אירופה עם הקטנטנים

אירופה עם הקטנטנים

אנחנו שוקלים לנסוע לאירופה עם הקטנטנים, שיהיו בני חצי שנה. מה אתן אומרות?
אנחנו מאוד אוהבים לנסוע לחו״ל ואין סיכוי שאני נוסעת בלעדיהם.
לא רוצה להפסיק להנות ולנסוע.
ומצד שני, אם יהיה קשה מדי, לא רוצה לבזבז כספים על טיול שיהיה יותר עבודה קשה מהנאה.
הטיימינג נראה לי טוב כי זה גיל שעדיין הם מרוצים בעגלה או מנשא ועדיין לא זןחלים. בגיל יותר מבוגר נראה לי שכבר יהיה בלתי אפשרי לנסוע.
תובנות ממישהי שעשתה את זה?

מאוד תלוי לאיזו עיר את נוסעת

ברצלונה היתה תענוג, פאריז קשה מאוד
רוצה לשאול שאלות ספציפיות?

אנחנו טסנו כמה פעמים

כמו שכבר אמרו לפני זה תלוי עיר וכמובן תלוי גיל.

טסנו פעם ראשונה בגיל 7 וחצי חודשים לכרתים עם התאומים והיה נח אבל זה יותר נופש בטן גב מטיולים באירופה מצד שני היו להם באותה תקופה הרגלי שינה נוראיים אז היה לא קשה מחינה זו וגם הם כבר ישבו, זחלו ואפילו נעמדו עם חפצים אז היה צריך להשגיח במליון עיניים.
פעם שניה טסנו בגיל שנה ו5 לניס בצרפת והיה ממש כיף, מעייף אבל כיף. ממליצה בחום אם אתם מתכוונים ללכת לעיר ארופית שבה המדרכות צרות לקחת שני טיולונים ולא עגלת תאומים כי היא פשוט לא תעבור שם בשום מקום ותהיה די מיותרת... החיסרון היחיד הוא שאם אחד רוצה לנח בזמן שהשני עם הילדים אז זה לא ממש אפשרי.
פעם שלישי ורביעית טסנו בגיל שנה ו10 ושנתיים ו10 לפריז וגם היה מעולה!!! בגיל שנתיים ו10 נסענו אפילו בלי עגלות (לא תכננו פשוט שכחנו אותם בבית ונזכרנו כשהיינו כבר בשדה...) והם הלכו יפה מאוד וזה כמעט ולא הפריע.

לסיכום טיול עם ילדים קטנים/תאומים זה אפשרי רק לקחת בחשבון זה מעייף (לפעמים אפילו מעייף מאוד) ושאי אפשר לצאת בערב להנות ולבלות כמו בטיול זוגי. בקיצור זה טיול מסוג אחר

taltal153

New member
מבחינת גיל נשמע אידיאלי

כי לא מסתובבים עדיין אבל זה מאוד תלוי בהרגלים של הילדים.
יכולים להחזיק הרבה זמן בטיול בעגלה? (אתם מכירים את הילדים שלכם)
אוהבים לישון בעגלה לאורך זמן ?
אנחנו בגיל הזה הסתובבנו איתם המון בטיולים רגליים בעגלה בארץ וישיבה בבתי קפה (שלנו...)
זה נשמע לי טיול שעדיין לא צריך להתחשב בפעילויות שקשורים לילדים והם רק מתלווים אליכם
אנחנו נסענו פעם אחרונה לגרמניה ליער השחור ואוסטריה עם 3 ילדים גדולים יותר (התאומות עוד לא נולדו) , הקטנה היתה בת 3.5 והיה מעולה
זה היה טיול מותאם לילדים וגם למבוגרים.

אם מדובר על חופשה עירונית

קחי בחשבון שיש ערים באירופה שהמדרכה ממש לא נוחה לטיול עם עגלות כי זה אריחים כאלה ישנים (כמו פראג למשל). אם זה טיול בין כפרים וטבע זה כבר סיפור אחר.

למעלה