אירוטיקה

אירוטיקה

"תכתבי ארוטיקה" ביקשת, "לא יודעת לכתוב" השבתי. "אהיה איתך. אהיה לידך, אהיה ממש בצילך, רק תעיזי עשי צעד ראשון והכל יפרוץ מתוכך" ואני לא יכולתי לכתוב... "תכתבי ארוטיקה" ביקשת, כל שעולה בדימיונך אהיה איתך- נפסע יד ביד, אך עשי,עשי את הצעד". ואני לא יכולתי לכתוב... "מה הפנטזיה-הכי, הכי גדולה שלך?" שאלת, ובלי דעת תודך שיחה, בקעה מתוכי... השירה. *********** התערטלות. מתערטלת למולך חושפת שוק וירך אט פוסעת לקראתך אין איש עוצר בדרך, צעד אחר צעד הגעת אלי, נגעת לי בשוקיים, המשכתי ללכת עוד לקראתך, הרטבת לי... השפתיים. עולה ויורדת קופצת מעל מרטיבה לעצמי... הידיים. הנשימות עולות הדופק מואץ גונחת בכייף שבעתיים. גל ועוד גל הים כבר סוער צריך לצאת מהמים. הזכרון מעט מר, הטעם מתוק למרות המליחות של המים. עדינה-ו

כשאמרו לי..

כשאמרו לי שירדת למים מיד רצתי לראות.. גולש לאיטי לצידך הגלים שוצפים בגופותינו שדייך נזקרות למול חזי אט אט יורדות בין שיפולי בטני תחושת הרוך שלובה בפטמות מתקשחות את מעלה את אוני CUT.

חחחחחח../images/Emo140.gif קקטוס

גברים גברים תמיד בקטע המעניין עושים CUT

מסכן קקטוס...תגיד קקטוס

חלפו כבר 18 שנה מאז עשו לך CUT אתה רוצה להגיד עדיין כוייב? החלמה מהירה יא קקטוס

*pank

New member
אירוטיקה

אירוטיקה מרמזת מהמקום בו כוכבים נופלים אפילו סתם כוס או ספל משדרים אותות כחולים והתשוקה אז מתגוששת עם נחיל מילים בהתחלה קצת מסורבל אבל אחר כך מרגישים כאילו זה עתה תינינו אהבים.

למעלה