אירית!

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
אירית!

ראיתי בפורום גיל הרך שעזרת למישהי "ממש", אז חשבתי לשאול אותך... אני מחפשת שיר או מנגינה לפעילות על פרה. יש לך איזה רעיון? מכירה משהו מתאים? תודה מראש

אירית י

New member
על ראש הגבעה עומדת פרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתתתתם, אני צוחקת, מכירה את השיר השובב הזה של הילדים?
אני אחפש לך ואכנס לכתוב שוב

אירית י

New member
בינתיים

את בטח מכירה: לפרה האדומה יש עגלה קטנה חומה את ראשה היא ליקקה ונתנה לה נשיקה יש גם .דקלום "איך עושה פרה" של דתיה בן-דור, אני אחפש כשאחזור

אירית י

New member
איך עושה פרה / דתיה בן-דור

פרה פרה, איך עושה פרה? מוווו....מוווו....(אני מציגה את הדקלום עם בובת פרה שמשמיעה קול געייה) נכון פרה, את חכמה נורא, ואיך עושה חתול? מוווו...מוווו.... לא לא פרה, את מצחיקה נורא, חתול מיילל מיאווו ואיך נובח כלב? מוווו...מווו.... לא לא פרה, התבלבלת נורא, כלב נובח הב הב הב ועכשיו פרה, תני לי כוס חלב. דרך אגב, הדיקלום "לפרה האדומה..." יצא גם בשיר והוא נמצא בדיסק "ממש יום טוב, של ציפי כהנוביץ" לגבי מוסיקה קלאסית מתאימה: לדעתי את יכולה לחפש יצירות בעלות מקצבים איטים מאד (נדמה את הליכת הפרה), לאחר מכן מקצב טיפה יותר מהיר (נדמה לעיסות) ומקצבים ממש מהירים או מתגברים בפתאומיות (לדימוי הזנב שמגרש זבובים). צריך פשוט לשבת ולהאזין ליצירות. את יכולה גם לחבר קטעי יצירות שונים עם הפסקות בינהם (פעל וחדל) וכל הפסקה הילדים יבצעו דבר שונה שמאפיין את הפרה. חלק מהילדים יכולים להיות בתפקיד החלבנים. אם תהיי יותר ספציפית לגבי סוג הפעילות שאת רוצה להעביר אולי אוכל לעזור לך יותר. בהצלחה

אירית י

New member
אם מציגים שיר בשם כותבו אסור

לשנות את מילותיו. אני בטוחה שכל אחת בטריטוריה הפרטית שלה כן משתמשת בשמות הקולות.

אירית י

New member
אהה ועוד דבר../images/Emo6.gif

מה נותנת הפרה? - - - - - כלום! אנחנו לוקחים מהפרה חלב. בחיי לא ראיתי פרה עומדת ואומרת בואו קחו חלב...

אירית י

New member
עוד שיר על פרה../images/Emo80.gif

הפרה / מתוך קלטת גוזלים של ענת עוז הפרה גועה ברפת מו מו כאן חלב היא מייצרת מו מו בואו ילדים לראות כוס חלב עכשיו לשתות מו מו

אירית י

New member
אני לא חושבת שיש את הקלטת בחנויות

אם תרצי כתבי לי מסר ואני אתן לך את מספר הטלפון שלה כדי שתוכלי לרכוש ממנה.

למעלה