אירית?!!?!? איפה את!?!?!
M maayan15 New member 3/10/02 #2 מצטרפת לשאלה.... ואני מקווה בשבילך שהתשובה תהיה.. "בצהריים הייתי בדואר..."
L lolly1 New member 3/10/02 #3 אני פה אחיות שלייייייייי נעלמתי כי היו לי דברים לעשות היום.... מצטערת .. מחר כנראה אני אהיה מאחרי הצהריים... ועד אז.. תעדכנו קצת.. מה קורה??
אני פה אחיות שלייייייייי נעלמתי כי היו לי דברים לעשות היום.... מצטערת .. מחר כנראה אני אהיה מאחרי הצהריים... ועד אז.. תעדכנו קצת.. מה קורה??
ר רינת4 New member 3/10/02 #4 ניצול שירשור... אתר חדש לרנדי! לפחות אני עדיין לא נתקלתי בו,למרות שגם לא חיפשתי אתרים חדשים בזמן האחרון. יש שם מלא תמונות! וולפייפרים וכו´ אז תיהנו!
ניצול שירשור... אתר חדש לרנדי! לפחות אני עדיין לא נתקלתי בו,למרות שגם לא חיפשתי אתרים חדשים בזמן האחרון. יש שם מלא תמונות! וולפייפרים וכו´ אז תיהנו!
ר רינת4 New member 3/10/02 #5 רק תגידו שהם לא חמודים יחד... איפה דפני העונה? ג´סטין צריך את עזרתה! אני מקווה שהיא תחזור ומהר!
ר רינת4 New member 3/10/02 #8 ויעל-נכון שפעם ביקשת לראות תמונה שלו עם הזקן המזעזע? אז הנה. לדעתי זה ממש לא מתאים לו!
L lolly1 New member 3/10/02 #11 רק אני שמה לב לדברים האלה.. לדפני יש קצת כרס... מציצה החוצה.. אני לא רעה..גם לי יש..