אירוניה? בהחלט!!!

אירוניה? בהחלט!!!

בידיעות אחרונות במוסף 7 לילות עמ' 10 יש כתבה על ראפרים פלסטינים מעזה. סתם קראתי קטעים ונראה לי שהם מייצגים את העם שלהם אחד מאוד קיצוני בקטע של טרור זאת הדרך היחידה, אבא שלו מת, הוא היה בפת"ח וכאלה... השני חושב ככה ההוא חושב ככה... (אין לי כח להסביר) לעניננו... תאמר נאפר הראפר, שבטח כולכם מכירים מתכוון להיפגש איתם או נפגש לא קראתי לעומק בנתיים הוא שולח להם דיסקים של ראפרים מהארץ עם שורות מחץ מחאתיות כמו "תחזיקו מעמד" ו המילים שלנו הם אבנים ואינתיפאדת המודעות" שזה סבבה שהוא מרחיק אותם מאלימות ומפגיעה בחיילים או באזרחים. אז הוא הביא להם דיסק של סאבלימינל והם נ-ו-ר-א התלהבו, הם לא מבינים עברית, מן הסתם ככה שהם התייחסו אליו רק כראפר בקיצר הם ממש התלהבו מהדיסק של תאקט הם חושבים שכולם גרים בבית של סאב חחח... לא חשוב בקיצר התלהבו לאלללה. הביאו להם דיסק של שב''ק ס' והם נרתעו וקיבלו אותם "בסלידה וחוסר נוחות" וכתוב ליד אחת התמונות "שונאים את שב''ק ס'" ולמה? רק בגלל שכתוב על הדיסק shabak וזה מתפרש להם כ- שב"כ. אחחחחחח........ אין גבולות!!! שתאמר נאפר יועיל בטובו להסביר להם כמה דברים
ממליצה לכם לקרוא

על הזין שלי לא יודעים עברית

כמו שאני לומדת ערבית בבצפר שילמדו עברית :\ ועד אז שישתקו ולא סתם יצאו נגד אנשים, ודווקא שבק שלא שרו שירים ימניים או משהו כזה.

Rasta Nesta

New member
לדוגמא ..אם תקבלי דיסק בערבית..

שהשם של הלהקה הוא "חיזבאללה".. את תשמעי? אמ...לא נראה לי..את תרתעי, לא?

זה לא אותו דבר...

זה כמו שאנחנו נקרא על דיסק חימבאללה ונחשוב שזה של החיזבאללה כשבערבית זה אומר נגיד סתם... שוקולד מנטה מסטיק

° w a v e °

New member
מה,אני מודיעינית עתידית ../images/Emo8.gif

אמ, התכוונתי לעוקפת מלמעלה שאמרה שגם הם ילמדו ערבית - הם לומדים. ואם נסתכל על רמת הערבית שאנחנו לומדים מול רמת העברית שהם לומדים - הם מעלינו. בדי הרבה. ככה אמרו לי בגדנ"ע מה ;[

° w a v e °

New member
ככה אמרו לי../images/Emo12.gif

עצם זה שרמת לימוד העברית שלהם אצלהם עולה על רמת לימוד הערבית שלנו אצלנו בהרבה, אומר משהו, לא? :)

למעלה