אירוע מדהים.............

אשר חזן

New member
פיצוץ של אירוע!! כל הכבוד...

לאמיר ושרון על האירוע הניפלא הזה! ולכל צוות השופטים עבודה מעולה. בברכה אשר.

אירוע מדהים.............../images/Emo106.gif

לאמיר ושאר החברה הרמתם אירוע ע-נ-ק ,מדהים ומוצלח כל הכבוד. חיים ענבר והחבר´ה מירושלים!

"תודה" לצליל היקרה מקלוב התעופה...../images/Emo122.gif

הגעתי הפעם מכפר-ורדים הרחוקה (כ 5 שעות נסיעה מעין יהב צפונה) על מנת להשתתף פעם אחת בארוע מסוג זה. הבאתי איתי דאון חשמלי מרשים מסוג "MYSTERY" בעל מוטת כנף של 2.3 מטר בצבע כחול-לבן. כמובן שנרשמתי לתחרות,ואף היום בבוקר ביצעתי מספר טיסות אימון. לאחר השעה 12:00 פניתי לצליל כ 3פעמים בשאלה מתי אוכל להטיסו (התכוונתי להטיסו יחד עם "חשמל באוויר") לאחר שקיבלתי תשובה בנוסח של "אנחנו עמוסים במטיסים" (כמובן שהסברתי לה כי דאון יכול להיות שינוי מרענן לעומת כל "המרעישים" למינהם) עזבתי את המתחם. בזמן היציאה מכביש המנחת ראיתי פתאום את שי מ"חשמל באוויר" מטיס דאון חשמלי,ואף פחות מרשים משלי. האם צריך להיות "שי קוגלוביץ" בשביל לזכות להטיס במפגן? הייתי פעיל מרכזי בפורום FLYHI קרוב לשנה, כתבתי כ 4 מאמרים רציניים לאתר מתוך ניסיוני בעבודה בתחום של סימולטורי טיסה. האם זהו הגמול של "כלוב התעופה" (אני לא דיסלקט...) למי שתורם לתחום? אני רק מקווה שזו לא נקמה אישית על כך שקראתי בפורום לפני מספר ימים להקים אגודת טיסנאות חדשה במקום ה"כלוב" ההסתדרותי המיושן... אני מבחינתי לא אגיע יותר למפגנים של "הכלוב" שאתם מארגנים. צליל,נא תגובתך/התנצלותך. בברכה, דניאל דקל

Afik Mazor

New member
דניאל

היה לי מקרה מאוד דומה למקרה שלך בתחרות... לא באתי לנצח באתי להשתתף... וגם את ההזדמנות הזאת לא קיבלתי... חבל.. וזאת גם הפעם האחרונה שאני ישתתף בסוג כזה של מפגן...

"תודה" לצליל מקלוב התעופה ../images/Emo122.gif

הגעתי הפעם מכפר-ורדים הרחוקה (כ 5 שעות נסיעה מעין יהב צפונה) על מנת להשתתף פעם אחת בארוע מסוג זה. הבאתי איתי דאון חשמלי מרשים מסוג "MYSTERY" בעל מוטת כנף של 2.3 מטר בצבע כחול-לבן. כמובן שנרשמתי לתחרות,ואף היום בבוקר ביצעתי מספר טיסות אימון. לאחר השעה 12:00 פניתי לצליל כ 3פעמים בשאלה מתי אוכל להטיסו (התכוונתי להטיסו יחד עם "חשמל באוויר") לאחר שקיבלתי תשובה בנוסח של "אנחנו עמוסים במטיסים" (כמובן שהסברתי לה כי דאון יכול להיות שינוי מרענן לעומת כל "המרעישים" למינהם) עזבתי את המתחם. בזמן היציאה מכביש המנחת ראיתי פתאום את שי מ"חשמל באוויר" מטיס דאון חשמלי,ואף פחות מרשים משלי. האם צריך להיות "שי קוגלוביץ" בשביל לזכות להטיס במפגן? הייתי פעיל מרכזי בפורום FLYHI קרוב לשנה, כתבתי כ 4 מאמרים רציניים לאתר מתוך ניסיוני בעבודה בתחום של סימולטורי טיסה. האם זהו הגמול של "כלוב התעופה" (אני לא דיסלקט...) למי שתורם לתחום? אני רק מקווה שזו לא נקמה אישית על כך שקראתי בפורום לפני מספר ימים להקים אגודת טיסנאות חדשה במקום ה"כלוב" ההסתדרותי המיושן... אני מבחינתי לא אגיע יותר למפגנים של "הכלוב" שאתם מארגנים. צליל,נא תגובתך/התנצלותך. בברכה, דניאל דקל

rubber duck

New member
היי דניאל

צירפתי עוד אתמול בלילה את הודעתך לשירשור התגובות לגבי האירוע אני חייב לציין משהו שאולי לא שמת לב אליו היה לחץ ממש גדול באירוע היה איחרו מסוים שנבע מכל מיני סיבות וכמו כן תנאי מזג האויר יצרו עיכובים והפציעה יצרה לחץ נוסף אני יודע על כמה וכמה מפגינים שלחצו להופיע ולא זכו לזה עקב הלחץ בכל מקרה אני משרשר את הודעתך זו לשירשור התגובות על האירוע שרון

אכן כך - כל הכבוד !!!

האירוע היה מדהים ! כל הכבוד לאמיר סוויסה,יוסי שווקה,צליל מהקלוב ולכל מי שעזר ותרם ! האירוע היה לדעתי הטוב ביותר שנראה עד כה בארץ ! כל הכבוד לכולם ! אני רק מקווה שנהניתם מהטיסה שלי במפגן.
בברכה, ליאור.

ארוע מדהים...

כל הכבוד על ההשקעה והעבודה המון תודות לגלעד לבני ,אמיר סוויסה יוסי שווקה שנתנו את הנשמה להקמת הארוע שרון פירסט ש"תיקתק" עניינים באופן חלק ומקצועי היו יומיים של כיף וכמובן שעוד יותר כיף לחזור מנצח נפגש בשנה הבאה בברכה דני קרנר הובי מוטורי

וכמובן צליל ואור הקרוז...

שנהלו את הארוע והלוגיסטיקה אור הקרוז ששמעתי שהחמיא לי ולא יצא לי להודות לו מקווה שכולם נהנו כמונו דני קרנר הובי מוטורי

rubber duck

New member
תודות ../images/Emo13.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

יוסי שווקה יוסי שווקה יוסי שווקה אמיר סהר אמיר סהר אמיר סהר גלעד ( לא זוכר שם משפחה ) גלעד גלעד צליל
מאיר צליל
מאיר צליל
מאיר כל אנשי מועצה איזורית ערבה שעשו ימים כלילות למען האירוע ועוד המון המון אנשים שקצרה היריעה מלהזכירם
אז
באהבה
שרון

cocpit2002

New member
ברכות....

האירוע המוצלח ביותר שנראה בארץ בתחום הטיסנאות ומה עוד שאורגן ביוזמה פרטית ע"י טיסנאים מהשורה.כמובן תודות גם לקלוב התעופה.רק מראה כמה אפשר. ואפשר עוד.....

ללא מילים ..פשוט מדהים...!!!!

לקבוצת המרוצים זו פעם ראשונה שהופיע בהרכבה המלא באירוע של הספורט הנשלט מרחוק...פשוט אין מילים בפי להביע את נערכתי..לגלעד ליבני...ליוסי שוויקה וכמובן אחרון אחרון חביב אמיר...וראו איזה פלא אפשר להרים אירועים גם ללא קלוב התעופה "שנדבק" כמו עלוקה לאירוע. רבותי הונחה היום ה-8 ,9 לפברואר אבן היסוד הראשונה להקמת ..קלוב שירכז ויניף אל -על את הספורט המופלא הזה. אמיר בשם קבוצת המרוצים ברצוננו להודות לכל המארחים בחדרי האירוח פשוט יש לנו הרבה מה לילמוד מהם בתחום האירוח... וזכרו: רק המעז ינצח...סיסמתם של אנשי הרוח והמעשה!!!

ולך צליל "היקרה"

חשבתי לבוא איתך חשבון...על יהירותך וחוצפתך..אבל לשמחתי מלאכתם של צדיקים..נעשית בידי אחרים....ואכן לאחר אירוע זה כולנו מבינים... מי את ,,,ומה את ....תמשיכי לשבת ברחוב הירקון על תקציבים של אחרים וכולי תקווה של ירשמו לקלוב...לא חברים ותקים ובוודאי שלא חדשים רק אל תפריעי..פשוט שבי בשקט.... בברכה... מאנשים שאכפת להם...ועשים עבודתם בצל ובצנעה..למען הקהילה.. צביקה שוורץ קבוצת המרוצים בע"מ

היה שווה לחכות

מי היה מאמין שכזה דבר יכול ליהיות בארץ הבארדקיסטית שלנו זאת היתה ההוחכה שמה שחולמים עליו יכול להתגשם ובגדול אז כל הכבוד לנו ובמיוחד לאמיר היקר שהבקר בעינים שלו היה הדבר שהכי קשה היה לפספס. היה כיף ליראות את כל האנשים המקסימים שמאחורי השמות בפורום,ואת כולם מאושרים במשך שלושה ימים כמאת שלמים . אמיר הוא המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blaumark

New member
שוב שיחו אותה !!!

ברצוני להביע את תודתי לכם החברה מהדרום עבור האירוע המדהים של השנה יוסי שווקה אמיר גלעד גם כן ל: צליל שרון וכל השאר שעשו עבודה כה טובה ומוצלחת כל הכבוד רבותי ותמשיכו אנחנו גאים בכם ומודים לכם על זאת וגם אם יש כאלה שלא מעריכים את עבודתכם וגם פייגלה (הדזלר שלי) רוצה להודות לכם בברכה מארק בלאו וצוות Jet Club

hifly

New member
תודה תודה תודה לכולם

שהגעתם,התאמצתם,סחבתם טונות של ציוד,קצת ריסקתם פה ושם:)בלעדיי כולכם לא היה למי לארגן אירוע כזה. אין לי מושג מה העשה מחר בבוקר,חזרה לשיגרה??שום דבר לארגן,לתאם,צריך לחשוב על משהו חדש. האירוע עבר חלק,עם מעט חריקות פה ושם,ואנחנו מקוים שכולם נהנו,אפילו שלקח זמן לתת לאנשים לעלות לאויר,העומס היה גדול,נרשמו מעל 50 משתתפים,ועוד כעשרה נירשמו בבוקר,פשוט לא יכולנו לאכזב אותם,וזה יצר עומס נוסף על לוח הזמנים הדחוס ממילא,אבל למדנו המון לקחים שייושמו לשנה הבאה. תודה גם לבעלי החנויות שהשתתפו בצורה פעילה,ואף תרמו את הפרסים למקומות הראשונים. תודה למועדון ג´ט קלאב-שמכניסים תמיד צבע לכל אירוע.(פיגלה) תודה לחברי מועדון ראשון שהאמינו בנו ובאו לאירוע...(גדעון וחבירו) תודה גם לקלוב התעופה-לצליל ושות. ותודה לכולם כולם. ------------ למי שלא היה-הפסיד אבל ישנם תמונות ראשונות-הכניסה מהדף הראשי באתר. אמיר הדגש

ברכות חמות

לאמיר וכל צוות ההנהלה קבלו את ברכותיי ותודתי על אירגון למופת של סוף שבוע מהנה , מוצלח ומרתק סוף סוף ניתנה לנו האפשרות לראות ולהכיר את האנשים שאנו מתכתבים איתם שעות עלגבי שעות בפורומים השונים. נישמח חבריי ואני מירושלים להגיע לימי הטסות נוספים בסופי שבוע בתודה ניסים אמויאל

אירוע מדהים

כל הכבוד על היוזמה ועל ההשקעה לכל הקשורים באירוע. היה אירוע מדהים. מקווה שניפגש שוב בשנה הבאה.
בברכה רועי דגני

למעלה