נכון שאיריס לא הייתה צריכה ללכת לביה"ח, אבל היא הלכה ודווקא היא ריחמה על קמילה ורצתה לעזור לה, אני חושבת שזה נכון שהלנה כעסה, אבל לפי דעתי היא הייתה צריכה לברר קודם ולא ישר להרביץ לאיריס כאילו היא איזה כלב!!!
כן אבל אלנה אמרה לה בפירוש לא לבוא לבקר את קמילה בגלל שזה רק ילחיץ אותה....ואלנה באותו זמן לא חשבה על איריס ועל כוונותיה אלא על קמילה ועל הבריאות שלה שכרגע הכי חשובים לה. האיריס הזאת פשוט תככנית קטנה!!! סטירה צריך לתת לה!|
צריך שתיים בשביל לרקוד טנגו ואין פה אשם ולא אשם איריס אשמה שהיא הלכה אבל היא לא שטן והיא לא רצתה לצחוק על קמילה שיש לה סרטן ואלנה לא אשמה בגלל שהבת שלה עוברת תקופה קשה ואלנה סרט רציני ככה שהיא רואה את איריס שקמילה שונאת היא באותו רגע לא חושבת בהגיון ורק רוצה ללמד את איריס "הרעה" בכיבול לקח אלנה לא במצב שהיא יכולה לחשוב ממש בהגיון ובטח שלא באותו רגע שהיא ראתה את קמילה ככה ושהיא יודעת שזה בגלל איריס איריס לא שטן כי היא לא רצתה לעשות שום דבר רע לקמילה ואולי בהתחלה זה לא בסדר שהיא באה אחרי שהיא אמרה לאלנה שהיא לא תבוא אבל שהיא ידעה מה יש לקמי באמת היו לה כוונות טובות ובגלל זה אף אחת לא אשמה, הן שתיהן היו קצת לא בסדר ואפשר להבין את שתיהן חכו לפרק של יום ראשון ואז תראו מה יהיה, אולי אלנה תדבר עם איריס אחרי שהיא תרגע ותיהיה קצת יותר רציונלית ותחשוב בהגיון ואז יכול באמת להיות שהיא תבקש סליחה ואירס תבקש סליחה ותגיד שהיא רצתה להשלים עם קמילה, אי אפשר לדעת עדיין... יווו אני לא מאמינה שדווקא את הפרק זה אני לא ראיתי! בלאאאט!! יום ראשון אני אראה אותו ולא משנה מההההההההההה!!!!!!!