אירועים והשפעות

לירננה

New member
אירועים והשפעות

היום היו לי כמה דברים. היה דבר קטן בבוקר שקצת כעסו עליי וכל הסיטואציה היתה לי לא נעימה. אבל החלטתי שאני לא רוצה בכלל בדבר הזה ולא אצטרך לפגוש יותר את האנשים האלה. וכל זאת זה גרם לי להרגיש כל כך רע. אחר כך היו כמה דברים נורא טובים. מפגש נורא כיפי עם כל מיני אנשים אהובים שעשה לי ממש טוב. וכמה שיחות טלפון נחמדות. חידוש קשרים ישנים. ותחושה שאני לאט לאט משפרת את החיים ושולטת בהם. ושאני מתקדמת מבחינה חברתית. אז למה? למה האירוע הראשון שבכלל לא היה כזה משמעותי עדיין שולט וגורם לי להרגיש רע כל כך? למה אני לא יכולה להתמקד בטוב של האירועים האחרים?

magenta73

New member
כי את בוחרת להתמקד ברע...

זה למה. תלמדי לשחרר. תלמדי לשנות פוקוס. זה שהחלטת שאת לא רוצה להיפגש עם האנשים האלה יותר זה כבר טוב. תלמדי לא להיות בסיטואציות שעושות לך רע.

hayapollak

New member
אולי

משום שאת פשוט לא אוהבת שכועסים עלייך (מי כן אוהב?) ואולי משום שאת מרגישה קצת מאוכזבת מכך שהכעסת אותם בלי שבכלל התכוונת? או שאת מרגישה שיכולת לעשות את המפגש הזה בבוקר טוב יותר וזה לא מה שבאמת קרה ופשוט התאכזבת. לא נורא - העיקר שיש לך גם הצלחות - תתעודדי מהן.

כי קל לנו להיסחף למערבולת של

הרגשה רעה, למרבה האירוניה. אני למשל מסוגלת להרוס לעצמי את היום בגלל דברים פעוטים, כמו לא לקבל אס אמ אס שמחכה לו, או ציון לא טוב, או הערה לא נעימה שאומרים לי... יש לי רעיון בשבילך-אולי תקחי פנקס קטן וכל דבר טוב שקורה לך תרשמי לעצמך- רק את הדברים הטובים, הרשימה תתארך
ותוכלי לחזור אליה כל רגע כדי לחייך ולהתעודד כשקצת קשה...

למעלה