אירוח הערב

DARK ANGEL14

New member
חכיתי לזה כל חיי../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

LOL

Thestral

New member
לי זה דווקא עוזר../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

וקוראים לו דוקטור מאוררXD

מלאכית16

New member
מתי כבר תבינו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר

אני לא מוחקת לכם כלום. אם זה נמחק- זה או בגלל תקלה, או מפלצת ההודעות, או מחיקה גורפת של תפוז. או שאתם סתם מדמיינים.

מלאכית16

New member
ציטוט בדיוק בשביל המצב..../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

Metatron acts as the voice of God. Any documented occasion when some yahoo claims God has spoken to them, they're speaking to me. Or they're talking to themselves משעשע אותי כל פעם מחדששששש..

Thestral

New member
נמנמנ../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

אני אוהבב שוקולד ועוגות מאיה.^_^ וארטיק וסוכריות ואת ענבל הכוסונה.^_^ אני אוהב את עדי, בעיקר עם צמות^_^. ואת הילה השקסית ומיכל הוכסיות
^_^ אני אוהב ימי הולדת, במיוחד את שלי.^_^ ואת לאב פוואשן הכוסונת שבכרטיס האישי שלה כתוב היא הכלבה אז אני לא יודע איך קוראים לה.^_^ אני אוהב את החורף ואת שירלי רטובה!^_^ ואת נטע המאממת ואת פורום אלן ריקמן!^_^ LOVE YA

DARK ANGEL14

New member
אודי כוסון מוכשר שכמוך../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני אוהבת אותך
איזה יופי

Thestral

New member
נמנמנ../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

אני אוהבב שוקולד ועוגות מאיה.^_^ וארטיק וסוכריות ואת ענבל הכוסונה.^_^ אני אוהב את עדי, בעיקר עם צמות^_^. ואת הילה השקסית ומיכל הוכסיות
^_^ אני אוהב ימי הולדת, במיוחד את שלי.^_^ ואת לאב פוואשן הכוסונת שבכרטיס האישי שלה כתוב היא הכלבה אז אני לא יודע איך קוראים לה.^_^ אני אוהב את החורף ואת שירלי רטובה!^_^ ואת נטע המאממת ואת פורום אלן ריקמן!^_^ LOVE YA

למעלה