שכר דירה והוצאות נלוות אחרות, בהנחה שאין כוונתי לחיות כמלכה, אבל גם לא כענייה (אחרת אני לא אעזוב את ישראל, בכל זאת יש לי תקווה לרווחה מסוימת). ההצעה הנוכחית עומדת על כ- 25000 GBP לשנה, ואני מניחה שזה ברוטו. תודה לכל מי שיכול לענות!!! ואם יש כאן מישהו שכבר עבר לאירלנד או עובר בקרוב שמוכן במסר לתת לי את המייל שלו, כדי שזה יהיה פשוט יותר, אשמח

TrigATUSA

New member
את בטוחה שזה GBP? כי באירלנד משתמשים

באירו, לא בפאונד? ברפובליקה של אירלנד (אם זאת הייתה כוונתך) יש הבדלי יוקר מחייה משמעותיים ממקום למקום ככה שסכום שמאפשר לחיות טוב בכפר, יספיק ממש בקושי , או לא יספיק בכלל, בדבלין, שיקרה כמעט כמו לונדון

jonbaum

New member
בוקר טוב!

אם הכוונה ל-25000 יורו ברוטו, זה בסך הכל די מעט. השכר הממוצע באירלנד עומד כיום על משהו כמו 33000 יורו, ולכן זה נמוך מהממוצע באופן די משמעותי. אחרי שיורידו מיסים יישארו לדעתי משהו כמו 1800 יורו בחודש, וזה לא הרבה כשלוקחים בחשבון ששכר דיכה יהיה מינימום 1000 יורו בחודש - לדירה עם שני חדרי שינה 1300 נראה לי יותר ריאלי. אם הכוונה ל-25000 פאונד, שזה 36000 יורו, זה כבר הרבה יותר סביר.

למעלה