אירלנד - הצילו

shaninm

New member
אירלנד - הצילו

ברגע האחרון התקצר לנו ירח הדבש שהיה אמור להיות חודש בצ'ילה (בתקווה נדחה לפברואר), והפך לשבועיים כנראה באירלנד. איך עושים את זה לא יקר בטירוף? איפה ישנים? מישהו יכול להמליץ על מסלול. אנחנו נשכיר רכב. נשמח לדעת עלויות והכל - כמובן שהכוונה לטיול תרמילאים לכל דבר - אנחנו לא מפונקים. המון תודה שני

sela v

New member
תלוי בעונה

אכסניה 15 יורו ללילה, B&B קצת פחות מכפול. אם זה לא בעונה רוב הסיכוים שאכסניות ריקות יותר, וגם המחירים באופן כללי יותר זולים. אני הייתי בחורף (פברואר), ואז חלק מהמקומות סגורים.

Prodlilit

New member
מקומות מומלצים באירלנד

אירלנד מקסימה וכייפית, עם אנשים נהדרים, והיא לא יקרה כמו שכולם אומרים, המחירים זהים לארץ.(הבירות אפילו יותר זולות) מומלץ להיות בדבלין יומיים, העיר לא ממש מרשימה,אבל הפאבים, המוזיקה וההופעות בכל פאב מחייבות להיות שם. מומלץ לנסוע למחוז קרי, ולעשות את מסלול "טבעת קרי", ולא לפספס את העיירה המדהימה ביפייה - קילארני KILLARNEY,ואת העיירות האחרות באיזור שנראות מכושפות.שם מומלץ לישון באכסניות או בבד אנד ברקפסט אם אתם לא רוצים לישון עם עוד אנשים. משם ניתן לצאת למסע בטבעת קארי שאורך כמה ימים, או בפארק הלאומי. עיירות נוספות - דולין,גולווי, היא עיר חביבה,ממנה ניתן לצאת לטיולים אחרים באיזור, והיפה מכולן - קליפדן - היא עיירה קטנטנה, ומדהימה, עם נחלים זורמים בה ומפלים, פשוט חלום. הבעיה היא שיש שם אכסניה אחת (מקסימה) ורצוי לברר לפני כן אם יש מקום. מבחינת לינה, אני ישנתי עם עוד אנשים בחדר, הכי זול 15 יורו עד 17 יורו. לזוג זה כבר 30 יורו בערך. האכסניות במצב מעולה, יש בכל אכסניה עלונים והאירים יעזרו לכם בכל שאלה או בעייה. אם אתם ברכב - אני חושבת שתסתדרו כי הכבישים מצויינים והשילוט טוב, אבל חב' האוטובוסים יעילה וטובה גם כן. לא לפספס את הבילויים בפאבים בעיירות הקטנות - זו אירלנד האמיתית!!! טיפ לסיום - באירלנד אין קיץ, ואפילו אם יש מזג אוויר נעים פתאום יכול לרדת גשם ולהרוס לכם את התוכניות, קחו מטריה גדולה ומעיל גשם, ותכינו תוכניות ב' למקרה שיהייה גשום.

shaninm

New member
תודה על התגובת, אנחנו מתכוונים

לטוס בימים הקרובים. זו העונה? תודה

shaninm

New member
sela v בחיפוש שעשיתי ראיתי שכתבת

יומן מסע על אירלנד, יש אפשרות שתוכל להעביר לי אותו? המייל שלי: [email protected] תודה

sela v

New member
יומן מסע?

לא זכור לי. הייתי פעמים באירלנד, אבל לא טיול מקיף אי.

Naughtius

New member
../images/Emo23.gif אירלנד :)

היה כאן מישהו שכתב מחירים כמו בארץ, זה קצת תמוה משום שאירלנד היא אחת המדינות היקרות באירופה, אבל חוצמזה הכל פלוס-מינוס נכון. שבועיים? לא תראו את כל אירלנד, אני בחרתי בתקופה דומה (שבועיים וחצי) לעשות את החלק הדרומי, מעין צורת "סמיילי" של טיול מדאבלין לגולוואי על החוף הדרומי. מיטות באכסניה עלו לי (ספטמבר-אוקטובר 2005) בין 12 ל17יורו כשהממוצע היה 15. גינס עולה בדר"א בסביבות ה4 יורו (בדאבלין 4.50-4.80 יורו). החוויות הכי גדולות היו בפאבים, חוק מספר אחת לאירלנד: ללכת כל יום לפאב, אם אפשר אז שניים. ככל הנראה השבועיים נטו הכי מהנים שהיו לי בחיים, אירלנד...

למעלה