אירוח שבת 6.8.06

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

Y A E L I 37

New member
אפשר להיות אורחת שלך?../images/Emo6.gif

כרגיל תמיד מכינה מטעמים ביתיים ומוצלחים.... כייף לאורחייך וכייף לנו שיש אותך.. שיהיה לך ולבני ביתך רק שמחות אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

DUKASIT

New member
חנהלה תבורכי ותמיד תארחי בשמחות

אין מילים הארוחה מושקעת בטוב טעם. גנבתי לך כמה מתכונים ותודה על הטיפ של השמנת פרווה.

מיכל63

New member
מה שמעניין ....

זה שהתיאורים העסיסיים של חנה גורמים לי לרעב.... אפילו ללא תמונות... חנה'לה התיאורים וכשרון הכתיבה שלך הם משהו משהו

clcl

New member
../images/Emo51.gifותוכן דברייך רק צריך להדליק

אצל כל ההורים להתעקש ולהשקיע ובעיקר להתעקש אך בחן רב שהילדים יקראו ספרים... ועיתונים. אני הקפדתי מאוד על כך עם אחייניותיי שכבר נולדו לעידן הטלויזיה והוידיאו בדרך של ספר וקלטת שמע של אותו הספר... כאשר הקראתי להן הספר תוך הקשה למוזיקה ולקולות ובמקביל הקראה מהספר כולל עיון בתמונות.... בדרך זו הילדים מפתחים את הדימיון ולא מקבלים הכל מן המוכן דרך מסך הטלויזיה. אני למעשה התחלתי בזה עם בת דודתי (שבעצמה תהפוך לאם בינואר הקרוב) בעידן טרום הוידיאו והטלויזיה המפותחת... בעידן תקליטי הויניל. תאמינו לי שהרווח של הילד ההופך למבוגר בהחלט מקבל ביטוי בכל תחום.

מיכל63

New member
צודקת בכל מילה../images/Emo45.gif

אני הייתי ....ועדיין....תולעת ספרים.... יש לי מנוי של 3 ספרים לספריה,לילדים שניים ואחד לי, לא תמיד הולך לי איתם,אבל אני ממשיכה להתעקש....

clcl

New member
רק עכשיו שמתי לב שהשמטתי את עריכת

השולחן.... מפה לבנה כלי אוכל לבנים - מעוטרים בפירות צבעוניים על רקע שחור. סכום מוכסף מפיות אדומות כוסות שתיה קלה לונג שקופות כלי הגשה: לבנים ושקופים לא יותר מידי מהודר... הילדים יושבים סביב ועושים "בלאגן" (סתתתתתם...) ולמען האמת היו כל-כך הרבה מנות להגשה שלא נשאר הרבה מקום לעיצוב מוקפד יותר. בן זוגי שאלוהים יתן לו אריכות ימים.... אחרי כל אירוח הוא "מאיים" עלי שהוא יפתיע אותי וייקנה לי שולחן ג ד ו ל יותר.... רק "איומים" מצידי מונעים ממנו לעשות זאת... והסיבה לכך היא שברגע שיהיה לי מקום לשולחן גדול יותר אזי אבחר את המתאים לרצונותיי... כך חוזר הסיפור גם בנושא הצורך במקפיא... הצורך במקרר גדול יותר וכו' וכו' וכל אירוח מוציא ממנו את המשפט "בית דין לא יעזור.... את יכולה להזמין את השכונה"... ובשבת האחרונה שכבר קצת נמאס לי לשמוע את זה אמרתי לו שהוא כנראה טעה ותעה בבחירת בת הזוג... סתם... סתם.. סתם. שאלה היה כל הבעיות את לא תהיינה מלחמות בעולם.

clcl

New member
וכמובן שכחתי עוד מנה שהכנתי

כרוב לבן מוקפץ מתובל במלח ופלפל שחור ובהגשה פיזרתי מלח ים מלמעלה. פשוט וטעים.

למעלה