אירופה

נשמע מצוין...

אני מחפשת יעד לטיול זול בקיץ, וזאת נשמעת לי אופציה טובה. ישנתם שם באכסניות? גם לכם הייתה אפשרות לישון בביקתות האלו? (אני מניחה שמדובר בלינה בתשלום)

pazro

New member
הלינה כמובן בתשלום. יש בקתה בכל סוף

יום טיול. המחיר 3-8 יורו, בדרום והרחק בצפון זול , במרכז המדינה וקרוב לחוף הים יותר יקר. רק פעם אחת הגענו לכפר שהיתה בו בעיה למצוא מקום לינה, באופן כללי הבולגרים מעוד מסודרים בקטע הזה (שרידים של התקופה הקומוניסטית).

../images/Emo13.gif

תודה רבה על המידע! מאוד עושה חשק לנסוע לטייל שם... נראה לי שאם אני אצליח לחסוך מספיק כסף אני אסע לכמה שבועות לבולגריה. תודה על העזרה - לפני זה לא חשבתי אפילו בכיוון של בולגריה...

pazro

New member
חשוב! להזהר ממוניות!!! תחבורה ציבור

ציבורית זולה (בתוך הערים יש בשפע. גם בין הערים יש די הרבה) יש בכל מקום. התחבורה זולה מאוד (כ4-5 יורו לנסיעה של כ 4 שעות) הבעיה היחידה שלנסיעה מחוץ לערים יש יותר מחברת אוטובוסים אחת, ולכל חברה (או כמה חברות שמתארגנות ביחד) יש תחנה משלהם, לרוב מחולקות התחנות ע"פ איזורי היעד. כך שבסופיה (עיר הבירה) יש 4 תחנות אוטובוסים שונות (והם לא אחת ליד השניה). אם בכל זואת צריכים לנסועה במוניות, בתוך הערים הגדולות חובה לנסוע אם מונה!! ובכפרים ובערי השדה חובה להתמקח על המחיר!!! לרוב המחיר האמיתי יהיה כחמישית מהמחיר הראשוני. כבר קרה לנו שנהג מונית הציע לנסיעה של חצי שעה מחיר של 15 לב (לב הוא המטבע המקומי 2 לב=1 יורו) ובסוף סוכם על 4 לב.

למעלה