אירלנד וחיות מחמד

Sharon G

New member
אירלנד וחיות מחמד

לאור העובדה שלפתע יש סיכוי שאני עשויה לעבור לאירלנד (הליכים מתקדמים של ראיונות עבודה מוצלחים למדי), עלתה מייד השאלה: מה עושים עם החתול?! ממה שהבנתי עד כה, חיות מחמד שמגיעות מישראל מחויבות בחצי שנה הסגר, שזו זוועה בלתי סבירה בעליל. האם יש למישהו כאן נסיון מוצלח כלשהו בהעברת חיות מחמד אל אירלנד דרך מדינה אירופאית שניה (נניח גרמניה, ששם התנאים נוקשים פחות), עם איזו קומבינה שמנעה את הצורך בהסגר או קיצרה במקצת תהליכים? אשמח לכל פידבק בעניין, כי בינתיים אני במצב ההזוי שבו במקום להיות מבסוטה מהעובדה שאני עשויה להתקבל לתפקיד מעניין בחברה מגניבה, אני עסוקה בלהתבאס מהעובדה שאצטרך לוותר על החתול האהוב שלי, או לגרום לו לסבל רב לאורך תקופה ארוכה (הבנתי שעניין ההסגר באירלנד אינו זול במיוחד וגם שיש לשנע את החיה במטען, ושלא אוכל לקחת אותו איתי במטוס).

גוזליה

New member
היי שרון

חיפוש זריז בהסטוריית הפורום העלה את השרשור מלא המידע הזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1588&MessageId=145340922 ומעבר לו- יש המון המון מידע בארכיון/הסטוריית הפורום. אנא קראי את כולו, ואם יש לך עוד שאלות- את מוזמנת

Sharon G

New member
תודה

קראתי אתמול את כל השרשור הזה. די נכנסתי ליאוש מהעניין. קיוויתי שמאז מישהו הצליח לארגן איזו קומבינה ואולי סיפר כאן על זה.

כרמית75

New member
מהתגובה של R750-Girl למה שכתבתי

משתמע שההסגר הוא ממש לא סוף העולם, אני פשוט הייתי באנטי קונספטואלי לעניין בלי לברר באמת את הפרטים. הוא אמנם יקר, ובמקרה שלנו עם שלוש חתולות העלויות היו יוצאות ממש מעבר לסביר, אבל בהחלט הייתי שוקלת את זה כי זה משהו שאפשר לברר מראש. כהתחלה, אולי שווה לברר איפה ההסגר ומשם לגגל על חוויות של אנשים שהפקידו את בעה"ח שלהם שם. אפשר גם לבקש לבקר שם אם את מגיעה לאירלנד לראיון, כדי לאמת את התנאים ממקור ראשון. אם את מכירה במקרה מישהו שגר בגרמניה (או במדינה אחרת עם תנאים דומים), אפשר גם לשקול לבקש ממנו לטפל בחתול במשך ששת החודשים הנדרשים ואז תסעי לשם לאסוף אותו. לא קל למצוא מתנדבים לעניין, אבל שווה לבדוק. בהצלחה!

למעלה