אירוח בפורום

niritweisbrod

New member
אירוח בפורום

שלום שמי נירית ויסברוד דוקטורנטית בעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל-אביב. אני מרכזת את מרכז עוצמה מרכז להקניית מיומנויות שליטה עצמית ומיומנויות חברתיות לילדים ולהוריהם הנמצא בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל-אביב מזה 20 שנה אני עוסקת בעבודה טיפולית פרטנית וקבוצתית בילדים ונוער, בטיפול משפחתי ובהדרכת הורים אשמח להתארח בפורום בימים ב-ג בתאריכים 18 ו 19/10/04ולענות על שאלות בנושאים הקשורים להקניית מיומנויות שליטה עצמית ומיומנויות חברתיות.

zivadina

New member
ברוכה הבאה נירית.

נשמח לארח אותך בתאריך שקכענו, וגם נכין לך שאלות כבר ביום א' 17/10/04

../images/Emo140.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה,נירית ו-../images/Emo51.gif

על ההזדמנות שאת נותנת לנו ללמוד ממך בנושאים הללו, אשר מעסיקים כל אחת מהמשפחות כאן ביתר שאת

אירוח בפורום

שלום, שמי יעל שרון,יש לי תואר שני בטיפול באמנויות ואני עוסקת בטיפול בילדים, בהנחיית הורים, אני מדריכה ארצית במשרד החינוך של מורות וגננות בחינוך המיוחד בנושאים של בעיות רגשיות ובעיות התנהגות של ילדים. אני עובדת במרכז עוצמה באוניברסיטת ת"א ביחד עם נירית, שם אני מרכזת את קבוצות הילדים שלומדות פיתוח מיומנויות חברתיות. אני אשמח להתארח אצלכם ולענות על שאלותיכם, כאמור - שאלות שנוגעות לקשיים חברתיים של ילדים, מיומנויות שליטה עצמית, דרך עבודתנו במרכז, הצבת גבולות, עבודה עם הורים, או כל דבר אחר בסגנון- ניתן להפנות אלינו בשאלה. אז - בקרוב...

למעלה