אירוח רונית ארגמן עובדת סוציאלית ומטפלת מינית

• פותח הנושא Navva
  • פורסם בתאריך
אילו סימנים אני יכולה לזהות כאמא,

שיעזרו לי להבין שלילד יש קושי שמצריך טיפול מקצועי? איך אני אדע להבחין אם יש לו למשל בעיה מינית? מה הדברים שצריכים להוות נורת אזהרה ?

סימנים

סימנים המעידים על מצוקה יכולים להיות רבים ומגוונים - התעסקות מרובה ולא מובחנת / מותאמת בהיבטים שונים של מיניות - כמו חיפוש חומרים אינטנסיבי, בילוי של שעות רבות מול תכנים מיניים למשל במחשב / צ'טים/; דיבור רב על הנושא ללא התאמה למקום ולזמן; אוננות וקמפולסיבית ; פציעה עצמית באיברי המין; התפרצויות סביב תכנים הקשורים לנושאים שונים כמו חברות, התפתחות מינית; הפרעות בשינה וחלומות הקשורים לחרדות בתחום; מגעים מרובים, לא מותאמים באחרים בסביבה הצצות לאחרים במצבים אינטימיים חוסר שמירה על פרטיות שלא מותאם לגיל יצירת קשרים חברתיים ומיניים ללא אבחנה בכל מקרה של ספק, כדאי לפנות לייעוץ מקצועי רונית

סימנים

במידה ויש התכנסות, פאסיביות או סימנים אחרים המצביעים על התנהלות שונה מהדפוס הרגיל מומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע - בתחילה עם אלו המכירים את הילד. לא תמיד נדע. לכן מומלץ לעשות תהליכי הדרכה וליצר תשתית לשיח מתמשך. רונית

פניות בנושא

כולכם מוזמנים, בעת הצורך לפנות למכון רם, בכל שאלה ועניין. ניתן לפנות דרך האתר של המכון, במייל [email protected] או לטלפון של גל, רכזת תחום האוטיזם 0544615861 נשמח ללות אתכם רונית

Navva

New member
לרונית ארגמן על תשובות וההשקעה

לא יודעת מה איתכם, אבל אני למדתי כמה דברים חדשים.

למעלה