מספר שאלות רלוונטיות..
מכיוון שהייתי בשני המקומות לזמן העולה מזה שאתה רוצה לנסוע אנסה לעזור. טורקיה ואירלנד שונות בתכליתן..שתיהן מדינות מדהימות, אך אתה עלית על נקודה כואבת שהיא התקציב.. בזמן שטיול כולל של שבועיים בטורקיה יעלה כמו הכרטיס טיסה בלבד לאירלנד.. באירלנד תוציא הרבה יותר כמובן מפני שהמטבע הוא אירו.. מה התקציב שלך ?( במילים אחרות..) 3 שבועות באירלנד ( כולל צפ' אירלנד ) כולל הכל עלה לי בסביבות 8000 ש"ח כאשר ישנתי באכסניות ותפסתי מדי פעם טרמפים.. 3 שבועות בטורקיה לעומת זאת עלו לי 800$ כולל הכל ושם הרשתי לעצמי ללכת למסעדות ולישון בחדרים זוגיים שלרוב כללו מקלחת ושירותים צמודים. הייתי מגדירה את הטורקיה יותר הרפתקנית ומגוונת עם תרבות עשירה ולעומתה אירלנד עם הנופים המדהימים והאנשים המקסימים ..וכמובן תרבות הבירה ( שלא כ"כ נוגעת לי אישית ).. לגבי בטיחות - לא הרגשתי כל חשש לטייל ( כמובן שלא הייתי לבד..) בכל טורקיה והרגשתי בטחון מלא..אפילו בדרום בגבול עם סוריה , האנשים היו מסבירי פנים ,סובלנים ונדיבים לזרים.. ההצעה שלי לגבי טורקיה היא כמובן להתמקד במזרח טורקיה ששם תוכל לטייל כאוות נפשך בכפרים המדהימים למרגלות ההרים במקומות שעדיין לא מפוצצים בתיירים.. באירלנד - מספר ימים בדבלין ובהמשך למסלול המתוייר והיפה שדובר עליו בשרשור הקודם The ring of kerry שלדעתי האישית הוא חובה.. תוכל שם שם להגיע לעוד כפרים וסה"כ יש לך יחסית מספיק זמן גם להצפין מעט לגאלווי וקונמרה , האזור הפראי יותר והפחות מתוייר של אירלנד. בקיצור, ניסיתי לעזור..ממש קשה כי שני המקומות מדהימים הכל תלוי במה שבא לך כי אלו תרבויות שונות לגמרי וכך גם הנופים.