אירלנד וסקוטלנד

Beyond Time

New member
אירלנד וסקוטלנד

כרגע זה רק שאלה כללית ומאד באוויר, האם סכום של 25000 ש"ח יספיקו לחודש-חודשיים של טיול? תודה רבה לכם

ברקוש22

New member
הכל תלוי במה אתה רוצה לעשות

אני הייתי חודש בסקוטלנד ועלה לי 15 אלף שקל, אבל לא חסכתי מעצמי דבר משמע אני חושב שאם לא תפריז זה יותר ממספיק, מה שבטוח שלא תתכלב

sailor

New member
אם זה אמור לכלול טיסות ומעבורות

זה בערך הסכום שיידרש בתנאי תרמילאי סבירים.

Beyond Time

New member
הסכום הנ"ל אמור לכסות הכל

מהרגע שאני יוצא מהבית ועד לחזרה. ועכשיו עם קצת יותר זמן אני יכול להסביר את עצמי טוב יותר: הכוונה היא לעשות טיולים של יום-יומיים ברגל או על אופניים ובסוף כל יום שכזה להגיע לאכסניה פשוטה (אוכל, מקלחת, מיטה נורמלית) להעביר את הערב והלילה...ככה במשך חודש-חודשיים עדיין ראלי? שאלה נוספת - בכמה תסתכם עלות יום בודד? כולל נסיעות, אוכל, לילה באכסנייה פשוטה? ואחת אחורנה לסיום - התקופה המתוכננת לטיול היא ספטמבר-אוקטובר. זו תקופה מתאימה? מקווה שאני לא מציק יותר מדי...תודה לאלה שענו, תודה לאלה שיענו אמיר

ברקוש22

New member
תשובות

הרעיון הוא אכן לישון באכסניות/ B&B שבסופו של דבר משתלם יותר בגלל ארוחת בוקר ענקית אם תאכל צהריים וערב בפאבים ומקומות זולים, תעשה אטרקציות ולא את כולם הסכום אמור להספיק כולל טיסה לדעתי, לגבי החודשים אני יודע שבסקוטנד העונה, למיטב ידיעתי, היא יוני - אוגוסט מעבר יש הרבה יותר ימי גשם אחרי שתתכנן את הטיול אני אשמח מאוד לתת עוד טיפים לגבי סקוטלנד

sailor

New member
טיילתי שם בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר

מזג האויר היה נעים, מעט גשם, ועדיין טיפסו על בן נויס.

אירלנד

נתתי פה לא מזמן פירוט לבחור שרצה פרטים על אירלנד... שווה לחפש בחיפוש את אותן הודעות... סכומים ליום באירלנד ינועו בין 40-60 יורו בממוצע. תקופה של שלושה שבועות באירלנד ללא התכלבות בכלל וכולל טיסה עלתה לי קצת פחות מעשרת אלפים ש"ח. לגבי התקופה, הרבה עניין של מזל. הייתי באירלנד בחודש ספטמבר והיו לנו רק יומיים של גשם. המקומיים אמרו לנו שעד שבאנו, הקיץ שלהם (יולי-אוג') היה נוראי וגשום מאוד... כך שאי אפשר לדעת.

למעלה