אירוע התרמה

אירוע התרמה

היי,הרגע חזרתי מארוע התרמה מיוחד שמירי לקחה בו חלק ביחד עם הראל סקעת,נינט,קובי אפללו,דיאנה גולבי,רוני דלומי ועברי לידר-מדובר באירוע התרמה עבור בחור אשדודי בן 15 בשם דוד שביום ההולדת ה 15 שלו המשפחה שלו קיבלה הודעה שמחלת הסרטן בה הוא חלה בעבר חזרה והערב נועד כדי לגייס תרומות למען החלמתו.בחצי שבוע מאז החלו גיוסי התרומות ומכירת הכרטיסים גויסו למעלה מ 480,000 ש"ח ובמהלך הערב המון אנשים תרמו גם בכסף מזומן וגם בהודעות SMS שכל הודעה שווה 10 ש"ח שכמובן הולכת לתרומה למטרה החשובה הזאת. בעל האולם,אולם טרויה באשדוד מימן עבור דוד את הוצאות הטיסה כרגע שכחתי את המס' ל SMS,אני כמובן אעדכן כשאני אזכר. לגבי ההופעה של מירי:מירי עלתה ראשונה ביחד עם יניב דדון,אורי זך והמתופף ששכחתי כרגע אבל אתם בטח יודעים. לפני ההופעה הוקרן קליפ על הבחור שלכבודו אורגן הערב הזה בליווי השיר "שיר תקווה" של מירי. בהופעה עצמה היא שרה את:באה אליכם,מאמי,לשם,אף אחת

veredmp

New member
כל הכבוד! תודה ../images/Emo13.gif

ובקשר למתופף, אני מניחה שאתה מתכוון לתומר צדקיהו? או שאתה מתכוון לפינטו על כלי ההקשה?

Crurifragium

New member
הם אמרו במקרה

בדיוק מה יש לו, מה הטיפול הנסיוני, באיזה שלב הטיפול הנסיוני, ומה הציפיות? המטרה בתאוריה טובה, אבל זה מאוד מתסכל אותי לראות שמבקשים כסף לעזור במשהו בלי לפרט מה הבעיה (להגיד "סרטן" זה מפורט בערך כמו להגיד "חיידקים") ובלי לפרט מה בדיוק יקרה עם הכסף (מה מהות הטיפול? מה האלטרנטיבות ולמה הנסיוני עדיף? איזה שלב נסיון זה ומה הסיכוי שהוא יעזור, ובכמה?). זה שבכתבות על ההופעה אין פרוט זה לא מפתיע, אבל לא ראיתי שום פרטים גם באתר של העמותה שדוחפת את זה. אז תהיתי אם לפחות מסרו יותר מידע בנאומים שעשו במקום, כדי שמי שהגיע ידע למה הוא עוזר ולא רק למי?

Crurifragium

New member
תודה

חסיון רפואי אומר שאי אפשר לספר פרטים בלי רשות שלו (או של ההורים, שאני מניח שהם האפוטרופסים החוקיים). אבל ברגע שהוא מבקש סיוע מהציבור לטפל בבעיה, הייתי מצפה שהוא לא יתנגד לחלוק מה הבעיה שהוא רוצה סיוע בשבילה. אתה לא יכול גם לנהל את הכל פרטי ואישי, וגם לעשות את זה פרוייקט ציבורי, באותו הזמן. לתרום לסיוע כזה זה אמנם לא בדיוק השקעה עסקית, אבל יש גם דברים משותפים. בשביל לתרום כסף אני (ואני מניח שבערך כל אחד אחר) צריך לדעת שהוא באמת הולך למטרה שאני בסדר איתה, ושיש סיכוי סביר (רמת הסבירות כמובן תלויה בטעמים) שהוא באמת יעזור. לטיפול שלא יכול לעזור וודאי שלא ארצה לתרום. לטיפול שכמעט בטוח שיעזור, כן. למשהו באמצע... צריך לדעת עד כמה באמצע? אז שלב א' עברנו, זה נראה כמו מוסד רפואי אמיתי, שעושה ניסויים מסודרים, ולא מבקשים פה תרומה לקישקוש. שזה מצויין. אבל כשהם אומרים "יקבל טיפול נסיוני" הם מדברים על נסיונות stage-I שזה עוד רחוק משם? על נסיונות stage-III שזה כבר באזור? על משהו שעבר stage-III די בהצלחה אבל עוד לא משווק/נפוץ/נגיש שזה לגמרי שם?

שלושית 3

New member
כן שמעתי על זה

ושמעתי שהיה מדהים וראיתי סרטון של הראל....
איך הוא ריגש ונורא מסקרן אותי לראות גם את הביצוע של מירי בערב החשוב הזה... יש למישהו? איזה מדהימה מירי...ואני מגלה עליה בזמן האחרון שהיא בנוסף להיותה מוכשרת בטירוף נורא מצחיקה
אהה אגב אני די חדשה פה...אז הי
נראה לי יש כמה בנות שכבר מכירו אותי...מהופעה שהייתי בה של קרן פלס..ואולי גם מהפורום שלה... כל הכבוד לאמנים הנפלאחם שלקחו חלק באירוע ההתרמה הזה....
שבת שלום

למעלה