אירוח בפריז ?

ykurtser

New member
אירוח בפריז ?

שלום כולם,
קוראים לי יובל, בן 23 מאבן יהודה.
אני כרגע עושה יורו-טריפ, המסלול שלי עד עכשיו היה שודיה - דנמרק - גרמניה - הולנד
מחר בבוקר אני מגיע לפריז, ולא סגרתי מראש הוסטל, ומסתבר שיום אחריי שאני מגיע יש את ליל כל הקדושים (כל מי שסיפרתי לו שלא היה לי מושג על זה ממש התפלא, מה לעשות שאנחנו מישראל...
)
ובגלל זה כל ההוסטלים הזולים מלאים וכל השאר מאוד מאוד יקרים!

אשמח אם מישהו פה מכיר מקום זול שאני אוכל להתארח בו או אפילו איזה ספה של מישהו בשביל איזה תשלום סמלי!

תעזרו לישראלי שתקוע בחול

תודה מראש,
יובל

אספרסו2

New member
עשינו עסק

אני מגיע לארץ בחנוכה והמחירים יקרים בהתאם,
אנחנו ארבעה,מסתפקים במועט.
תודה מראש,
אספרסו.

alma fa

New member
להבא

כדאי לתכנן ולהזמין מקום שינה מראש, אפילו שיש בזה משהו מחייב. בדיוק כדי למנוע הלחצות מהסוג הזה ..

חיפוש זריז כאן הראה כמה מקומות שינה פנויים בחדרים משותפים בהוסטלים זולים (יחסית לפריז הלא זולה במיוחד), אולי זה יעזור..
בהצלחה!

או לחילופין (מה שאני הייתי עושה)

זה להשתחרר טיפה מהתכנית ולקפוץ על רכבת לליון/מרסיי/מקום אחר יותר קרוב לפריז שיהיו בו הוסטלים פנויים.

אני באופן אישי הייתי מעדיפה את זה על קאוץ'סרפינג, ומנצלת את ההזדמנות להפתיע את עצמי עם הרפתקאות בלתי צפויות.

בכל מקרה, נראה לי שמאוחר מדי.

alma fa

New member
אכן..

וכך בוצעה ההיכרות עם הפראלולין הזכור לטוב?

או שאני לגמרי מבלבלת?

זה לא באמת כזה חשוב

פראלולין במקור נאפית בRoanne, שם גרתי שנה, זה היה הבסיס הראשון שלי לתעלולים והרפתקאות, לפני די הרבה זמן.

למאפייה הזו יש עכשיו עוד שני סניפים נדמה לי, אחד מהם לשמחתי בפאריז.

alma fa

New member
כשתבואו לבקר כאן

אז כנראה צפויות הרפתקאות מאפה לא מרתקות במיוחד, חוץ מאשר במאפיית פשושיק ובניו, ובכל מיני קונדיטוריות עילית שסמאק דגה לה בברוחה.
כאן יש בעיקר טארטים ואקלרים כבדים שמשעמם אפילו להסתכל עליהם מחלון הראווה (מזל, כי זה לא בתקציב כרגע..)
, והשיא, אפי סוכר לנגיסה, ממתק לאומי שמקורו בחנט

neuzekes

אוי

זה נראה די נורא. אני לא לגמרי מבינה מה זה - ג'לי סוכר סגול?

אני אוהבת אקלרים, טארטים, שוקולדים ודברים מתוקים באופן כללי. הפראלולין היה אחד הלחמים הראשונים שאהבתי באמת.

הדברים שעוברים פה בתור קרואסון וחלה מזעזעים אותי קלות כל פעם מחדש, אני חושבת שקונדיטוריות משעממות אך ראויות יתקבלו (אצלי לפחות) בברכה. אני חושבת שחלק מהסיבה שהלחץ שלי גורם לי לכאלו ירידות במשקל זה כי אין מספיק אוכל מתוק טעים ומשמין שאני יכולה לאכול במקום אוכל אמיתי.

alma fa

New member
זה פחות או יותר מה שזה,כולל רכז פירות

במקומות היותר איכותיים (אאל"ט) יש המון טעמים ,אני טעמתי רק אחד בטעם ענבים שהיה אמנם בטעם של סוכר מסוכר עם המון סוכר, וזה גם משמש בתור תוספת לטבלת שוקולד, על משקל פרה עם סוכריות קופצות - שוקולד עם חתיכות אפים..
אני אמנע מלנאום על קציצות תרד, הבנתי שכבר יש מי שדואג להזכיר לך לאכול..

קציצות תרד!

אני חושבת שאזמין את זה לסופשבוע אולי. מממ טעים.

שוקולד עם חתיכות אף נשמע (ואני משתדלת שלא להשתמש במילה הזו כל כך, כי היא הפכה שחוקה) הזוי. האמת שזה לא נשמע כזה טעים.

אולי לסופשבוע גם אתעקש לקנות לעצמי עוגת שוקולד טעימה. אנחנו גם מוזמנים לצערי ליומולדת שנה של מישהי, אז אנסה למצוא ג'אנק פוד הולם.

alma fa

New member
בעד קציצות תרד ועוגת שוקולד!

ליומולדת של בת השנה אפשר לכדרר בשניה ורבע כדורי קוואקר, טחינה ואבקת חרובים ולטעון שאת בעד תזונה בריאה לילדים

(מה שמזכיר לי שצץ כאן לאחרונה עוד מטעם שהוא כנראה מאכל חורפי מסורתי לציפורים, vet ball הוא נקרא- כדורי שומן, ומוכרים אותו ארוז ברשתות ירוקות ממש כמו של פרות ההדר.
אין לי מושג ממה זה עשוי וגם לא נראה לי שאברר;)
בתיאבון לציפורים!

פחחח נראה לך שאני אכין משהו?

דיברתי על לאכול!

כדורי שומן נשמע מוזר לציפורים, רוב הציפורים העירוניות (נדמה לי, לא באמת מתמצאת) מתמחות באוכל מן הצומח.

אני דווקא מאוד אוהבת טעם של שומן מן החי, וכשהייתי צמחונית (ואף טבעונית לתקופה) מבחינת טעם- זה מה שהיה לי חסר.

בגדול עם העדפות האכילה שלי, עושה רושם שאם חיי יתייצבו מבחינת לחצים ופיננסים, אקפוץ ישר מרזה לאוביס. אתמול המרק שהכנתי יצא אחד הדברים הבריאים יותר שאכלתי לאחרונה, וגם מאוד זול.

elley

New member
סליחה שאני נדחפת

אבל מה זה זה?!

זה נראה כמו מפלצת סגולה שמישהו הרג, הראש שלה מוטה אחורה והיא מדממת מהפה תוך השמעת אעהעעעעעעעעעעעע
חמוווווווווווווווווווווווווווד

alma fa

New member

אולי בגלל שזו תמונת תקריב ציורית ביותר:)
מצאתי תמונות שפחות מאנישות את האף הבודד..
מכאן

alma fa

New member
עוד אחת יותר מגונדרת

וכמובן, קצת קשה להמנע מלהרהר באיוון יאקובלביץ' שמצא את החוטם של קובאליוב בתוך הלחם שאפתה רעייתו פראסקוביה אוסיפובנה בחוטם של גוגול. מה שמעלה את השאלה, היתכן שגוגול הוא הוא הוגה ההשראה ובעל זכות הראשונים ללחם עם ממתקים אפויים בבטנו באשר הוא?

elley

New member
וואי, זה נורא גדול!

רק מלראות את זה חטפתי הרעלת סוכר...
ועדיין, התמונה הראשונה הכי יפה לדעתי. מפלצת מגניבה לאללה

alma fa

New member
יצאה תמונה מוצלחת

(איך זה שאין אייקון של מפלצת?) אבל שלא תתאכזבי, הם נראים די קטנים ותמימים במציאות:)
איזה כיף ששוב יש הבוקר מזג אויר בצבע של חתול אפור עם עיניים ירוקות וזוהרות בגשם

bluewolfski

New member
בעיר שלנו

יש ידיי שוקולד ממולאות במרציפן. מעניין אם יש עוד חלקי פנים בערים שונות בבלגיה שהפכו אותם לממתקים מסוכרים ומושחתים

למעלה