אירופה בלי גרוש

מ י ש י1

New member
אירופה בלי גרוש

אני רוצה לקחת חופשה מהכל לכמה חודשים לעבוד בחו"ל אין לי גרוש אילו עבודות ממנות גם טיסה? איך מתחילים בכלל לחפש?

Jemand

New member
קראתי פעם..

קראתי פעם על קהילה בדרום צרפת, שמקיימת את עצמה.. מתישהו בשנות ה60 הם רכשו מהמדינה 6000 דונם והם חיים שם בסוג של כפר קהילתי, אופים לעצמם את הלחם, מגדלים לעצמם את הירקות ETC ETC... הם מקבלים מתנדבים בהתחלה לפרק זמן נסיוני של שבוע ואחר כך לכמה חודשים.כמובן שהם לא משלמים, אבל אתה מקבל לינה וארוחות וכאלה. אני לא יודע מה הסגנון שלך, אבל הם מנהלים אורח חיים מאוד מסודר שכולל 3 פעמים מדיטציה ביום ושאר מיני.... הבעיה היחידה היא שאני לא זוכר איך קוראים לה, אם זה נראה לך אני יכול לעשות מאמץ ולנסות לברר, וחוצמזה שזה רעיון שאפשר לפתח אותו כי קיימות עוד קהילות כאלה גם בספרד. צ'או.

Jemand

New member
שמע, אנלא מוצא,

אבל, בביקור האחרון שלי בארץ (סביבות פסח) נתקלתי בכתבה על המקום הזה במסע אחר של אותו חודש (או חודש חודשיים לפניו). חיפשתי באינדקס כתבות שלהם אבל הוא לא מעודכן. אתה יכול פשוט לחפש את זה שם. זה צריך להיות איפשהו בגליונות פברואר - אפריל. חוצמזה, אני גרוע לאללה בלחפש באינטרנט, אבל אני בטוח שאתה יכול למצוא שם מידע, כי קיימים עוד מקומות כאלה. בהצלחה.

Jemand

New member
....

"אתה יכול פשוט לחפש את זה שם" הכוונה כמובן לגליונות עצמם ולא לאינדקס באינטרנט, כי הוא לא מעודכן.

למעלה