אירוח הערב

mati88

New member
מנצלת.../images/Emo58.gif

סלח לי אבי- כי חטאתי. לא ראיתי את הפרקים האחרונים ששודרו בארץ וזה השאיר לי כמה חורים... אז הי
שבתי מארה"ב, ושם ראיתי את השתי דקות האחרונות של הפרק האחרון של העונה הרביעית (?). בשתי דקות האלה לוק מדבר עם בחורה, שלמרבה הפתעתי הסתבר שהיא גרושתו הבלונדינית, והם מדברים על לחזור להיות ביחד בלי להיות נשואים. סוקי יולדת ויש איזה פסטיבל מוזר של תמונות- חיות או משהו כזה. עכשיו לשאלות: מתי לוק התחתן?! מתי הוא התגרש!? ולמה הוא לא עם לורלי?! מתי הם יהיו ביחד? לסוקי יש בן או בת?
תודה!

GinGerit

New member
ועכשיו לתשובות! ../images/Emo58.gif (בערך)

מתי לוק התחתן?! הוא יצא לאיזו הפלגה ושם התחתן מתי הוא התגרש!? כעבור עונה נראה לי. ולמה הוא לא עם לורלי?! מתי הם יהיו ביחד? בעונה החמישית לסוקי יש בן או בת? בן, קוראים לו דייבי.

נ ט ע ש ה

New member
זה פרק נחמד

נראה לי מס' 407 פרק חמוד והפסטיבל הזה הוא פסטיבל של תמונות חיות (יענו תמונות מאנשים אמיתיים)

gilmorefreak

New member
תשובות..../images/Emo58.gif

קודם כל ברוכה השבה, מקווה שנהנית.. הפרק שראית..פרק 7 בעונה רביעית.. לוק התחתן עם ניקול[עורכת הדין של טיילור] בין עונה 3 ל-4 הוא התגרש מיד לאחר שהוא התחתן- הם הבינו שהם עשות טעות..[הם היו בהפלגה שכזאת בחופש, הכל היה רומנטים כולם היו זוגות נשואים/מאורסים/הציעו נישואים ולוק הושפע...
] למה הוא לא עם לורליי? עוד קצת.פרק אחרון לעונה הרביעית, תחילת חמישית הם כבר ביחד..[אחרי שהוא חוזר לניקול אחרי ההצעה בפרק הזה..היא בוגדת בו והם מתגרשים סופית] לסוקי יש בן..דייבי.. אני יודעת שענו לך כבר..רק רציתי להוסיף קצת..

למעלה