אירופה צהובה!!!!!!!

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
אירופה צהובה!!!!!!!

אני מודה, לא חשבתי שמכבי ינצחו אבל 50 הפרש אפילו אורי גלר לא היה יכול לצפות כל הכבוד למכבי הגביע הוא שלנו כל אירופה צהובה!!!

ThE Fire GiRl

New member
44... :) וכן! אירופה בהחלט צהובה!!

איזה משחק שולטטטטטטטטטטטטטט

axnholic

New member
../images/Emo87.gif118- 74!

כזה משחק לא ראיתי הרבה זמן ועוד אליפות אירופה! הדבר היחיד שנותר להגיד הוא זה שעכשיו כוווווווווווווווווווווווווווווווולם יודעים שאירופה צהובה

maya567

New member
היה מעולה../images/Emo70.gif כל הכבוד למכבי../images/Emo87.gif

מטר9

New member
../images/Emo4.gif שמע...

אמנם אני שמח שמכבי ניצחו והכל... אבל, מבחינה אובייקטיבית (של מישהו שלא מבין כמעט כלום בכדורסל) המשחק היה די משעמם... הייתי נהנה לראות אותו הרבה יותר אם הוא היה מותח, והעובדה שמהרבע הראשון זה היה ברור שמכבי מנצחים גרמה לי די להשתעמם רוב המשחק... בנוסף, הרבע האחרון ממש עצבן אותי... סבבה, כולם הבינו שניצחתם, אבל אתם לא יכולים לחכות עוד 5 דקות, אחרי שהמשחק יגמר רשמית, כדי לשים את החולצות? לפי דעתי כל העניין הזה היה נורא יהיר... גם מה היה העניין בלא לסיים את המשחק? נשארו לכם 20 שניות ואתם לא יכולים לסיים את המשחק כמו שצריך?? ודבר אחרון: אני ראיתי את המשחק בעבודה, 10 דקות אחרי שהמשחק נגמר אני יצאתי הביתה בנסיון לתפוס מונית וכל מה שקרה ברחובות ובכיכר זה פשוט כל הדברים שאני שונא בישראלים במרוכז... כל הדרך במונית חשבתי שהיה עדיף שכבר היינו מפסידים רק כדי לא לראות את זה...

axnholic

New member
זה תמיד ככה

תמיד בהתקפה האחרונה אם כבר 100% יש ניצחון אז ב10-20 שניות מפסיקים לשחק ומתכוננים לחגיגה. למה ששחקני מכבי יחכו לחגיגות? לפי דעתי מגיע להם. האמת שהם סתם רצו להתלהב מהחולצות שכתוב עליהם אלופי אירופה אבל אני מרשה להם! תשמע... אם אתה מעדיף להיות בלחץ בשניות האחרונות אין לי שום בעיה. אבל היה נחמד לשם שינוי לראות הפרש כזה גדול. מה שעשה את המשחק זה הדרך שבה מכבי שיחקו. העובדה שידעתי כבר שהם יזכו לא מנעה ממני לקפוץ אחרי כל הטבעה, שלשה, או סתם סל מדהים.

מטר9

New member
בגלל זה הדגשתי...

שאין לי מושג בכדורסל. אני לא יכול להעריך את דרך המשחק של מכבי... הייתי הרבה יותר נהנה אם המשחק היה יותר מותח. ולא ידעתי לגבי זה שתמיד מפסיקים לשחק בשניות האחרונות אז על זה אני אסלח... אבל דעתי על היהירות עם החולצות ומה שקרה ברחובות עדיין בתוקף!

Sole Survivor

New member
ייייייייייייייייייייייייייייייייייש

סוף כל סוף משהו לשמוח בקשר אליו במדינה.... נכון שהמשחק היה משעמם אבל בולוניה הפסיקה לשחק מהרבע השלישי ויפה שפיני הכניס את כל השחקנים לשחק וגור שיחק אותה אבל ממש שיחק אותה מגיע לו להיות קפטן של אלופת ארופה הוא פירגן גם לירושלים (לא כמו המאמן שלו) ושיחק אותה עם דרק שארפ כל הכבוד!!!

למעלה