אירוח של עברי

ofir1988

New member
../images/Emo31.gif

אבל זה ל"ג בעומר ../images/Emo12.gif,

מי יראה אותו? תגידו, נראה לכם שהצרידות של עברי הופיעה בגלל העובדה שהוא מופיע 10 פעמים ביום אחד, בכל מקום אפשרי בארץ [חוץ מבחיפה, מן הסתם]?

lital4321

New member
אני יראה אותו!!

לפחות יהיה לי מה לעשות בל''ג אני יהיה אחרי ניתוח בעיניים אז אני גם ככה לא יוכל ללכת למדורה

אכן נכון

כולם במטוס לפראג בדרך לשם עושים לי עברי בליגת אלופות בגמר וכן חזרתי עייפה ולא מרוצה

1הילס1

New member
../images/Emo26.gifנצלש, יום הזיכרון בכיכר

אני יוצאת עוד מעט לתל אביב וחושבת לבוא גם לכיכר רבין. דבר ראשון- הוא פתוח לכולם נכון? ואיזה אוטובוסים לוקחים לכיכר? (ממרכז העיר?) מי שהיה שם יכול לתת פרטים? למשל אם לבוא עם חולצה לבנה, או כמה זמן זה נמשך? (אני צריכה להספיק אוטובוס אחרון מירושלים, מה שאומר 11 מתל אביב)

היי לך

פתוח לכולם השנה תהא הפעם השלישית לצערי אין לי מושג על אוטובוסים אבל את לא חייבת לבוא עם חולצה לבנה הייתי ממליצה על בגדים נוחים כי זה מקום לא ממש נוח והרבה אנשים מסביבך כמה זמן זה נמשך? אין לי שעה מדויקת אבל תספיקי לראות את כל הטקס לדעתי ולצאת ב11 מת"א

1הילס1

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

כבר כמעט שביטלתי, כי אמרו לי שבטוח לא אוכל להגיע לירושלים עד 12 (אני הרי לא הולכת לצאת באמצע מהטקס). עוד שאלה, הטקס נקרא "שירים בכיכר", העיקר הוא באמת שירים לכבוד יום הזיכרון או שזה משולב בהרבה נאומים וקריאת קטעים?

למעלה