אירועי השקה

עזרו לי בבקשה

מישהו יודע פרטים על האירוע בנמל ביום שישי בערב? ההשקה ההמונית...(אני נערכתי מבעוד מועד ורכשתי מאגודת ידידי הארי פוטר הישראלית אבל זה סתם נראה כיף לבוא)

InBaR 85

New member
פרטים כאן../images/Emo3.gif

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/879550.html בכל אופן,זה היה כתוב בחברתי כבר..=)

Freemee

New member
בדיוק! תגידו בבקשה

אני שומע מיליון כתבות על האירוע הזה בנמל תל אביב אבל אף אחד לא אומר מה יהיה בו. בינתיים הבנתי שהוא מתחיל ב12 ואז יהיה משהו שעתיים ואז ב2 יתחילו למכור את הספרים... יש עוד משהו מיוחד? ב2 כולם יקנו וילכו הביתה?

ToryMaster

New member
אירועי השקה ../images/Emo41.gif

חברים, השאלות האלו עולות לפחות פעמיים ביום, בבקשה הריצו חיפוש לפני שאתם שולחים הודעה, נגמר המקום בנעיצה.

רואל1959

New member
ההשקה בנמל תל אביב

אנא כל מי שיודע פרטים בנוגע לארוע שישא את דבריו, כדי שמבולבלים כמוני יוכלו להבין היכן? איפה? מתי? והאם יהיה אפשר לרכוש שם את הספר, וכמה הוא יעליה? כל אינפורמציה בנושא תתקבל בברכה.

תשובות פה לכל מי שתהה על האירוע בת"א:

1. האירוע יתקיים בנמל ת"א מהשעה 12 בערך... (בלילה, כן??) 2. ב- 02:01 בדיוק יוציאו ת'ספרים וימכרו אותם.. 3. אמרו גם שעל מסך ענק ישדרו את רולינג אומרת כמה מילים מבריטניה.. לא יודעת אם זה נכון.. 4. אומרים שזה הולך להיות אירוע מאוד גדול.. אממ, חוגגים וכל זה עד 2.. 5. אישית, אם אני אצליח להגיע, אני אבוא עם איזו גלימה שחורה.. וכמה תמונות שאני אדביק על הבגדים שלי.. שרביט..D: 6. יהיה אפשר לקחת משם את הספרים- מי שהזמין ולקנות (במחיר מלא של 200 שקל) לא נראה לי שישאר שמה.. XD מצד שני מביאים מלא, אז אולי יהיה אפשר.

shiri93

New member
את קצת טועה..

אי אפשר לקחת משם את הספר, מי שהזמין. אני התקשרתי לסניף של סטיצמצקי [שבו הזמתי את הספר] ואמרו לי שאי אפשר לקחת משם את הספר. :(

NadavNaz

New member
השקת השביעי בארץ באנגלית, מתי?

זה יהיה בחנויות כבר ב21? או שיהיה איחור?

למעלה