אירועי ה
הבעל"ט

my self

New member
אירועי הגאווה באילת

למי שרוצה לחטוף בחילה - pride.eilat.net. מי שמחפש אישה, שיחפש במקום אחר. מתוך עמוד "המסיבה המרכזית": FREEDOM הפקת ענק במועדון הפלטיניום Babylon Party DJ Moti S. רקדנים בכלובים תפאורה מדהימה טיילת מלון המלך שלמה

avner02

New member
לא רוצים אותכם בירושלים!

לכל ההומואים והלסביות - תלכו לאמסטרדם, יש שם הרבה אנשים חולים כמותכם. תבנו לכם שם הרבה קבוצות תמיכה ואל תבואו לעשות מפגנים בירושלים.

dodobird

New member
אממ.... למה בחילה?../images/Emo12.gif

לא ראיתי שם משהו יוצא דופן...

MARMELAD

New member
בסדר אבנר

עכשיו תחזור לישון ואני מבטיח שאמא תכף תבוא להקריא לך סיפור.
לילה טוב!

EuroSims

New member
למוגבל בשכלו

אל תגיד "רוצים" ממתי אתה הפכת להיות כולם בירושלים? אם אתה לא רוצה תגיד "לא רוצה" ואל תגיד "לא רוצים" כי אין לך שום מונופול על החיים של האחרים מה גם שאת החיים שלך אתה לא משכיל לנהל כמו שצריך אלא מעדיף להשמר מאנשים שלדעתך הם "חולים" אבל בעצם בריאים יותר ממך אז למה שלא תעשה לכולם טובה ותחזור למאיפה שבאת? אני בקשר עם הרבה ירושלמים הומואים וגם לא שאמרו שהם הולכים לעשות את זה היום הכי בלתי נשכח בשנה - ואם הייתי יכול להגיע לשם הייתי דואג שלפחות מהצד שלי זה באמת היה ככה. אז על מה בכלל אתה מדבר בדיוק?!? ... ... ... כן שמתי לב, לא חשבתי שתדע ...

אבא גאה

New member
מה אתם קופצים? אני עם אבנר.

אבנר בוא רגע מותק, הרעיון של אמסטרדם ממש מתחיל להיראות לי. תתקשר אלי ונתאם מי עושה מה! שלך באהבה רבה
רוני.

soulbird

New member
שאלי לי - רצינית-

אתם לא חוששים מהבלגן שיעשו לכם הדתיים?? ירושלים כידוע לכם זה מקום רגיש

Liroy25

New member
נהפוך הוא הנכון!

הם צריכים לפחד מהבלאגן שאנחנו נעשה להם אם הם רק יצייצו לכיוון!

.m

New member
רואים שאת לא מכירה את לירוי... ../images/Emo6.gif

dodobird

New member
אתם כולכם...../images/Emo4.gif

מארק מיי וורדס... אם ההומואים יגיבו לבלגאנים של הדתיים הולכת להיות פה מלחמה, שחבל"ז. אולי כדאי, במקום זה, להציע להם להצטרף
רציני אבל- אנחנו לא רוצים בלאגן. כלומר- גם אם כן, אתם הרי יודעים מה יקרה. הדתיים יריבו עם הגייז, הגייז יגיבו, תהיה מהומה, המשטרה תתערב, ונחשו לטובת מי? אז אולי כדאי לא לעשות פרובוקציות? רבאק, אנחנו הרי לא צריכים עוד מלחמות עכשיו, נכון?

MARMELAD

New member
השאלה היא מה אתה מציע

אני חושב שהפתרון היחיד הוא לצעוד, ולהתעלם מהחרדים וכל הבבל"ת שלהם.

soulbird

New member
אולי הפיטרון הוא להניח לירושלים

וזה רק כדי לשמור על שקט . בתל אביב מקבלים אותכם ויחגגו ביחד אתכם . עזבו את הדתיים האלה לנפשם.

.m

New member
soulbird משכינת השלום |יונה|

אבל כמו שכתב יניב-DC: "שלום עושים רק עם אויבים". כש"דתיים האלה" יעזבו אותנו - וכשאני אומרת "אותנו" את יכולה לבחור את קבוצת ההתיחסות המועדפת עליך (נשים; חופשיים; הקהילה ההומולסבית; והרשימה ממשיכה) - אז, אני מבטיחה לך, שנעזוב אותם. (כמובן, טרם מצאתי את הנקודה בה אני כופה על איזזשהו חרדי להתלבש כמו שאני רוצה שיתלבש, או לחילופין מונעת ממנו כניסה למקום כלשהו, אבל נגיד...) ויותר ממוקד - לא זכור לי שהחרדים (או הדתיים) קיבלו חזקה על ירושלים. אם הם יכולים לקיים שם עצרות למיניהן, למה שלא יתקיים מצעד גאווה? עדיין לא ברור לי.
mai

soulbird

New member
ומה רע בלרצות שלווה ושקט?

אם אי יודעת או חוששת שנוככות שלי באיזה מקום תגרום לגלים מיותרים אני מראש מוותרת. " עושה שלום במרומו הוא יעשה שלום עלנו ועל כל ישראל ונומר אמן"

.m

New member
בעקרון זה מצויין

ועכשיו בואי נרד לפרטים: האם לרצות שיוויון זכויות (בנישואין, בגידול ילדים, בקבלת משכנתא) נחשבת בעיניך "גלים מיותרים"? ומה לגבי כבוד בסיסי? האם החרדים יוותרו על נוכחותם במקום כלשהו בגלל שאולי זה לא נח לך?
mai

לא גלים ולא נעלים

כדאי לזכור שבירושלים לא גרים רק דוסים, יש גם לסביות והומואים שרוצים לחיות שם (למה אני לא יודע, אבל זה כבר דיון אחר). בכל אופן, מה זה יעורר גלים, הדוסים לא רוצים שם אף אחד שהוא לא דוס, הם לא רוצים לא לסביות לא הומואים לא חילונים לא ערבים ולא אף אחד שלא אוכל "גלאט כושר" ושאר חרא. בקיצור, המצעד יתקיים ושהדוסים יקפצו, חוצמזה הדוסים שהם מבקרי קבע בגן העצמאות יתחילו להרגיע, כולנו יודעים למה הם מגיעים לשם, לא כדי להתפלל לבורא עולם אלא לבורא התחת.

soulbird

New member
אוי זכותכם לעשות מה שבראש שלכם

רק אל תצפו שזה יעבור בשקט כי חוששני שזה לא ממש יהיה שקט אלה אם כן תעשו מצעד צנוע ולא רועש מידי.

למעלה