אירוע סוף שנה ב JKD

boazjkd

New member
אירוע סוף שנה ב JKD

ביום חמישי האחרון התקיים אירוע אומנויות לחימה ( 5 שעות )במיתחם מרכז דניאל לשייט, בטכניקות רחוב לשיטות הקיימות ב JKD. עשרות תלמידים ואורחים שהשתתפו הודו כי זו פעם ראשונה להם שראו רמת לחימה אפקטיבית כל כך ומוצגת ברמה בין לאומית גבוהה. באירוע השתתפו מאמנים מביה"ס בארץ אשר מתעסקים בתחום הטרור ומאמנים בשנים האחרונות על קו ישראל-חו"ל סיפו מרקו אלימלך -מאמן טרור וJKD אשר העביר טכניקות מגע מלא חביקות והשתחררויות בשילוב ווינג צ'ון גורו ישי דינר מאמן JKD וקאלי שהעביר טכניקות פיליפיניות ב DOUBLE BASTON סיפו אופיר משה מאמן JKD מבית מדרשו של פול וונק שהעביר טכניקות טראפינג גורו ג'רמי - אלוף צרפת באיגרוף תאילנדי מאמן סילאט ומאמן טרור וJKD שהעביר טכניקות לחימה ותגובה ברחוב ממרחק קצר. ואנוכי סיפו בעז בר ראש ביה"ס בארץ שהעברתי טכניקות לחימה וסגירות דיסטאנס מטווח רחוק לקרוב בטכניקות ווינג צ'ון ו JKD. תודה לכל המשתתפים בהם חלק ממשתתפי הפורום , חברי FCMA, וכל מי ששכחתי. לתמונות של האירוע ניתן להיכנס לקישור הבא :תמונות מהאירוע

Tonjin

New member
סתם שאלה.. האם כל המורים האלו גרים ומלמדים

בארץ? אני קורא שוב ורואה שאתה אומר שהם "על הקו", מה בדיוק זה אומר? יש להם כיתות, דוג'ואים או קבוצות בארץ? איפה הם מתאמנים? מאמנים? אם אפשר לספר כמובן, ואם מתאים לך... פשוט לא ידעתי שסצינת ה JKD בארץ היא כל-כך גדולה

boazjkd

New member
JKD בישראל

אכן כן כל המורים מלמדים בארץ, ובחופשות הם מעבירים אימונים בחו"ל.כל המורים הנ"ל עבדו בחו"ל בשנים האחרונות ובחודשים האחרונים חזרו כולם לארץ על מנת לפתח ולהגדיל את המודעות ל JKD בימים הקרובים ניתן יהיה לראות באתר שלנו סירטונים על אופי הפעילות שלנו הן בגלריית הוידאו והן בדף הרזומה של כל מאמן. מעבר לכך ניתן לפגוש ולהתאמן עימי ועם צוות המורים בשבועות הקרובים: בימי רביעי בגן הפעמון בירושלים בשעה 18:30 ובימי חמישי בפארק הירקון ליד גשר העץ, בשעה 19:30 העלות למפגש חד פעמי הינה 30 ש"ח. המפגשים הינם חזרה על אימונים שנעשו במהלך השנה החולפת וגם לתת הזדמנות למתעניינים חדשים. בכדי לצפות בסרטונים נין להיכנס : לאתר

fa jing

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט....

בהחלט היה אימון מעניין ומרתק. הלחות התל אביבית האיומה שנפלה עלינו היתה זניחה לאור קאדר המורים והתלמידים מבית מדרשו של בועז בר. ליוסי ואנוכי חברי CFMA (בועז שים לב ה- C באה לפני ה- F
) היה את הכבוד להיות בין מוזמניו של בועז ולהתאמן ולהכיר הן את תלמידיו והן את המורים השונים שלימדו במפגש זה. היה מעניין...היה מעייף.... והיה קצת כואב (למסכנים שהדגימו עליהם....) אבל בעיקר היה כיף, אין כמו אוירה חברית של אנשים מבי"ס שונים שבאים לשתף ולהתאמן יחדיו. בועז- תודה רבה לך, אתה חבר וקולגה אמיתי, אני מקווה שכל תלמידיך מעריכים ויודעים זאת. הידעת...שזו פעם ראשונה עבורי לטעום ולעשות JKD? ולא שכחתי את אשר הבטחתי לך.... אני הולך לקיים חנן (גם בשמו של יוסי ויצמן חברי ושותפי, אייל וניצן חברי CFMA)

shlomym

New member
../images/Emo7.gif עכשיו ביאסת אותי,נשמע...

חבל"ז.ולא יכולתי להגיע,אירוע משפחתי. נשמע כאחלה הפקה,כל הכבוד בועז ישר כח אני צריך לעבוד יותר על טיימינג
כוסומו המדינה הזאת
מקווה שיהיו נוספים בעתיד

למעלה