אירוח בפורום

• פותח הנושא syair
  • פורסם בתאריך

syair

New member
נעליים לטיול

יש שתי שאלות שעלו לאחרונה בפורומים בקשר לנעליים, ואשמח אם תוכל לעלות לענות לנו עליהן: 1. "אילו נעליים צריך לטרק בנפאל לחודשים מרץ אפריל, אני נוסע לעשות שמה כמה טרקים של כמה ימים." 2. "אני מתלבט לאחרונה לגבי קניית נעלי מסע. אני לא טרקר רציני , אבל אוהב לטייל ומתכנן טרק קצר בקרוב. התכונות שאני מחפש בנעל הן : עמידות , יציבות לקרסול (רגיש) , ובלימת זעזועים טובה שכן אולי ארצה להשתמש בהן גם לפעילויות ספוריטביות בעיקר כדורסל. מעל לכל זה עומדת העובדה שאין לי יותר מדי כסף להוציא. אני לא חושב שארצה גורטקס. האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מתאים???" ועוד הבהרות שהוא הוסיף בהודעה אח"כ: "לגבי משך הטרק - בארץ מדובר על יומים שלושה , אבל אני חושב לטוס ואז מדובר על כשלושה שבועות. לגבי המשקל - אני מעריך כ 20-30 ק´".

שושkה

New member
לגבי הפוליסה. מה היתרונות שלה ביחס

לפוליסות אחרות בשוק?

שושkה

New member
ועוד : איזה יעדים נחשבים "חמים"?

עם ישראל נחשב לעם נודד ובכל פעם אנחנו תוקפים מדינה אחרת מה המדינה או המדינות "הנתקפות" החדשות?

יעדים חמים מהתנור

אכן במפת הטיולים התרמילאיים יש תמיד יעדים חמים ... כרגע היעדים החמים הם הודו, אוסטרליה וניו זילנד, וכמובן הקרנבל...בדרום אמריקה

syair

New member
ביטוח

בפורום תרמילאים הוא היחידי שבו לא הוזכרה הפוליסה, אז לשם הבהרה לאלה שלא באים מפורום אחר. זה הטקסט שנכתב לגביה בפורומים האחרים: "היום נארח בפורום תרמילאים את מנכ"ל "למטייל"- יובל לימון, שיענה לשאלות הגולשים בפורום תרמילאים בשעה 15:00, לרגל השקת הפוליסה החדשה לביטוח מטיילים All In One של חברת שלוח. הפוליסה כוללת חילוץ במקרה הצורך, ומיועדת בעיקר לתרמילים היוצאים ליעדים אקזוטיים כגון דרום אמריקה, המזרח הרחוק, ועוד." וגם לי יש כמה שאלות לגבי הפוליסה: 1. הכי חשוב מה המחיר שלה? 2. האם אפשר להכיל אותה אם זה כולל חילוצים או איתור, רק מתי שעושים את הטרק, ולא על כל הטיול אם הוא ארוך?

קבל תשובות מוחלטות על הפוליסה המושל

ובכן היום אין אף פוליסה שמתקרבת מבחינת כיסוי לפוליסה של ALL IN ONE. מה שעשינו זה שישבנו וחשבנו על כל מה שתרמילאי או מטייל צריך במהלך הטיול וריכזנו את כל התשובות האולטמטיביות תחת פוליסה אחת . גם -הכיסוי הרפואי הוא מעל למליון דולר. (רק אצלנו) גם -הפוליסה הזו כוללת איתור וחילוץ 669- כאשר רק לנו יש את הצוות היחידי בארץ שמטפל באיתור מטיילים. גם - זו הפוליסה היחידה (!!!!) בארץ המעמידה לרשות המבוטחים רפואה ישראלית מוקד המפנה את מבוטחינו לרופאי ביה"ח הדסה העומדים בכוננות לענות על שאלות רפואיות ומצבי חירום. גם- הפוליסה שלנו כוללת כיוסי לספורט אתגרי גם- כיסוי מלא להטסה אווירית לארץ של מבטוטח שנפגע גם- כיסוי להמשך טיפול במחלות גאוגרפיות גם- וגם וגם וגם. והכל במחיר של 1.85 דולר ליום הפוליסה הזו פשוט יותר טובה מכל האחרות ואותם אלפים של תרמילאים מוכיחים זאת. את הפוליסה ניתן לקנות בסניפי איסתא.

נעליים לנפאל

מכיוון שאי ני יכול לתת לך תשובה משולמת בנושא אני מפנה אותך לעיון באתר חנות למטייל הוירטואלית (לינק מצורף) שבה יש מבחר של עשרות נעלי הליכה וכן עוד מידע וטיפים לבחירה מוצלחת של נעליים .. כמו כן אבק מאייל סמו מנהל החנות הוירטואלית להכנס ולתת לך תשובות מנומקות נוספות תעשה חיים ומקווה שתקנה בחנות הנכונה והמקצועית ולא באיזה חנות משנית בחיפה... הה הה

ELADSC

New member
איזה נעלים ../images/Emo35.gif

איזה נעלים אתה מציע לקנות לטיול בנפאל של חודש וחצי עם טראקים של עד שבוע בחודשים מרץ אפריל

eyalsemo

New member
נעלים לנפאל

שלום אלעד ההמלצה קודם כל שהנעלים יהיו נוחות. הנעלים צריכות להיות נעלי הליכה גבוהות עדיפות לנעלים קשיחות או קשיחות למחצה שיאבטחו את הקרסול כמו כן רצוי שיהיו אטומות למים ונושמות מכיוון שחלק גדול מההליכה יכול להיות בתנאים מושלגים. אין אפשרות לתת המלצה נקודתית כיוון שנוחות הנעל היא אינדיבידואלית אבל אני מקשר למספר דגמים אפשריים בחנות הוירטואלית של למטייל. תעשה חיים בנפאל, איל

syair

New member
gortex

מה בקשר לזה שנעלי גורטקס לא מובטח שלא יהיו חדירות למים אחרי שנה? האם ניתן להעריך את זה? וכיצד להגן עליהם חוץ ממריחת הווקס המיוחד?

syair

New member
חיסונים

באיזה סניפים שלכם אפשר לקבל חיסונים לטיול? והאם זה אותו דבר כמו לקבל אותם במשרד הבריאות?

הכנה רפואית בלמטייל

ליש הסניפים שלנו בדיזנגוף סנטר בתל אביב ולב המפרץ בחיפה יש תחנות של בריאות למטיילים אשר מספקות הכנה רפואית למטיילים לחו"ל. ההכנה כוללת ביקור אצל רופא המתמחה ברפואה גאוגרפית, ובאם זריך חיסונים ו/או מרשמים לתרופות ולבסוף- תעודת חיסונים בינ"ל. לגבי שאלתך למחיר...המחירים זהים למחירי משרד הבריאות אבל בתוספת הביקור אצל הרופא- דבר שאינו מתאפשר אצל המבקרים במשרד הבריאות. כחלק מההכנה הנכונה לטיול הייתי ממליץ לך גם להכנס למדור הבריאות של האתר שלנו שנבנה ע"י רופאי ביה"ח רבין וקופ"ח ומנוהל ע"י רופאה אגדית ושמה דר´ אנט- שנותנת תשובה כמעט לכל שאלה .. מומלץ ביותר.

pink22

New member
שאלה ליובל

הדפסתי חומר על דרום אמריקה מהאתר שלכם "למטייל" ובאמת רשום שם הכל מהכל.. אבל יש כמה נושאים שמצריכים עדכון, כמו למשל: בנושא של כסף ועלויות - מטבע בקולומביה הוא פזוס קולומביאנים. 2210 פזוס קולומביאנים שווים לדולר אמריקאי אחד, נכון לספטמבר 2000. השאלה שלי היא אם יש לכם חוברות מעודכנות למכירה ברשת החנויות למטייל מעודכנות לעכשיו? ומלבד זאת, כל מי ששומע שאני רוצה לטייל בדרום אמריקה אומר שזה המקום הכי מסוכן שיש והפשע שם חוגג... זה באמת ככה?

סיינפלד

New member
מחיר וסכנות

מחירים משתנים כל הזמן שלא נדבר על שערי דולר. לגבי הסכנה בדרום אמריקה - אחרי שטיילתי שם אני יכול לומר בוואדאות שזה ממש לא כך...קודם כל יש מלא ישראלים שם, דבר שני אתה מספיק אחראי בכדי לא לטייל במקומות מסוכנים כמו בשכונות העוני של ריו ודבר אחרון - המקומיים כל כך חביבים שאין לך בעיה לטייל שם... מלא טיילו ומלא חזרו אל דאגה - סע לשלום וחזור בשלום בכל מקום יכול להיות מסוכן - מזרח, אירופה, אר"ב ודרום אמריקה.

עדכון אתר למטייל וביטחון ...

אתר למטייל מתעדכן כל הזמן ע"י צוות של אנשי תוכן המקבלים מידע ועדכונים משפע של מקורות ומטיילים. חלק גדול מן המידע מגיע אלינו ממטיילים מהשטח, עובר עריכה ומוכנס כמידע עדכני לאתר. (הידעת שיש לנו 25% גולשים מחו"ל מידי יום???). לגבי מידע חשוב לרות בסוף כל ידיעה את תאריך העדכון ואם אתה שואל על מה שניתן להשיג עדכני למטייל ...הייתי מפנה אותך למדריכים הטיולים המתעדכנים מידי שנה ובראש ה"תנך"- "מדריך היד לדרום אמריקה". לגבי הביטחון- אכן בדרום אמריקה רמת הסיכון מעט יותר גדולה מהסיכון לטייל במזרח אבל אם תמנעי לנסוע למקומות שמזהירים אותך מראש- ב99 % שיהיה לך טיול מושלם בטוח ומוצלח.

אתר המידע של למטייל

למה יש יותר מדי אנשים שמשתמשים באתר כדי לקדם עסקים- לא מי שתורם גם מידע ותשובות וגם מגניב פרסום עצמי אלא חברות קרוונים, בטוח רפואי,הסעות, לינה , ואפילו מנהלת פורום אחד שמשתמשת בפורומים שלה לקידום אישי של טיולים שהיא מארגנת. נראה לך?

נו באמת

הרי יש על זה אינספור כעסים בפורומים אצלך, לא טוב להראות שאתה לא בענינים שקורים אצלך בבית

תראי

מסכימה איתך על פרסומים של קראונים שייט תעלות ושאר הענינים (אין לי בעיה שישאלו על קראוונים יקבלו פרסום אבל ההוא שם קראונים גם למי ששאל על סתם טיול במקום מסויים...אומר לו..."חוויה מיוחדת זה לנסות טיול בקראון בלה בלה) אבל דווקא אותה מנהלת פרוום, אם הבנתי נכון את הפרסום שלה, לא מרוויחה מהארגון טיול הזה כלום היא פשוט מנסה לקבץ מספר מטיילים שנוסעים למקומות זהים כדי לגרום להם לקבל מחירים מוזלים מכל מני נותני שירותים..וזה דווקא רעיון חביב...שוב אולי לא הבנתי נכון והיא כן מרויחה מזה...אני לא יודעת ממש

syair

New member
עבודה-אם יובל עדיין עונה

מישהו שאל בצ´ט לגבי טיפים לעבודה בחו"ל, למשל בקרוזים למי לפנות? ואיך לדאוג שלא יעבדו עלינו? והאם אפשר לקבל פרטים על עבודה בחנות שלכם ו/או באתר שלכם? למי לפנות?

למעלה