אירלנד הו אירלנד

lindayalinda

New member
אירלנד הו אירלנד

אני לפני טיול של שבוע באירלנד הייתי רוצה לשמוע המלצות, מה כדאי, מה לא כדאי האם ניתן לישון שם באוהל בתקופה זו (אוגוסט) או בכלל ואם כן אז היכן? האם יש המלצות ל- B&B זולים, המלצות למסלולים מה ואיפה כדאי לאכול? האם לקחת בגדים חמים? קראתי בחיפוש אבל אשמח לחומר קצת יותר ממוקד תודה לכולם בכל אופן

Blueyes2

New member
../images/Emo8.gifבטוח שקראת?

סתם..כי תנכתב כאן לא מעט בנושא ובפורום השכן של הטיולים.. אני טיילתי באוגוסט וראיתי שישנים באוהלים ליד אכסניות ..לכן, יכול להיות שעדיין לא ממש קר, אבל, לא ניתן להגיד בוודאות מה יהיה השנה.. יש אכסניות זולות , אם לא אכפת לך לישון עם עוד בחדר , אפילו בסביבות 15 יורו ( לפני 3 שנים ). לגבי המסלול - שבוע זה לא המון זמן , ממליצה להיות בדבלין 2 לילות (עדיף בסוף ). הבנתי שאתה לא משכיר רכב ( אולי אני טועה ? ) לכן הייתי ממליצה לקחת אוטובוס של שעה בערך לגלנדלוך במחוז וויקלו, זהו מקום יפהפה עם קברים עתיקים , יערות , הרים ואגמים. יש שם youth hostel אחד ולכן ממליצה להזמין מקום ( למרות שלי היה ללא הזמנה באוגוסט ). משם להמשיך ישירות לקילרני , לטייל במסלול ה"טבעת של קארי" , להמשיך ( לא זוכרת את הסדר ) לצוקי מוהר , דולין ודונגאל אם יש זמן..ולחזור לדבלין.. יש לציין שזה המסלול המתוייר יותר , אם תרצה באזור אחר, תוכל לנסוע לכיוון גולווי ולבקר בקונמרה , זהו אזור בעל נוף ייחודי יותר ו"פראי" ולדעתי מדהים לישון שם באחד הכפרים. ד"א - מקובל להתנייד בטרמפים - האירים מאד נחמדים , אך נוסעים ממש מהר ..אה..וגם הפוך

לפני שנה בערך היינו שם

חבר שלי כתב טיפ ארוך ומפורט שנמצא באתר למטייל.אירופה- אירלנד- 101 טיפים. נמצא בעמוד השני עם סימן קריאה אדום.בכלל יש שם המון אינפורמציה על אירלנד. אם את/ה לא שוכר רכב כדי לשים לב לשעת הנחיתה שלא תיהיה באמצע הלילה. אם תוכל לדחות את הטיסה מחוץ לעונה היו לך יותר אופציות ללינה והמחירים יותר גמישים, אירלנד מאוד מתוירת יש המון b&b . כדי להוזיל את הטיול הייתה ממליצה לך לקחת כלי בישול. האוכל בפאבים זול יותר מבמסעודות המרקים מצוינים סמיכים. חובה להכנס לפאב של מקומים בערב יש אווירה מיוחדת. תהנה/י

sela v

New member
אפשר לישון בחוץ בכל מזג אוויר

אם יש את הציוד המתאים, במיוחד בקיץ, אבל עדיין כדאי לקחת שק"ש של 0 מעלות אם רוצים לטייל בגבעות. לא צריך סוודרים באוגוסט, אבל צריך משהו חם במיוחד במקומות גבוהים, וגם מעיל ומכנסי גשם, כי הגשם פה לא צפוי.

למעלה