אירופה מול אמריקה

יניב.

New member
אירופה מול אמריקה

במוזיקה - מה אתם יותר אוהבים? את ההיפ-הופ האמריקאי או את האלקטרו-דאנס האירופי? ממי אתם יותר מושפעים, ומה אתם מלהיב אתכם יותר? למה אני שואל את השאלה הזו? כי יצא לי לארח איזה קרוב מארצות הברית, ולקחתי אותו לאיזו מסיבה חמודה (לא טראנסים או משהו כזה, יותר דאנס חמוד ושירים של MTV) והבנאדם פשוט לא בעניינים! לא מכיר שום שיר (רק ששמו את דנסטיניס צ´יילד או טו-פאק הוא התחיל לזרום), ולא זורם עם שום דבר שמוגדר כמוזיקת מועדונים אירופאית. גם כשאני רואה את מסיבות החוף האלה של MTV שמוצלמות בארצות הברית, אפשר לראות שהאמריקאים לא מודעים בכלל לקיום של מוסיקת המועדונים שלנו, אלא רק להיפ-הופ וכל הראפרים הערסים האמריקאים האלה. בקיצור מה שאני רוצה לבדוק בשאלה הזאת זה ממי אנחנו בישראל יותר מושפעים ויותר אוהבים - את הסגנון האירופאי או האמריקקי.

ברור שאנחנו מושפעים יותר מאירופה

בתחום המוזיקה, נכון לעכשיו יש לאירופה השפעה הרבה יותר גדולה על ישראל. ערוצי המוזיקה בכבלים (ואני לא מדבר על הלווין והדיגיטלי כי כרגע הוא לא חלק אינטגרלי מהטלוויזיה), שהם MTV ו-VH1 משודרים מאנגליה, שהיא כידוע באירופה. ישראל נחשבת כחלק מאירופה בכל הנוגע למוזיקה, וניתן לראות זאת בהשתתפותה באירוויזיונים כמדינה אירופית מן המניין. למרות זאת, לאחרונה ניתן לראות את השפעתה של ארה"ב על ישראל בתחום הראפ, שצובר פופולריות בישראל בזמן האחרון. התשובה לשאלתך היא שהשפעתה של אירופה על ישראל היא גדולה בהרבה מהשפעתה של אמריקה בתחום המוזיקה.

forever love

New member
יצירת מוזיקה

יש מצב ליצירת מוזיקה ביחד? אתה ואני? אני ואתה? אתה יודע.... יש כל מיני סוגים מוזיקה שמעניינת אותי. ואותך?????????

למעלה