אירועי חוה"מ

subatoi

New member
אירועי חוה"מ

אני מתכנן לקחת את אמא ואחי ליום קצר של טיול בירושלים. מעבר לדברים בסיסיים (כותל, מדרחוב יפו, שוק), התחלתי לחפש קצת אירועים מיוחדים בחוה"מ. חיפוש בסיסי בגוגל לא ממש הוביל לתוצאות כלשהן. אולי עוד מוקדם מדי, אולי לא הגעתי לאתרים שבאמת מרכזים הכל בצורה ברורה ומסודרת.
מישהו כבר יודע על אירועים?

לא בטוח שזה יתאים לך

אבללללללללל

בבית אבי חי יש בחול המועד פסטיבל תאטרון חובבים באנגלית
חוץ מהצגות יהיה גם סטנד אפ והופעות

הכרטיסים זולים ויש גם אירועים בחינם

ראשית - ברוך הבא לפורום, אייל

שנית - אצרף את האתר שלך, שהצגת בין הלינקים כאן, לקישורים של הפורום.

ומלבד זאת - מדוע לא להציג את עצמך, פשוט, כמדריך תיירים בירושלים? זה מתקבל כאן בברכה

subatoi

New member
ב"הכל אודות" כבר הצצתי, והצצתי עכשיו שוב.

המסקנה היחידה שלי היא שמרוב אתרים שמתיימרים להקיף המון דברים, רק נוצר בלגאן, כפילויות ואתרים ששווים פחות ממה שהם מציגים. ממדגם קטן שעשיתי לגבי יום אחד בחוה"מ, מופיעים שם אירועים שלל אירועים נקודתיים אבל גם כאלה כמו "פארק הקופים", "בר מצווה בכותל", אירועים שמתקיימים בכלל בחודש מרץ, ואירועים שמתקיימים באפריל אבל לא בחוה"מ, ו"פסח 2012" שבעצם כולל חלק מהרשימה בפני עצמו.
בקיצור, מישהו צריך לעשות שם סדר ולא לקפוץ מעל הפופיק, לצערי

אני מציע לך

לעיין בקטגוריית הקישורים של הפורום - יש שם אתרים רשמיים רבים של גופים שונים בירושלים, חלקם בוודאי מספקים אינפורמציה בנוגע לאירועי פסח. לא בדקתי ספציפית לגבי החג הקרוב, אני לא יודע להבטיח עד כמה כל אתר נותן מידע מעודכן לחלוטין, אך אלה בעיקרון האתרים שכדאי לחפש בהם. כל אתר, מן הסתם, נותן מידע על האירועים של הגוף שלו, וכנראה שבאתר העירייה יש מידעי יותר כללי, ובכל אופן כדאי ללקט מכל אתר את מעט המידע שרלוונטי בשביל מה שאתה מחפש.

צרך לארגן גם את הקישורים -

חלק מופיעים מספר פעמים (בית אביחי, למשל), חלק לא תקינים ויש מקום לנוספים ומעודכנים.

למעלה