אירוסמית במצעדים

rocket

New member
אירוסמית במצעדים

מישהו אולי יודע או שמכיר דרך לבדוק אילו שירים של אירוסמית הגיעו למקום הראשון של "המצעד הרשמי של ישראל"?

oritmagnezy

New member
גם אני תמיד רציתי לדעת..! אם זה

בגלג"לצ אז אפשר להיכנס לאתר שלהם ולשאול...

AeroTom

New member
אמממ...לא בטוח אפשר לבדוק

אני זוכר רק את אלו מהשנים האחרונות...אני זוכר ש-Fly Away הגיע למקום הראשון במצעד השבועי והיה שם כמה שבועות. וגם Girls of Summer יכול להיות היה מקום ראשון...אם אני זוכר נכון. מלפני JPP אני ממש ממש לא יודע כי הייתי חזק בתוך הלהקה רק מ-99. מה שכן אני זוכר זה את הכניסות במצעד העשור של שנות ה-90: IDWTMAT היה מקום 14 Crazy מקום 21 Cryin היה 50

AeroTom

New member
שלחתי להם עכשיו גם אי-מייל...

ושאלתי אם הם יוכלו לעזור לי בקשר לשירים במקומות הראשונים עם השנים או אפילו כאלה שרק נכנסו לרשימה של המצעד השבועי. נראה אם הם יענו ואם תהיה להם תשובה. אעדכן כמובן אם כן.

SaintJohn

New member
אני דווקא זוכר איזה מצעד גדול שבו

Cryin הגיע למקום השלישי, אבל אני לא זוכר בדיוק איזה מצעד זה היה. לגבי השירים מ-JPP, אני דווקא זוכר משום מה ש-Jaded הוא זה שהגיע למקום הראשון, היה שם 3 שבועות, ו-Fly Away הצליח להגיע רק למקום השלישי... לא זכור לי שGOS היה אי פעם במקום הראשון במצעדים בארץ. בכל אופן, נהדר ששלחת אימייל לגלגל"צ! יהיה משעשע אם מי שתענה לנו על האימייל תהיה הדס אהרון

AeroTom

New member
דווקא לי כן זכור...

אני כמעט בטוח ש-Fly Away היה מקום ראשון ונראה לי גם Girls of Summer... זה היה בתקופה שאני אמור לזכור אבל לא יודע,אולי אתה צודק. ננסה לקבל תשובה על זה בוודאות. אבל אני כמעט בטוח ששניהם היו מקום ראשון. אם הדס אהרון תענה לי אז זה אומר שאני אדע את הכתובת אי מייל שלה,מה שאומר שהיא תצטרך לחסום מישהו בתיבת האי מייל על הצפה של כרזות נאצה בדואר הנכנס...

dor307

New member
GOS היה די רבה זמן מקום1

אני זוכר שלא יכלותי לראות טלווזיה בלי שישדרו אותו(MTV VH1 ערוץ3)

בָלבָל

New member
אני כמעט בטוחה שהם היו

לפחות פעם אחת במקום הראשון של גלגלצ. אבל אולי מדובר במקום השלישי שנועם זוכר. יהיה מגניב לקבל מגל(גל)צ רשימה, מנסיון שלי איתם הם כן מנסים לעזור ומחזירים תשובה גם אם היא שלילית. טוב יש לי מלא עבודה אז כדאי לי להתחיל...

למעלה